- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
Bi sorununuz varmiydi bende kullandim ilk ay hüsran oldu bakalim
Amin arkadaşım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..kizlar merhaba bebisleriniz hayirli olsun saglikli gebelik dilerim ikinize de. bu baslikta gorunce sizi ve endiselerinizi okuyunca beni de dusunceler aldi cunku ben bu ay preseed kullandim ve hamile kaldim. daha 3 haftalik bir aksilik cikmamasini umuyorum
siz preseed kullandiniz mi? ve hersey yolunda mi endiselendiginiz seyler olmadi insallah? saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah
cok tesekkur ederimAmin arkadaşım sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Ben bu jeli hiç kullanmadım aşılamayla oldu benim gebelik.. öyle söylentiler var ama ne kadar doğru bilemezyiz sen daha çok yeni hamilesin böle şeyler düşünme sevincini yaşamaya bak..
Hayırlu olsun canımKizlaaaarrrmucizeeee preseed ı bu ay 2. Kez kullandım ve bu ay 1 ay boyu da testere dişli aslan pençesi çayı içtim veeee geçmişimi okuyun ümitsizliklerimi reglim gelmedi 2 gün geçmişti az önce test yaptım 2 çizgi net yrn doktora gidicem inşallah sorunsuz devam eder
Cnm öncelikle bebiş hayırlı uğurlu olsun inşKizlaaaarrrmucizeeee preseed ı bu ay 2. Kez kullandım ve bu ay 1 ay boyu da testere dişli aslan pençesi çayı içtim veeee geçmişimi okuyun ümitsizliklerimi reglim gelmedi 2 gün geçmişti az önce test yaptım 2 çizgi net yrn doktora gidicem inşallah sorunsuz devam eder
TeşekkürHayırlu olsun canım
Teşekkür canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimle şoktayız ve korkuyoruz olumsuz bişey olursa die. Canm adetim biter bitmez ilk günden itibaren her gün kullandım pressedi. Adetimin ilk gününden sayarsak 16. Gününe kadar neredeyse hergün kullandık. Bu ay bitsin ilaç die bol kullandık hatta. Bitmedi ama. Küçük ama bereketiymiş ilaç. İlişkiden hemen önce ben kullandım ama baktım o şırınga gibi şeyler bitiyor ayıptır söylemesi eşim kendine sürdü direk ilişkiye girdikCnm öncelikle bebiş hayırlı uğurlu olsun inş
Bende onca umutsuzluktan ve 4 kocaman yıldan sonra eli kucağı hala boş olanlardanım.. bu ay ınofolic combi ve preseed denemek istiyorum. Senden ricam nasıl ve hangi günler uyguladın detaylı yazarsan çok sevinirim inş bende de bir mucize yaratır da buraya yazarım...
Eczaneden sipariş verdirdim canım ben. 3 güne falan getirdiler. 139 tl mi neymiş fiyatı eşim ödedi başka şeyler de almıştık hatırlayamadım şimdi tam. Eşinle güzel güzel konuşsan ikna etmeye çalışsan daha iyi olur . Benimki de baştan herşeye hep karşı çıkardı kavga ederdik ama sonra sonra ikna oldu. Kullanır kullanmaz ilişkiye girsen iyi olur bu jelle. Pahalı da. Eşinle anlaş kullan bence.Ya kızlar bende kullanmak istiyorum nerden ve kaça aldınız nasıl kullandınız eşim böyle jeller kullanmami istemiyor gizli kullana bilir miyim anlaşılır mı
