Hayırlısı olsun hakkımızda doktora gidicez başka yapacak sey yok gibi geliyor muayene olmuştum sorun yok dedi doktor kac ay önce ama 6 ayda bir kadın sağlığı için gitmemiz gerekiyor ve dua etmeliyiz en onemlisi,zamani değildir belki de inşallah gönlünüze göre olsunOvulasyon testi sadece dogru zamani bulmamiza yardimci olur ama eger bir sorundan dolayi olmuyorsa ona etkilemez. Ben iki ay once sogan kuru uyguladim. 15 gun boyunca gunde iki bardak sogan suyu ictim. Bu ay da esime keciboynuzu kuru iciriyorum. Kendimde her aksam çuha çicegi yağı iciyorum. Daha da ne yapilir bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Ben 5 ayda 7 kez gittim doktora. (4u farkli doktor) Hsg haric butun testler yapildi. Hic bir sorun yok diyorlar. Bu ayda olmazsa hsg cektiricem. İnsallah en yakin zamanda haberlerinizi aliriz. Sogan kuru uygulamadiysaniz tavsiye ederim.Hayırlısı olsun hakkımızda doktora gidicez başka yapacak sey yok gibi geliyor muayene olmuştum sorun yok dedi doktor kac ay önce ama 6 ayda bir kadın sağlığı için gitmemiz gerekiyor ve dua etmeliyiz en onemlisi,zamani değildir belki de inşallah gönlünüze göre olsun
Teşekkür ederim inşallah hgs cektirenler hemen hamile kalıyor diye duydum hayırlısı olsun inşallahBen 5 ayda 7 kez gittim doktora. (4u farkli doktor) Hsg haric butun testler yapildi. Hic bir sorun yok diyorlar. Bu ayda olmazsa hsg cektiricem. İnsallah en yakin zamanda haberlerinizi aliriz. Sogan kuru uygulamadiysaniz tavsiye ederim.
Bana mantar yapmadi iki aydir kullaniyorum. Henuz gebelik yok.gecmis olsun.Merhaba aranıza yeni katıldım daha doğrusu uzun bir süredir takip ediyorum bu forumu bana çok faydası oldu. Ben bir senelik evliyim Amerika’da yaşıyorum eşimin ileri hızlı spermi 0 ve ben ilk bu ay preseed kullandım ovulasyon dönemim bitti iki gün oluyor ve o dönemde sürekli kullandım preseedi ama iki gündür bende aşırı kaşıntı var temizliğe dikkat ediyorum ama sanırım preseed bana mantar yaptı . Bu durumda hem mantar olup hemde preseed le hamile kalan oldumu ?merak ediyorum. Yada duydunuzmu .?
preseed pek tavsiye edilen birşey değil,allah korusun enfeksiyon yada tüplerde tıkama yapabilir. dikkat edin. üstelik hız 0 ise ne duruyorsunuz hemen ürolojiye gidin, elle muayene de varikosel olup olmadığına baktırın. yüksek ihtimal vardır. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu, henüz hamile kalamadmMerhaba aranıza yeni katıldım daha doğrusu uzun bir süredir takip ediyorum bu forumu bana çok faydası oldu. Ben bir senelik evliyim Amerika’da yaşıyorum eşimin ileri hızlı spermi 0 ve ben ilk bu ay preseed kullandım ovulasyon dönemim bitti iki gün oluyor ve o dönemde sürekli kullandım preseedi ama iki gündür bende aşırı kaşıntı var temizliğe dikkat ediyorum ama sanırım preseed bana mantar yaptı . Bu durumda hem mantar olup hemde preseed le hamile kalan oldumu ?merak ediyorum. Yada duydunuzmu .?
Baktırdık herşeyimizi bende bi problem yok tabi rahim filmi çektirmedim yaza inşallah Türkiye’de çektireceğim.eşimin değerleri güzel hareketlilik oranı %50 sperm sayı ve morfolojiside güzel ileri hızlı hareket için keçi boynuzu kürü içiriyorum . Bendeki kaşıntıda iki gün sürdü akıntımda kötü koku falan olmadı sanırım preseed pH ı yükseltti ondan oldu. Preseedi denemek istedim çoğu kişi olumlu yanıt almış . Çaresine bakıyorum eğer Buda olmazsa aşılamaya yöneleceğim hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim cevabın ve Önerin için .preseed pek tavsiye edilen birşey değil,allah korusun enfeksiyon yada tüplerde tıkama yapabilir. dikkat edin. üstelik hız 0 ise ne duruyorsunuz hemen ürolojiye gidin, elle muayene de varikosel olup olmadığına baktırın. yüksek ihtimal vardır. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu, henüz hamile kalamadm
ne zamandan beri kullanıyorsunuz? döllemeyi sağlayan sperm hareketlik oranı değil,, ileri hareketliliktir. eşinizin ileri hareket 0 ise eşinize proxed plus vitamini alın yanında da keçi boynuzu azgın teke otu gibi karışımlar yapın.Baktırdık herşeyimizi bende bi problem yok tabi rahim filmi çektirmedim yaza inşallah Türkiye’de çektireceğim.eşimin değerleri güzel hareketlilik oranı %50 sperm sayı ve morfolojiside güzel ileri hızlı hareket için keçi boynuzu kürü içiriyorum . Bendeki kaşıntıda iki gün sürdü akıntımda kötü koku falan olmadı sanırım preseed pH ı yükseltti ondan oldu. Preseedi denemek istedim çoğu kişi olumlu yanıt almış . Çaresine bakıyorum eğer Buda olmazsa aşılamaya yöneleceğim hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim cevabın ve Önerin için .
