Tesekkur ederim canim bende deneyecegim bir dahaki adette uyarim faydasini gorurum. Allah evladini kucagina almayi nasip etsin
Yok umutsuzluga kapilmiyorum. InaniyorumAllah razı olsun canımm.O ay hamile kalmasanda pes etme. Çünkü gerçekten yumurta geliştiriyor Rabbimin hikmeti
Yok umutsuzluga kapilmiyorum. Inaniyorum ♥ Cok sagol
Amin Amin insallahİnşaAllah şirin şirinnn hayırla gelsin bebişşşlerinnn
ay maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yalnız erkeklerin sperm için yediği şeyler en erken 3 ay devamlı kullanıldıktan sonra etki ediyor, çünkü sperm en erken 74 günde bir yenileniyor. bu kürü kullanıpta şifa bulan çok. herşey Allahtan rabbim birşeyleri vesile ediyor işte. gerçekten çok sevindm adınaEşimde azosperm var. 6 senedir denedik olmadı. Bu kürü yaptık yedi sağolsun. Yine olmadı. Bende sorun olmadığını söyledi doktorlar. Ama ben bu ay ÇÖREKOTU BAL TARÇIN KÜRÜ yaptım. Hamdolsun yumurtalar daha iyi gelişti. Tabi preesed de kullandık. Hamdolsun gebeyim
Yani demem o ki, kadında sorun olmasa bile beyler bunu yerken bayanlarda çörekotu kürü yapmalı. Allah izin verdiği müddetçe... Hayatımızın ilk gebeliği oldu... ❤
KÜRÜ NASIL UYGULADIĞINI DETAYLI YAZABİLİR MİSİN?Eşimde azosperm var. 6 senedir denedik olmadı. Bu kürü yaptık yedi sağolsun. Yine olmadı. Bende sorun olmadığını söyledi doktorlar. Ama ben bu ay ÇÖREKOTU BAL TARÇIN KÜRÜ yaptım. Hamdolsun yumurtalar daha iyi gelişti. Tabi preesed de kullandık. Hamdolsun gebeyim
Yani demem o ki, kadında sorun olmasa bile beyler bunu yerken bayanlarda çörekotu kürü yapmalı. Allah izin verdiği müddetçe... Hayatımızın ilk gebeliği oldu... ❤
ay maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.yalnız erkeklerin sperm için yediği şeyler en erken 3 ay devamlı kullanıldıktan sonra etki ediyor, çünkü sperm en erken 74 günde bir yenileniyor. bu kürü kullanıpta şifa bulan çok. herşey Allahtan rabbim birşeyleri vesile ediyor işte. gerçekten çok sevindm adına
KÜRÜ NASIL UYGULADIĞINI DETAYLI YAZABİLİR MİSİN?
teşekkürlerÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
varmı bir gelişme?Selam kızlar, hem son yazılan çörekotu kürüne hem de preseed jel konu başlığına katkım olsun istedim. Benim yumurtlamamla ya da çatlama ile ilgili ya da başka herhangi bir sorunum yok. Eşimde de herşey normal. Lakin yaklaşık 10 aydır denememize karşın hamile kalamadım. Geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü denedim. Normalde 26-27 gün olan ve hiç sekmeyen adet döngüm 33. günü gördü. Ovülasyon test takibine göre de 5 gün arayla iki defa yumurtam çatladı. (Her gün aynı saatte aynı şekilde yaptım.) Diyeceğim o ki bence bu çörek otu bal tarçın karışımı oldukça etkili. Ben inanmamıştım aslında ama başıma gelince şaşırdım, ne yalan söyleyeyim.
Preseed jel'i de bu ay ovülasyon takibi ile birlikte kullanmaya başladım. Dün ovülasyon testinde pik'i gördüm. Bu hafta içini neredeyse komple eşimle çalışarak değerlendirdik zaten. Preseed jel bende herhangi bir kanama, ağrı, mantar vb. neden olmadı. Bir arkadaş adet gecikmesi yaptı, demiş.
Önümüzdeki birkaç ayı daha bu ikisi ile birlikte sürdürmeyi düşünüyorum. Gelişme olursa -olumlu olumsuz- özellikle preseed jel ile ilgili burada da bilgi veririm.
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah .Selam kadın arkadaşlarım. Sizi bilgilendirmek boynumun borcudur. Hatırlatma yapayım ben preseed denemiştim bu ay. BAT yarın idi. Bugün itibariyle regl oldum. Velhasıl bu ay preseed denemem tutmadı. Önümüzdeki ay çörek otu ve preseed i birlikte denemeyi ve bütün ay boyunca ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum . Bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim. Hepinize öpücükler.
Merhaba, doktorun ne söylediğini bizimle de paylaşabilir misin?Kız bu işe yarıyomu ki bide bunu deniyim, yarın doktoruma soriyim de garanti olsun bari
Tabi canım o ara sormuştum dr bilmiyomuş bile baktı adına falan bu tarz şeyler önermiyorum dedi vajinaya ne hijyen için ne başka bir amaçla hiçbir ek bişey yapmayın dedi, almadım bendeMerhaba, doktorun ne söylediğini bizimle de paylaşabilir misin?
Çok teşekkür ediyorum canımTabi canım o ara sormuştum dr bilmiyomuş bile baktı adına falan bu tarz şeyler önermiyorum dedi vajinaya ne hijyen için ne başka bir amaçla hiçbir ek bişey yapmayın dedi, almadım bende