Canım adet oldum bugün ben rahim filmi öncesi kan tahlillerime bir daha bakılsın diye gittim doktora ultrasonda bişey çıkmadı şükür doktor hayıt tohumu içmemi söyledi bide ekmek makarna tatlı pirinç yeme bunlar yumurtlamayı olumsuz etkileyen şeyler dedi bide Youtube den bakın leslie diye 45lık spor programı var günlük onu yapmamı istedi leslienin hareketleri yumurtlama ya yönelik olumlu hareketlermiş. Sizlerinde aklınızda bulunsun kızlarAyy inşaAllah sıkıntı çıkmaz kuzum yaaaa. Ramazan günü dualarımız kabul olur inşaAllah. Vakti ne zamansa o zaman olacak. Belki 3.ayında olacak preseed ile. Allah büyük canım benimm.
Canım adet oldum bugün ben rahim filmi öncesi kan tahlillerime bir daha bakılsın diye gittim doktora ultrasonda bişey çıkmadı şükür doktor hayıt tohumu içmemi söyledi bide ekmek makarna tatlı pirinç yeme bunlar yumurtlamayı olumsuz etkileyen şeyler dedi bide Youtube den bakın leslie diye 45lık spor programı var günlük onu yapmamı istedi leslienin hareketleri yumurtlama ya yönelik olumlu hareketlermiş. Sizlerinde aklınızda bulunsun kızlar
Canım napıyon nasılsın ne vakit yumurtlama vaktin jeli kullandın mıYaa Allah razı olsun kuzumm benim. Bak ne güzel temiz çıkmış çok şükürrr. İnşaAllah bir daha ki aya hamile kalırsınnn canımm
Canım napıyon nasılsın ne vakit yumurtlama vaktin jeli kullandın mı
Akşam iftardan sonra yapsan canım ovulasyon testini nasıl olur o zamanHamdolsun iyiyim canım. Bugün kullanacağım gibi :) Bakalım heyecanla bekliyorum. Yalnız ramazandayız ya, ovulasyon yinede doğru sonuç verir mi sence. Çünkü gün içerisinde hiçbir şey yememiş oluyorum ya o yüzden test ovulasyonu gösterir mi acaba. Hani 2 saat öncesinde sıvı alımı kesilecekmiş ya öyle kafam karıştı
Ovulasyon testi oruçken de doğru sonuç veriyor.zaten sıvı alımı yok .3-4 saat De wc ye gidilmeden test yapılabilirHamdolsun iyiyim canım. Bugün kullanacağım gibi :) Bakalım heyecanla bekliyorum. Yalnız ramazandayız ya, ovulasyon yinede doğru sonuç verir mi sence. Çünkü gün içerisinde hiçbir şey yememiş oluyorum ya o yüzden test ovulasyonu gösterir mi acaba. Hani 2 saat öncesinde sıvı alımı kesilecekmiş ya öyle kafam karıştı
Ovulasyon testi oruçken de doğru sonuç veriyor.zaten sıvı alımı yok .3-4 saat De wc ye gidilmeden test yapılabilir
Akşam iftardan sonra yapsan canım ovulasyon testini nasıl olur o zaman
Eşimin sperm hareketliliği düşük çıktı.Bu durumda olup da preceed kullanip hamile kalan oldu mu acaba
Bendee denemeliyim kesin.ama eşim cimrilik yapiyor.bu da beni hem üzüyor hem kizdiriyor
Çocuk için değer bence.Hem çok istiyor hemde para vermek istemiyor. Tup bebek de yapsak parali muhtemelen bu cimrilikle onu da yaptirmazİlk bakışta çok para gibi duruyor ama hamile kalanların sayısı çok. Bende kullanmaya başladım. Tüp bebek fiyatına bakarsak aslında hiç bişey değil canım
Çocuk için değer bence.Hem çok istiyor hemde para vermek istemiyor. Tup bebek de yapsak parali muhtemelen bu cimrilikle onu da yaptirmaz
Canım napıyosun hayırlı bir haberin vat mı benim jelle olmadı rahşö filmi çekildim bu ay jeli de 1 kere kullandım bata 5 kaldı beklemedeyim hayırlısıylaYaa canım benimmm sen dua et, hangisi hakkınızda hayırlı ise eşinin kalbine onu ısındırsın Rabbim..
Canım napıyosun hayırlı bir haberin vat mı benim jelle olmadı rahşö filmi çekildim bu ay jeli de 1 kere kullandım bata 5 kaldı beklemedeyim hayırlısıyla
Bata kaç gün var. Kadın vücudunda her zaman lh hormonu vardır o sebeble ovulasyon testinde çıkabilir canım ama ovulasyonla gebelik çıkanların resimlerini gördüm bende t bölgesinden daha koyuydu c cizgisiCanım ben bu ay 26.gün yumurtladım çok geç oldu ama preseedle düzenli çalıştık. Bakalım bekliyorum. Bugün Ovu. Testi yaptım pozitif çıktı acaba gebeliğe mi işaret diye umutlandım, böyle öğrenen çok varmış
Bata kaç gün var. Kadın vücudunda her zaman lh hormonu vardır o sebeble ovulasyon testinde çıkabilir canım ama ovulasyonla gebelik çıkanların resimlerini gördüm bende t bölgesinden daha koyuydu c cizgisi
Canım hiç bir belirtim yok henüz 4 gün kaldı iste adet gecikirse ancak öyle test yapıcam yani şimdilik fikrim bu yöndeErolummm kuzummm nasılsınnnn var mı bi gelişmeeee