Preseed kullananlar

TM cnm paylaşırım ama benim bu ay biraz zor gibi iltihab varmış ve doktor fitil verdi sanırım bu ay zor yumurtlamaya da 3 gün kaldı
Fitili birak. Ve yumurtlama gününde buğday yada saman tencereye birak üzerine su dok kaynat ve altına birak o buharı sayesinde rahim agzin açılır yumurtalar sıcağı sever.10 dk bekle sonra birlikte ol . Inan ki hamiş kalırsın.benim amcam kızı bu yolu denedi hamile kaldı.

Ben denesem fayda yok .çünkü esimin spermleri az. O yüzden. Eşinde sorun yoksa bunu kesinlikle dene
Sonra bana dua et:KK66:

Buğday şu bildiğimiz buğdaylar mı ilk defa duyduk valla Can'ım denemek de fayda var şuan fitili atmış bulundum yarın yada yarından sonra muhtemelen yumurtlama zamanım

MERHABA ARKADAŞLAR PRESEED JEL KULLANIP OLUMLU SONUC ALAN ELINDE KALAN JELI GÖNDERMEK ISTEYEN VARSA TALİBİM OZELDEN YAZARSANIZ SEVİNİRİM SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM ISTEYEN KIMSENIN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN

Buğday şu bildiğimiz buğdaylar mı ilk defa duyduk valla Can'ım denemek de fayda var şuan fitili atmış bulundum yarın yada yarından sonra muhtemelen yumurtlama zamanım
Canım evet. Buğday buharı üzerinde otur bi 10 dk sonra ilişki. Bu şekil hamile kalan çok var .akıntıyı da gideriyor.

Şimdiye kadar forumlarda okuyup bir çok şeyi not ettim.1 negatif tüp bebek denemesinden sonra doğal yollar denemeye karar verdim.İlişki adet bittikten 3 gün sonra iki günde 1 ve ovulasyon testinde çift çizgi olunca 1 kaç gün üst üste ilişki oldu.Preseed jel kullandım her ilişkide. Adet bittikten sonra 3 gün adaçayı yağı tamponu yaptım 2-3damla damlattım tampona gece uyumadan önce yerleştirdim sabah aldım.Adet bittkten sonraki hafta 3 gün arayla 2 kez süt maydonoz rakı kürü buharına oturdum 15 dk kadar,üşütmeden kendinizi hemen giyinin.Rahim duvarı inceliği için bi aktardan karışık bitki çayı almıştım adet bittikten sonra 5-6gün onu içtim.Her gün 30 dk yürüyüş yaptım tempolu şekilde.Her gün en az 1,5 litre su içtim hatta içine. 5 gün 1 çay kaşığı karbonat limon dilimleri nane koydum.Ve sonuç hamileydim.Bebeğim gayet sağlıklıydı fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 21 hafta 1 günlük bebeğimizi kaybettik.18-24 hafta arasında gerekirse haftada 1 kontrole gidilmeli ki daha önce rahimle ilgili operasyon geçirdiyseniz kesin gidin.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin canım.
Şimdiye kadar forumlarda okuyup bir çok şeyi not ettim.1 negatif tüp bebek denemesinden sonra doğal yollar denemeye karar verdim.İlişki adet bittikten 3 gün sonra iki günde 1 ve ovulasyon testinde çift çizgi olunca 1 kaç gün üst üste ilişki oldu.Preseed jel kullandım her ilişkide. Adet bittikten sonra 3 gün adaçayı yağı tamponu yaptım 2-3damla damlattım tampona gece uyumadan önce yerleştirdim sabah aldım.Adet bittkten sonraki hafta 3 gün arayla 2 kez süt maydonoz rakı kürü buharına oturdum 15 dk kadar,üşütmeden kendinizi hemen giyinin.Rahim duvarı inceliği için bi aktardan karışık bitki çayı almıştım adet bittikten sonra 5-6gün onu içtim.Her gün 30 dk yürüyüş yaptım tempolu şekilde.Her gün en az 1,5 litre su içtim hatta içine. 3-4 gün 1 çay kaşığı karbonat limon dilimleri nane koydum.Ve sonuç hamileydim.Bebeğim gayet sağlıklıydı fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 21 hafta 1 günlük bebeğimizi kaybettik.18-24 hafta arasında gerekirse haftada 1 kontrole gidilmeli ki daha önce rahimle ilgili operasyon geçirdiyseniz kesin gidin.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım. Umarım inşallah bir gün tekrar hamile kalırsın sağlıcakla. Üzüldüm durumunuza. Peki sorununuz nedir.bizimki azosperm

Amin canım.

Amin canım. Umarım inşallah bir gün tekrar hamile kalırsın sağlıcakla. Üzüldüm durumunuza. Peki sorununuz nedir.bizimki azosperm
İnşallah canım benim sadece rahimle ilgili sorun vardı histeroskopi ile o problemi çözdük ona rağmen olmamıştı.Rahim duvarım inceydi.Yazdıklarımı denediğim ay gebelik oluştu.

kızlar merhaba. ben 2 yıllık evliyim.4 kere aşılama yaptırdım.sonuncusu geçen ay oldu.bu ay bende bu jeli denemek istiyorum ama eşimin haberi olmadan kullanmak istiyorum.acaba kıvamı,rengi,kokusu yada ilişki sonrası farkedilecek bir şey varmı.gizli kullanmak istememin sebebide eşim artık ilişkileri görev gibi görüyor ve kafama göre birşey kullandığım zaman kızıyor

kızlar merhaba. ben 2 yıllık evliyim.4 kere aşılama yaptırdım.sonuncusu geçen ay oldu.bu ay bende bu jeli denemek istiyorum ama eşimin haberi olmadan kullanmak istiyorum.acaba kıvamı,rengi,kokusu yada ilişki sonrası farkedilecek bir şey varmı.gizli kullanmak istememin sebebide eşim artık ilişkileri görev gibi görüyor ve kafama göre birşey kullandığım zaman kızıyor
Cnm sorununuz nedir

Cnm sorununuz nedir
sorunumuz yok canım.benim bütün hormonlarım normal.esiminde sperm testi normal ama ileri hızlı sperm sayısı cok cok az ama doktorlar sorun yok diyor.3 kere klomen le asilama olsum,1 kerede gonalf f igne kullanarak aşılama oldum ama sonuc alamadık.bu arada yaşım 35

sorunumuz yok canım.benim bütün hormonlarım normal.esiminde sperm testi normal ama ileri hızlı sperm sayısı cok cok az ama doktorlar sorun yok diyor.3 kere klomen le asilama olsum,1 kerede gonalf f igne kullanarak aşılama oldum ama sonuc alamadık.bu arada yaşım 35
Anladim canım. Sitede hacer cafer ova diye bi doktor var. Hem kadınla hemde erkek sorunuyla ilgileniyor. Kür gönderiyor istersen bir bak. Hamile kalan çok kişi var. Benim kürler pazartesi gelicek. Kullanmaya başlıcaz inşallah.

X