Şimdiye kadar forumlarda okuyup bir çok şeyi not ettim.1 negatif tüp bebek denemesinden sonra doğal yollar denemeye karar verdim.İlişki adet bittikten 3 gün sonra iki günde 1 ve ovulasyon testinde çift çizgi olunca 1 kaç gün üst üste ilişki oldu.Preseed jel kullandım her ilişkide. Adet bittikten sonra 3 gün adaçayı yağı tamponu yaptım 2-3damla damlattım tampona gece uyumadan önce yerleştirdim sabah aldım.Adet bittkten sonraki hafta 3 gün arayla 2 kez süt maydonoz rakı kürü buharına oturdum 15 dk kadar,üşütmeden kendinizi hemen giyinin.Rahim duvarı inceliği için bi aktardan karışık bitki çayı almıştım adet bittikten sonra 5-6gün onu içtim.Her gün 30 dk yürüyüş yaptım tempolu şekilde.Her gün en az 1,5 litre su içtim hatta içine. 3-4 gün 1 çay kaşığı karbonat limon dilimleri nane koydum.Ve sonuç hamileydim.Bebeğim gayet sağlıklıydı fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 21 hafta 1 günlük bebeğimizi kaybettik.18-24 hafta arasında gerekirse haftada 1 kontrole gidilmeli ki daha önce rahimle ilgili operasyon geçirdiyseniz kesin gidin.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.