Preseed kullananlar

anladım canim.bende cok kür kullandım.bide bu jeli deniyeceğim.siparişini verdim yarın gelecek bakalim

Merhaba kızlar ben de preseed jeli almak istiyorum nerde alabilirim ve ilişkide kuruluk oluyor kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum bebek istediğimiz için spermlerin etkisini öldürmeyen bir kayganlaştırıcı yani sperm dostu dediler kullananlar bilgi verebilir mi zararı var mı iyi olur mu kullansam almadan önce sizlere sormak istedim lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler.

eczanelerden alabilirsin getirtebilirsin canım

Ecza deposundan buldu eşim gecen ay kullandık sonuç olmadı ama tam ovulasyon gününe gelmemiş olabilir bu ay tekrar denicem ovulasyon testiyle beraber kullanmanı öneririm

Ecza deposundan buldu eşim gecen ay kullandık sonuç olmadı ama tam ovulasyon gününe gelmemiş olabilir bu ay tekrar denicem ovulasyon testiyle beraber kullanmanı öneririm
Teşekkür ederim eczaneye sorucaz eşimle, yumurtlama günlerimi takip ediyorum takvim ile düzenlidir 28 yada 29 günde bir çeker 7 gün olurum ama kayganlaştırıcı olmadan olmuyor diğer markalarda spermlerin etkisini öldürüyor bunu önerdiler hanım arkadaşlar sperm dostu imiş diyorlar inşallah yararı olur ve evet haklısın yumurtlama günlerinde yapılsa daha iyi olur ve de yumurtlamaya birkaç gün kala. Elbette Allah'ın dediği olur O dilemezse olmaz. Her nasip vaktine esirdir inşallah Rabbimin istediği zamanda hayırlısı olsun.
Ben açıkçası ilişkide kuruluk ve ağrı az da olsa duyduğum için kullanmak istiyorum inşallah zararı olmaz .

Veson telefonu değiştirdim play store den ff i yükledim.önceki gibi mail adresimi ve şifremi yazıp girmeye çalışıyorum ama yanlış mail yada şifre diyor

Kızlar bende kullanıyorum presed ama sadece yumurtlama günümde kullandım bu ay olmadı bu ay ki yumurtlamam da tekrar denicem inşallah bekletme de bir sıkıntı olmaz umarım dimi bilgisi olan var mı

Hanımlar merhaba yumurtlama dönemindeyim preseed kullanıyorum kullanan var mı aranızda nasıl memnun musunuz ben dün ilk defa dün kullandım fakat çok az belki 3gr bile olmadı ama eşimin penisine de sürdüm umarım faydası olur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben kullandım ve 2. Kullanışımda hamile kalmıştım. ( sorun olmamasına rağmen bir yıl gebelik olmamıştı) Biz de çok az kullanıyorduk ama yeterli oluyor zaten

Ben kullandım ve 2. Kullanışımda hamile kalmıştım. ( sorun olmamasına rağmen bir yıl gebelik olmamıştı) Biz de çok az kullanıyorduk ama yeterli oluyor zaten
Ne güzel ne mutlu size tebrik ederim Allah bağışlasın.
Ben de kullanıyorum bugün yumurtlamanın son günü inşallah bu jeli vesile kılarak Rabbimden hayırlısını istiyorum herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Size de tez zamanda inş

Herkese merhaba,
Ben de preseed aldim kullanmak icin Yumurtlama gunumu bekliyorum. Genelde adetin 1. Gununden itibaren 17. Gun civari oluyor. Ayni zamanda ovulasyon testi kullaniyorum. Gecen ay cift cizgi gordukten iki gun sonra doktora gittim hala catlamamisti. Bu arada bende iki tane yumurta oluyor. Bu iyi birseymis ama 4 aydir hamile kalamadim. Bu 5.ay
Benim gibi cift yumurtlayan var mi?

Ben preseed jeli kullanıyorum kac aydır ama faydası yok o kadar parayı boşuna verdik gibi geliyor 5 aydır deniyoruz olmuyor inşallah sizin olur inşallah faydasını görürsünüz her ay yumurtlama takibi yapıyorum ama maalesef olmuyor.
Ovulasyon testi ile sonuca ulaşmak mümkünmu acaba?

Ovulasyon testi sadece dogru zamani bulmamiza yardimci olur ama eger bir sorundan dolayi olmuyorsa ona etkilemez. Ben iki ay once sogan kuru uyguladim. 15 gun boyunca gunde iki bardak sogan suyu ictim. Bu ay da esime keciboynuzu kuru iciriyorum. Kendimde her aksam çuha çicegi yağı iciyorum. Daha da ne yapilir bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…