Preseed kullananlar

Canım yaa jel elime ulaştı ama aklıma bir şey takıldı. Bu jel hakkında 2009 konuşmalarında jelin tüpünün şeffaf olması gerektiği yazıyordu. Yani abd de ki öyleymiş anca Türkiye de ki şeffaf değilmiş. Bende g.gdyrdan aldım. Seninki beyaz mıydı yoksa şeffaf mıydı

Tüp şeffaf değil canım benimki de. Değişmiş olabilir mi 2009 sonrası?

Canım bir de bu aplikatr doldurma kısmında önce 4 sayısı geliyor dimi. Yani koyarken 1e doğru kayıyor mu nasıl 2 ye 3 e ayarlanıyor

Bu jel gerçekten işe yariyor mu hanimlar. Ben vajinusmus hastasiydim.5 aydir kurtuldum.hic korunmadigimiz halde olmuyor.doktora da gittim hic bir problem yok.Eşimin değerleri biraz düşük. Umarim benim de tez zamanda olur.

Bu jel gerçekten işe yariyor mu hanimlar. Ben vajinusmus hastasiydim.5 aydir kurtuldum.hic korunmadigimiz halde olmuyor.doktora da gittim hic bir problem yok.Eşimin değerleri biraz düşük. Umarim benim de tez zamanda olur.

Kullananların çoğu ya ilk yada 2.ay hamile kalmış canımm. Hem ilişkiyi kolaylaştırıyor hemde spermi güçlendirip kaymasını sağlıyor. Denemelisin. Nasılsa yan etkisi yok. Bende yeni aldım bakalım neler olacak :)

Ben acele ediyorum almak için.eşim illa bekleyelimbiraz daha diyor. 3 yili gecti evliligim dogal olarak sabirsizim

cansın yaaa bu arada hasta oldun muu
Yok canım meraktan 4 gün kala test yaptım negatif çıktı sanırım yok daha olmadım yarın yada ertesi gün olurum. Olduğumda doktora başlıycam tekrardan rahim filmi çekilmemişti benim onu çektiricem. Eşimin hareketlilikte sıkıntısı vardır hallettik şükür İnşAllah rahim filmindede bir sıkıntı çıkmazsa herhangi bir tedavi istemiycem Allah hayırlı vakitte nasip etsin doğal yolla ne zaman nasip olursa onu bekliycem

Ayy inşaAllah sıkıntı çıkmaz kuzum yaaaa. Ramazan günü dualarımız kabul olur inşaAllah. Vakti ne zamansa o zaman olacak. Belki 3.ayında olacak preseed ile. Allah büyük canım benimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…