Saoll cnm cvp verdiğin için.. senide sağlıkla sıhhatle bebişine kavuştursun inş RabbimTeşekkür canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimle şoktayız ve korkuyoruz olumsuz bişey olursa die. Canm adetim biter bitmez ilk günden itibaren her gün kullandım pressedi. Adetimin ilk gününden sayarsak 16. Gününe kadar neredeyse hergün kullandık. Bu ay bitsin ilaç die bol kullandık hatta. Bitmedi ama. Küçük ama bereketiymiş ilaç. İlişkiden hemen önce ben kullandım ama baktım o şırınga gibi şeyler bitiyor ayıptır söylemesi eşim kendine sürdü direk ilişkiye girdikkadın doğumcu muayenesinde vajinal muayenede o cihaza sürdükleri gibi yaptı işte. Yoksa o şırıngalar az yani kullanmak için. ovi falan takip etmedim. Sırt üstü en az yarım saat yattım ayaklar olabildiğince havada ilk 5 dk falan.Eşime 1 aydır falan zeytin yağında beklemiş kuru incir yediriyordum bazen ben de yedim özellikle adetken yedim ozaman yumurtalar gelişiyor die. Kuru inciri ve karışık kuru yemişi bayaa bol yedik ama. Adetin ilk 3 günü günde 1 bardak diğer günler sabah akşam testere dişli aslan pençesinden bir tutamı kaynamış bir kupa suda ağzı kapalı 10 dk kısık ateşte derleyip çay gibi sıcak içtim. 2- 3günde bir eşime de yaptım içirdim. Sevinçli haberi çok beklemezsin inşllah canm
Eczaneden sipariş verdirdim canım ben. 3 güne falan getirdiler. 139 tl mi neymiş fiyatı eşim ödedi başka şeyler de almıştık hatırlayamadım şimdi tam. Eşinle güzel güzel konuşsan ikna etmeye çalışsan daha iyi olur . Benimki de baştan herşeye hep karşı çıkardı kavga ederdik ama sonra sonra ikna oldu. Kullanır kullanmaz ilişkiye girsen iyi olur bu jelle. Pahalı da. Eşinle anlaş kullan bence.
Gözünüz aydin ne mutlu sizeKizlaaaarrrmucizeeee preseed ı bu ay 2. Kez kullandım ve bu ay 1 ay boyu da testere dişli aslan pençesi çayı içtim veeee geçmişimi okuyun ümitsizliklerimi reglim gelmedi 2 gün geçmişti az önce test yaptım 2 çizgi net yrn doktora gidicem inşallah sorunsuz devam eder
Teşekkür ederim canım. Çok kötüydü , varikoselden çift taraflı ameliyat olmuştu 4 yıl falan önce ama pek düzelme olmamıştı ben son bir kaç aydır eşime çok şey yedirdim. Zeytin yağda beklemiş kuru incir..kendi hazırladığım bi macun.. testere dişli aslan pençesi çayı.. kuru yemiş... le arginin..ev yoğurdu..gezen tavuk yumurtası.. karpuz konsantresi ( hücre yeniliyormuş) ..test yapmıştı bu ay ve sayı çok azdı ama ileri toplamda %50 olmuştu. Preseed'i de kullandık veee süpriiizzGözünüz aydin ne mutlu size
Ben bisey sormak istiyorum da
Esinizin degerleri nasildi acaba
bu ay ilk kez kullandım ben de ilişki olmadan onbeş dk önce uyguladım içinde çubukları var zaten şırınga gibi onunla uygulanıyorMerhaba kizlar. Bende preseed kullanmak istiyorum. Doktorumu aradm sabah kullanabilirsn iyi bir urun dedi. Fakat fazla detay sormadm. Nasil kullanilyor ve de birlesme olmadan ne kadar once uygulamaliyim. Ve gercekten etkili mi sizce ne diyorsunuz ??
bu ay ilk kez kullandım ben de ilişki olmadan onbeş dk önce uyguladım içinde çubukları var zaten şırınga gibi onunla uygulanıyor
inşallah bilmiyorum bir kez kullandık bu ay belki geldi mi bebeğimiz bilemiyorum ama ay sonu aşılamaya karar verdik nasipHayirlisi olsun sizin icinde.
Tesekkurler bu arada :) insallah ise yarar.
inşallah bilmiyorum bir kez kullandık bu ay belki geldi mi bebeğimiz bilemiyorum ama ay sonu aşılamaya karar verdik nasip