Teşekkür canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimle şoktayız ve korkuyoruz olumsuz bişey olursa die. Canm adetim biter bitmez ilk günden itibaren her gün kullandım pressedi. Adetimin ilk gününden sayarsak 16. Gününe kadar neredeyse hergün kullandık. Bu ay bitsin ilaç die bol kullandık hatta. Bitmedi ama. Küçük ama bereketiymiş ilaç. İlişkiden hemen önce ben kullandım ama baktım o şırınga gibi şeyler bitiyor ayıptır söylemesi eşim kendine sürdü direk ilişkiye girdik
kadın doğumcu muayenesinde vajinal muayenede o cihaza sürdükleri gibi yaptı işte.
Yoksa o şırıngalar az yani kullanmak için. ovi falan takip etmedim. Sırt üstü en az yarım saat yattım ayaklar olabildiğince havada ilk 5 dk falan.Eşime 1 aydır falan zeytin yağında beklemiş kuru incir yediriyordum bazen ben de yedim özellikle adetken yedim ozaman yumurtalar gelişiyor die. Kuru inciri ve karışık kuru yemişi bayaa bol yedik ama. Adetin ilk 3 günü günde 1 bardak diğer günler sabah akşam testere dişli aslan pençesinden bir tutamı kaynamış bir kupa suda ağzı kapalı 10 dk kısık ateşte derleyip çay gibi sıcak içtim. 2- 3günde bir eşime de yaptım içirdim. Sevinçli haberi çok beklemezsin inşllah canm