Preseed kullananlar

Merhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptırıcam.aşırı kuruluk var bu jeli kullanmayı düşünüyorum ama eşimde morfoloji sorunu var korkmuyorda değilim

Kızlar bende aldım bu jeli kullanmaya yeni başladım ama yorumları okuyunca aklım karıştı bu jelin paketinin koyu lacivert olanı var mavi olanı var birde pembe olanı var. Bunların hepsinin içerikleri aynı mı ?

Canım hamilesin sanırm.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Jel kullanarakmı hamile kaldın? Bide hangi renkten olanı aldın.

Evet jeli kullanışımın ikinci ayında hamile kaldım
Darısı sizlerin başına inşallahhhh

Eczane de sayılıyor mı acaba bu dediğiniz jel cnm Nasıl kullanılıyor dolaşırken dikkatimi çekti bende aylardır uğraşıp hamile kalamayanlardanım bu ay hormon yaptırdım prolaktin yüksekmiş ilaç kullanıyorum o

Eczanede var mı emin değilim. Ben internetten almıştım. Site adı vermek yasak mı bilmiyorum. İnternette preseed jel satın al diye arama yap. botanik ile başlayan siteden almıştım. Hatta şu an da baktım 139,90.tl fiyatı. Fotoğrafını da ekliyorum. Bir tüp jel ile yanında şırıngaları oluyor. Şırınganın ucunu tüpün ağzına yerleştirip çeviriyor sabitliyorsun. Sonra da şırınganın içine jel çekiyorsun. Bana 2 ml civarı jel yeterli oluyordu. 2-3 arası çekebilirsin. 4 ml fazla gelir bence. Sonra şırıngayı vajinadan içeri itiyorsun. Mümkün olduğunca derine itip jeli içeri sıkıyorsun. Yaklaşık 10 dk kadar bekleyip ilişkiye giriyorsun. İlişkiden sonra beline yastık koy ki spermlerin hareketleri daha rahat olsun. Bu jel spermlerin yumurtaya giderken daha hızlı ve güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlıyor canım. Benim de uzun bir süre aklımda vardı sonunda denemekten ne çıkar deyip aldım kullandım. Keşke daha önce kullanıp da zaman kaybetmeseymişim diyorum. Sen de denemelisin umarım işine yarar, minnoş bir bebişin olur :)

İnşallah tatlım darısı hepimizin başına denemek de fayda var tabi ki Bende denemeyi düşünüyorum

Kızlar bugün gitti gidiyordan sipariş verdim kullanıp memnun kaldınız mı herhangi bir etkisi yok dimi bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar bugün gitti gidiyordan sipariş verdim kullanıp memnun kaldınız mı herhangi bir etkisi yok dimi bilgi verirseniz sevinirim
Bende sipariş vercem yarın. Spermlerin kolayca yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Bu yoldan hamile kalan çok var. Bende şansımı bununla deniyim bu ay. Olmadi tup bebek merkezine gideceğiz. Hepimiz için hakkımizda hayırlısı artık.

Bende verdim sipariş inşallah bir yan etkisi olmadan etkisini görürüz

Yan etkisi olmadığını bilimsel olarak kanıtlanmış. Sperm dostu jel diye biliniyor. Inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız. Sunucunuzu paylaşmanızı istiyorum . Bende paylaşcam.

TM cnm paylaşırım ama benim bu ay biraz zor gibi iltihab varmış ve doktor fitil verdi sanırım bu ay zor yumurtlamaya da 3 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…