Yumurtlama dönemin ne zaman canım. Benim adetime 6 gün kaldı heyecandan vakit geçmiyo valla
kızlar ben de bu jelden kullanmayı düşünüyorum. Bizim ileri hız %0 sorunu var çözüm sağlıyo mu ki acaba ?=
Yok canım sanırım adet olucam. Bu ay da olmasa rahim filmi çekilicem İnşAllah filmden sonra daha verimli olur bizim için Allah dan bir sıkıntı çıkmazsa İnşAllahCanımmm ne yaptınnn var mı bir belirtiii
Belirtim olmadı canım henüz bir kaç batma dışında birde dün çok halsizdim sırtım çok ağrıyordu ama bugün iyiyim çok şükür. İnşallah isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin Allah'ım :)
Canım yaa jel elime ulaştı ama aklıma bir şey takıldı. Bu jel hakkında 2009 konuşmalarında jelin tüpünün şeffaf olması gerektiği yazıyordu. Yani abd de ki öyleymiş anca Türkiye de ki şeffaf değilmiş. Bende g.gdyrdan aldım. Seninki beyaz mıydı yoksa şeffaf mıydı
Tüp şeffaf değil canım benimki de. Değişmiş olabilir mi 2009 sonrası?
Ohhh rahatladım şimdi yaa :) İşte bu jeli ilk duyuran arkadaş şeffaf demiş, Türkiye den alanlar şeffaf değil demiş. Şüphelendim bir an :))
Yok canım için rahat olsun ben şeffaf tüpü senden duydum
Bu jel gerçekten işe yariyor mu hanimlar. Ben vajinusmus hastasiydim.5 aydir kurtuldum.hic korunmadigimiz halde olmuyor.doktora da gittim hic bir problem yok.Eşimin değerleri biraz düşük. Umarim benim de tez zamanda olur.
Ben acele ediyorum almak için.eşim illa bekleyelimbiraz daha diyor. 3 yili gecti evliligim dogal olarak sabirsizimKullananların çoğu ya ilk yada 2.ay hamile kalmış canımm. Hem ilişkiyi kolaylaştırıyor hemde spermi güçlendirip kaymasını sağlıyor. Denemelisin. Nasılsa yan etkisi yok. Bende yeni aldım bakalım neler olacak :)
Bu arada teşekkür ederim cevabın içinKullananların çoğu ya ilk yada 2.ay hamile kalmış canımm. Hem ilişkiyi kolaylaştırıyor hemde spermi güçlendirip kaymasını sağlıyor. Denemelisin. Nasılsa yan etkisi yok. Bende yeni aldım bakalım neler olacak :)
Bu arada teşekkür ederim cevabın için
Canım benim jelimin rengi şeffaf . Allah Allah nasıl oluyor acabaRica ederim canım :) haklısın valla seneler geçip gidiyor. Biz bekledik 5 seneyi devirdik hala olmadı :)
Canım benim jelimin rengi şeffaf . Allah Allah nasıl oluyor acaba
Ayy kafamıJelin rengi değil canım. Jelin kabının rengini sordum :) yani tüp şeffaf mı değil mi iç gösteriyor mu
Ayy kafamıyok göstermiyo o zaman he he
Yok canım meraktan 4 gün kala test yaptım negatif çıktı sanırım yok daha olmadım yarın yada ertesi gün olurum. Olduğumda doktora başlıycam tekrardan rahim filmi çekilmemişti benim onu çektiricem. Eşimin hareketlilikte sıkıntısı vardır hallettik şükür İnşAllah rahim filmindede bir sıkıntı çıkmazsa herhangi bir tedavi istemiycem Allah hayırlı vakitte nasip etsin doğal yolla ne zaman nasip olursa onu bekliycemcansın yaaa bu arada hasta oldun muu
Yok canım meraktan 4 gün kala test yaptım negatif çıktı sanırım yok daha olmadım yarın yada ertesi gün olurum. Olduğumda doktora başlıycam tekrardan rahim filmi çekilmemişti benim onu çektiricem. Eşimin hareketlilikte sıkıntısı vardır hallettik şükür İnşAllah rahim filmindede bir sıkıntı çıkmazsa herhangi bir tedavi istemiycem Allah hayırlı vakitte nasip etsin doğal yolla ne zaman nasip olursa onu bekliycem