Preseed kullananlar

Benimde vajinismus gecmisim var o sebeple kullaniyorum bende zaten. Dr.uma sordum. Kullanabilrsin dedi. Gebelige engel degl spermleri oldurmez dedi.

Bende bu ay ilk defa kullanacam bakalim insallah ise yarar..

Merhaba arkadaşlar , pre Seed kullanıp sağlıklı gebelik ve Doğum yapma oranı nedir yada bu grupta doğum yapan arkadaşlar var mı ? Birçok gebelik olmuş ama hiçkimse gebeliği ve doğumu hakkında bilgi yazmamış en azından bu gruptaki arkadaşlar bilgi verse süper olur , iyi akşamlar .

Merhabalar.. Benim eşimde azosperm sorunu var bu ay çakşır suyu keçiboynuzu kapsulu ve ginseng kapsulu kullanıyor.. Acaba bu esnada bende preseed jel kullansam bir faydası olur mu .. Lütfen cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Ben kullandim hic bir faydasi olmadi gebelik anlaminda
Ama kalanini kayganlastirici olarak kullanıyoruz

Yaa. benim kuruluk gibi bir şikayetim yok.. Ama eşim azosperm olduğu için düşünüyorum. Hani sperme zarar vermeden yumurtaya ulaşmasını sağladığı için.. Off kararsız kaldım.. Siz hamile misiniz

aşılama ile hamile kaldım ve düşük yaptım reglim biteli 1 hafta oldu ... jeli arkadaş önerdi kullananlardan yardım istiyorum fiyat yüksel biraz üstüne 150 tl koysam aşılama yaptırabilirim ... öğrenmek istediğim jel 1 aylık mı yoksa daha uzun süre mi dayanıyor kullanımı nasıl yrıca

İlişkiye girmeden 15 dakika önce vajen içerisine uygulanıyor. Kullanımına bağlı ne kadar sürmesi.. Mesela yumurtlama günlerine doğru ilişkiye girmeden önce yapsan daha İyi.. Bence aşılama jelden daha İyi.. Aşılamada yumurtanın çatlamasını biliyorsun. Herşey doktor kontrolü altında.. İnşallah benim eşim iyileşir. Sayı 10 milyon olsaydı hareketlilik de %50 nin üzerinde olsaydı aşılama yapardık.. De bilmiyorum çakşır suyu keçiboynuzu kapsulu ve ginseng kapsulu kullanıyor inşallah fayda etmiştir.. 10 gün sonra tahlil yapıcaz.. Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin....

İşe yaramıyo bence bende de eşimdede bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çok sıkıldım artık

İşe yaramıyo bence bende de eşimdede bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çok sıkıldım artık

Merhaba arkadaşlar ben bugün preseed jel alacağım netten baktım bembe ve mavi renkte olanlar hangisini almam gerekiyor yardımcı olur musunuz

kızlar merhaba.
bende alıp denemeye karar verdim.
inşallah vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…