Preseed kullananlar

Hayırlısı olsun hakkımızda doktora gidicez başka yapacak sey yok gibi geliyor muayene olmuştum sorun yok dedi doktor kac ay önce ama 6 ayda bir kadın sağlığı için gitmemiz gerekiyor ve dua etmeliyiz en onemlisi,zamani değildir belki de inşallah gönlünüze göre olsun

Ben 5 ayda 7 kez gittim doktora. (4u farkli doktor) Hsg haric butun testler yapildi. Hic bir sorun yok diyorlar. Bu ayda olmazsa hsg cektiricem. İnsallah en yakin zamanda haberlerinizi aliriz. Sogan kuru uygulamadiysaniz tavsiye ederim.

Ben 5 ayda 7 kez gittim doktora. (4u farkli doktor) Hsg haric butun testler yapildi. Hic bir sorun yok diyorlar. Bu ayda olmazsa hsg cektiricem. İnsallah en yakin zamanda haberlerinizi aliriz. Sogan kuru uygulamadiysaniz tavsiye ederim.
Teşekkür ederim inşallah hgs cektirenler hemen hamile kalıyor diye duydum hayırlısı olsun inşallah

Merhaba aranıza yeni katıldım daha doğrusu uzun bir süredir takip ediyorum bu forumu bana çok faydası oldu. Ben bir senelik evliyim Amerika’da yaşıyorum eşimin ileri hızlı spermi 0 ve ben ilk bu ay preseed kullandım ovulasyon dönemim bitti iki gün oluyor ve o dönemde sürekli kullandım preseedi ama iki gündür bende aşırı kaşıntı var temizliğe dikkat ediyorum ama sanırım preseed bana mantar yaptı . Bu durumda hem mantar olup hemde preseed le hamile kalan oldumu ?merak ediyorum. Yada duydunuzmu .?

Bana mantar yapmadi iki aydir kullaniyorum. Henuz gebelik yok.gecmis olsun.

preseed pek tavsiye edilen birşey değil,allah korusun enfeksiyon yada tüplerde tıkama yapabilir. dikkat edin. üstelik hız 0 ise ne duruyorsunuz hemen ürolojiye gidin, elle muayene de varikosel olup olmadığına baktırın. yüksek ihtimal vardır. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu, henüz hamile kalamadm

Baktırdık herşeyimizi bende bi problem yok tabi rahim filmi çektirmedim yaza inşallah Türkiye’de çektireceğim.eşimin değerleri güzel hareketlilik oranı %50 sperm sayı ve morfolojiside güzel ileri hızlı hareket için keçi boynuzu kürü içiriyorum . Bendeki kaşıntıda iki gün sürdü akıntımda kötü koku falan olmadı sanırım preseed pH ı yükseltti ondan oldu. Preseedi denemek istedim çoğu kişi olumlu yanıt almış . Çaresine bakıyorum eğer Buda olmazsa aşılamaya yöneleceğim hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim cevabın ve Önerin için .

ne zamandan beri kullanıyorsunuz? döllemeyi sağlayan sperm hareketlik oranı değil,, ileri hareketliliktir. eşinizin ileri hareket 0 ise eşinize proxed plus vitamini alın yanında da keçi boynuzu azgın teke otu gibi karışımlar yapın.

Pressed e Bu ay basladim ilk defa . Esim de keciboynuzu kurune bu ay basladi. Ileri hizli hareket %0 ileri yavas hareket %30. Doktor yavas ileri harekette dollenme saglar dedi preseed i o yuzden kullaniyirum.bugun yarin adet olmam gerekiyor insallah olmam ama su an usutme aldi beni karnimda agiriyor yine tutmadi galiba. Proxeed plus i alicam evet oda ileri hizli harekete faydaliymis insallah bakiyoruz caresine . Gerisi allaha kalmis nasipse verecek. Cok tesekkur ederim canim paylasim isin .

ay bak bizde bunu bilmiyorduk teşekkürler. yavaş hareketle hamilelik olduğunu

ay bak bizde bunu bilmiyorduk teşekkürler. yavaş hareketle hamilelik olduğunu
Evet canim doktor boyle soyledi.iki farkli doktora gittim bi turkiyede bi amerikada ikiside olur dedi bu sekilde ovulasyonu takip ederek birlesme olsun dedi . Takdiri ilahi olmuyor ama vakti saati var muhakkak. Preseedi de spermlerin kolay yuzmesi ve uzun yasamasi icin kullaniyorum. Sende problem ne canim?

canım bizimki de sperm ileri hareket sorunu, sana bir karışım gönderirsem yurtdışında kolay temin edebilir misin acaba. ileri hareket için faydasını görenler oldu. bizde başladık

canım bizimki de sperm ileri hareket sorunu, sana bir karışım gönderirsem yurtdışında kolay temin edebilir misin acaba. ileri hareket için faydasını görenler oldu. bizde başladık
Nedir o kArisim.burda keciboynuzu aradik bulduk esim cok hassas zor bela iciuor burnunu tikayarak ardindan bi 5 dakka oguruyor. Sizin karisim nasil birsey

Nedir o kArisim.burda keciboynuzu aradik bulduk esim cok hassas zor bela iciuor burnunu tikayarak ardindan bi 5 dakka oguruyor. Sizin karisim nasil birsey
özelden gönderdim. allahın izniyle şifasını görenler olmuş. buradan da göndereyim belki almak isteyen olur. propolis hariç diğerleri alınacak

Eklentiler

• IMG_20190315_111210_145.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 167
özelden gönderdim. allahın izniyle şifasını görenler olmuş. buradan da göndereyim belki almak isteyen olur. propolis hariç diğerleri alınacak
BU ARADA YAZMAYI UNUTTUM ANZER BALINI PİYASADA BULMAK İMKANSIZ, DAHA TOPLANMADAN SATILIYOR VE BİTİYOR, YILDA 300 KG GİBİ BİRŞEY ANCA ÇIKIYORMUŞ. BİZ AKTARDAN EN İYİ BAL HANGİSİYSE ONU KOY DEDİK, RABBİM ŞİFA ETSİN İNŞALLAH

Eşimde azosperm var. 6 senedir denedik olmadı. Bu kürü yaptık yedi sağolsun. Yine olmadı. Bende sorun olmadığını söyledi doktorlar. Ama ben bu ay ÇÖREKOTU BAL TARÇIN KÜRÜ yaptım. Hamdolsun yumurtalar daha iyi gelişti. Tabi preesed de kullandık. Hamdolsun gebeyim

Yani demem o ki, kadında sorun olmasa bile beyler bunu yerken bayanlarda çörekotu kürü yapmalı. Allah izin verdiği müddetçe... Hayatımızın ilk gebeliği oldu... ❤

masallah allah insallah bizede nasip Eder Corek otu kurunu ne kadar kullandin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…