Preseed kullananlar

arkadaşlar merhaba;
ben preceed jeli aldım , aralık - ocak-şubat ayında kullandım, aralık ayında bir kez kullandım, ocak ayında 4 kez , şubat ayında 3 kez tam yumurtlama tarihlerimde kullandım, 1 martta aşılamayı kafama koydum, çünkü beklemek istemiyordum bebek için, pazartesi 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalan jelimi de arkadaşıma verdim bir denesin diye, belki bir vesile ama güzel bir vesile , inşallah kullananlara da iyi bir vesile olur.
Mrh cnm.saglikli bi sekilde almışsındir ins bebegini kucagina

Merhaba arkadaslar, 7 aydir her ay yumurtlama günlerimi takip ederek kullaniyorum eşimdede bendede hicbir problem yok yapilmasi gereken bütün testleri yaptik fakat olmadi. Bende cok umitlenerek almistim ama bize hicbir faydasi olmadi. Allah nasip ettikten sonra hicbir sorun hicbir hastalik engel degildir ama nasip etmicekse ne yaparsak yapalim olmayinca olmuyor :KK43: insallah sizlere vesile olur. Rabbim bu sinavimizda bizlerin yardimcisi olsun

Yok canm çok şükür bi sorun olmadı. Zaten tesadufidir diye düşünüyorum diğer olan arkadaşlarn çünkü bu gbi jeller asilamada kullanılıyormuş öyle olsa nden kullanan doktorlar preseed kullanan doktorlar da varms aşılama esnasında. İnslh sağ saglim al kucağına bebeğini
Oh rahatladim canim :KK200: cok tesekkur ederim cevabin icin. Sen de insallah saglicakla al bebegini kucagina :KK66:
Slm arkadaşlar sanırım jel ile hamile kaldınız.bende de kuruluk oluyor ve isteksizlik çok oluyor.4 yıldır 2.çocuk için uğraşıyoruz ve 6 kaybım var bir neden Yok.uzun zamandır jeli duyuyorum ama bir türlü cesaret edemedim ben de sağlıksız gebelik olur diye.bir tarafımda jelsiz oluyor da sağlıklı mı oluyor sanki diyor.kafamda hep deli sorular.şimdi aşılamada da bu tarz jeller kullanıldığını yazmışsınız içim biraz rahatladı açıkcası.kullanıp kullanmamakta kararsız kalıyorum:110:

Merhaba kizlar. Bende preseed kullanmak istiyorum. Doktorumu aradm sabah kullanabilirsn iyi bir urun dedi. Fakat fazla detay sormadm. Nasil kullanilyor ve de birlesme olmadan ne kadar once uygulamaliyim. Ve gercekten etkili mi sizce ne diyorsunuz ??
Bende bu ay ilk defa kullanacam bakalim insallah ise yarar..
Jel ile mi hamile kaldınız kızlar.bazı dr lar da öneriyor demekki

Teşekkür ederim CNm.karar aşamasındayım:) ovu testi ile beraber kullandın değil mi nasıl hangi günler kullandın hatırlıyor musun? Bir de mavi kutu da var ne fark var acaba

Bi farki yokmus sormustum mavi kutunun ml mi daha az sanrm..
Hayir ovu testi kullanmadim.
Adet bitiminden hemen sonra basladim kullanmaya gun asiri iliski oldu ve her seferinde kullandim jeli nasil kullanilacagi zaten yaziyor kutuda :)

Evet baktım en uygun orası biraz tereddüt ettim açıkcası acaba güvenilir mi diye acaba ama sen almışsın rahatladım.129 yazıyor kargo ücretsiz.

yok canım bir problem yok ben kullanıyorum. hatta inofolic i de oradan aldım.

Bir de hap mı inofolic saşe mi.içinde kaç tane oluyor nasıl kullanıyorsun dr al dedi şase olanı ama nasıl hangi günler kullanmam gerek

ben internetten çok araştırdım canım inofolic combi hakkında daha iyi yorumlar vardı.
bir de combi nin fiyatı daha yüksekti Türk psikolojisiyle pahalıysa daha iyi demek ki dedim aldım :)
şaseyi de bir kere kullanmıştım ama hap olanı daha iyi bence de.
ben adetin bittiği gün bir hafta kullanıp bıraktım.
bir dahaki ayda öyle yapacağım.
sabah akşam 1 tane içtim.

Hamile kaldigim ay jel kullandim ama jelle hamile kaldim diyemem canim ondan onceki aylardada kullaniyordum cunku.. ama bence kullanmakta fayda var bisey kaybetmezsin :)

Hamile kaldigim ay jel kullandim ama jelle hamile kaldim diyemem canim ondan onceki aylardada kullaniyordum cunku.. ama bence kullanmakta fayda var bisey kaybetmezsin :)

X