Pressed e Bu ay basladim ilk defa . Esim de keciboynuzu kurune bu ay basladi. Ileri hizli hareket %0 ileri yavas hareket %30. Doktor yavas ileri harekette dollenme saglar dedi preseed i o yuzden kullaniyirum.bugun yarin adet olmam gerekiyor insallah olmam ama su an usutme aldi beni karnimda agiriyor yine tutmadi galiba. Proxeed plus i alicam evet oda ileri hizli harekete faydaliymis insallah bakiyoruz caresine . Gerisi allaha kalmis nasipse verecek. Cok tesekkur ederim canim paylasim isin .ne zamandan beri kullanıyorsunuz? döllemeyi sağlayan sperm hareketlik oranı değil,, ileri hareketliliktir. eşinizin ileri hareket 0 ise eşinize proxed plus vitamini alın yanında da keçi boynuzu azgın teke otu gibi karışımlar yapın.
ay bak bizde bunu bilmiyorduk teşekkürler. yavaş hareketle hamilelik olduğunuPressed e Bu ay basladim ilk defa . Esim de keciboynuzu kurune bu ay basladi. Ileri hizli hareket %0 ileri yavas hareket %30. Doktor yavas ileri harekette dollenme saglar dedi preseed i o yuzden kullaniyirum.bugun yarin adet olmam gerekiyor insallah olmam ama su an usutme aldi beni karnimda agiriyor yine tutmadi galiba. Proxeed plus i alicam evet oda ileri hizli harekete faydaliymis insallah bakiyoruz caresine . Gerisi allaha kalmis nasipse verecek. Cok tesekkur ederim canim paylasim isin .
Evet canim doktor boyle soyledi.iki farkli doktora gittim bi turkiyede bi amerikada ikiside olur dedi bu sekilde ovulasyonu takip ederek birlesme olsun dedi . Takdiri ilahi olmuyor ama vakti saati var muhakkak. Preseedi de spermlerin kolay yuzmesi ve uzun yasamasi icin kullaniyorum. Sende problem ne canim?ay bak bizde bunu bilmiyorduk teşekkürler. yavaş hareketle hamilelik olduğunu
canım bizimki de sperm ileri hareket sorunu, sana bir karışım gönderirsem yurtdışında kolay temin edebilir misin acaba. ileri hareket için faydasını görenler oldu. bizde başladıkEvet canim doktor boyle soyledi.iki farkli doktora gittim bi turkiyede bi amerikada ikiside olur dedi bu sekilde ovulasyonu takip ederek birlesme olsun dedi . Takdiri ilahi olmuyor ama vakti saati var muhakkak. Preseedi de spermlerin kolay yuzmesi ve uzun yasamasi icin kullaniyorum. Sende problem ne canim?
Nedir o kArisim.burda keciboynuzu aradik bulduk esim cok hassas zor bela iciuor burnunu tikayarak ardindan bi 5 dakka oguruyor. Sizin karisim nasil birseycanım bizimki de sperm ileri hareket sorunu, sana bir karışım gönderirsem yurtdışında kolay temin edebilir misin acaba. ileri hareket için faydasını görenler oldu. bizde başladık
özelden gönderdim. allahın izniyle şifasını görenler olmuş. buradan da göndereyim belki almak isteyen olur. propolis hariç diğerleri alınacakNedir o kArisim.burda keciboynuzu aradik bulduk esim cok hassas zor bela iciuor burnunu tikayarak ardindan bi 5 dakka oguruyor. Sizin karisim nasil birsey
BU ARADA YAZMAYI UNUTTUM ANZER BALINI PİYASADA BULMAK İMKANSIZ, DAHA TOPLANMADAN SATILIYOR VE BİTİYOR, YILDA 300 KG GİBİ BİRŞEY ANCA ÇIKIYORMUŞ. BİZ AKTARDAN EN İYİ BAL HANGİSİYSE ONU KOY DEDİK, RABBİM ŞİFA ETSİN İNŞALLAHözelden gönderdim. allahın izniyle şifasını görenler olmuş. buradan da göndereyim belki almak isteyen olur. propolis hariç diğerleri alınacak
özelden gönderdim. allahın izniyle şifasını görenler olmuş. buradan da göndereyim belki almak isteyen olur. propolis hariç diğerleri alınacak
masallah allah insallah bizede nasip Eder Corek otu kurunu ne kadar kullandin.Eşimde azosperm var. 6 senedir denedik olmadı. Bu kürü yaptık yedi sağolsun. Yine olmadı. Bende sorun olmadığını söyledi doktorlar. Ama ben bu ay ÇÖREKOTU BAL TARÇIN KÜRÜ yaptım. Hamdolsun yumurtalar daha iyi gelişti. Tabi preesed de kullandık. Hamdolsun gebeyim
Yani demem o ki, kadında sorun olmasa bile beyler bunu yerken bayanlarda çörekotu kürü yapmalı. Allah izin verdiği müddetçe... Hayatımızın ilk gebeliği oldu... ❤
masallah allah insallah bizede nasip Eder Corek otu kurunu ne kadar kullandin.
Tesekkur ederim canim bende deneyecegim bir dahaki adette uyarim faydasini gorurum. Allah evladini kucagina almayi nasip etsinAminn inşaAllah
Adetin 2.gününden itibaren toplamda 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniyor