Hamile kaldigim ay jel kullandim ama jelle hamile kaldim diyemem canim ondan onceki aylardada kullaniyordum cunku.. ama bence kullanmakta fayda var bisey kaybetmezsin :)Jel ile mi hamile kaldınız kızlar.bazı dr lar da öneriyor demekki
Canim onu ben de cok dusundum ama dayanamadim kullandim. Kulladigin ilk ay hamile kaldim. Kesinlikle preseed ise yaradi bence. Ovulasyinu da takip ettim ve oldu. Simdilik hersey yolunda ama daha var dogmasina insallah hersey yolundadir. Seni anliyorum sorun yasayan neredeyse kimse olmayinca ben de denedim. Yani nasil istersen oyle yap. Ama ise yaradigi kesin.Slm arkadaşlar sanırım jel ile hamile kaldınız.bende de kuruluk oluyor ve isteksizlik çok oluyor.4 yıldır 2.çocuk için uğraşıyoruz ve 6 kaybım var bir neden Yok.uzun zamandır jeli duyuyorum ama bir türlü cesaret edemedim ben de sağlıksız gebelik olur diye.bir tarafımda jelsiz oluyor da sağlıklı mı oluyor sanki diyor.kafamda hep deli sorular.şimdi aşılamada da bu tarz jeller kullanıldığını yazmışsınız içim biraz rahatladı açıkcası.kullanıp kullanmamakta kararsız kalıyorum
Sanırım deneyeceğim.aklımda kalacağına içimde kalsınCanim onu ben de cok dusundum ama dayanamadim kullandim. Kulladigin ilk ay hamile kaldim. Kesinlikle preseed ise yaradi bence. Ovulasyinu da takip ettim ve oldu. Simdilik hersey yolunda ama daha var dogmasina insallah hersey yolundadir. Seni anliyorum sorun yasayan neredeyse kimse olmayinca ben de denedim. Yani nasil istersen oyle yap. Ama ise yaradigi kesin.
Cnm son bir soru jel kaç kullanımlıkben internetten çok araştırdım canım inofolic combi hakkında daha iyi yorumlar vardı.
bir de combi nin fiyatı daha yüksekti Türk psikolojisiyle pahalıysa daha iyi demek ki dedim aldım :)
şaseyi de bir kere kullanmıştım ama hap olanı daha iyi bence de.
ben adetin bittiği gün bir hafta kullanıp bıraktım.
bir dahaki ayda öyle yapacağım.
sabah akşam 1 tane içtim.
Cnm son bir soru jel kaç kullanımlık
Evet ilk sayfada öyle yazıyor yıka tekrar kullan falan.neden 8 çıktı 9 diyor heryerdeiçinde 8 tane adaptörü var ama isteğe bağlı kullanımı.
mesela adaptörde cc ler var eğer 3 cc de kullanırsan uzun süre gidebilir.
ama 4 5 cc kullanırsan erken biter.
gerçi ortalama kullanım 3 cc olmalı yazıyor da.
ben bir de adaptörü iyice yıkayıp tekrar kullanabilirim.
Evet ilk sayfada öyle yazıyor yıka tekrar kullan falan.neden 8 çıktı 9 diyor heryerde
CNm bende önce tereddüt ettim güvenilir mi diye bir arkadaş burdan siparişinde sıkıntı yaşamamış ben de sipariş ettim 16 sında ve bugün elime geldi Cumartesi Pazar araya girdi geç gelir diye düşündüm ama umduğumdan erken geldi:)))Kizlar merhaba 4.deneme ayindayim bugun adet oldum malesef bu ay preseed denemek istiyorum artik gorev gibi oldugu icin sıkıntı yasiyorum iliski sirasinda. satin almak icin botanikecza mi diyorsunuz. Guvenilir mi acaba cok kararsizim ambalaji da farkli yurtdisinda satilanlardan. Kimler bu ay kullanmayi dusunuyor tum konuyu okuyamadim kusura bakmayin bikac kisi gaza getirsr basliycam ama napsam ki ne dersiniz
Cnm ben 2.için uğraşıyorum.6 kaybım var.4 senedir deniyoruz olmuyor.ne olmamasına ne de kayıplara bir neden bulamadılar.bu jeli de çok uzun zamandır biliyorum duydum ama bir türlü cesaret edemiyordum malum 6 kayıp var.sağlıksız spermler de hızlanıyor falan dediler.ama baktım jelsiz oluyor sağlıklı mı oluyor dedim bu ay aldım :)) ben de biraz heyecanlıyım 5. Gündeyim:))Veson ben de bugun siparis veriyorum o zaman bu ayda boyle deneyelim bakalim 4.ayim oldu bugun adetimin 2. gunu bitsede yumurtlama gunu gelse biran once istiyorum.sen ne zamandir bebek istiyorsun neler yapiyorsunyz var mi tavsiyeleriniz
Evet canım ben almayı düşünüyorum ama malüm değerler perişan bizde ama sende işe yarar çift çizgiyi gördükten sonra ki 3 gün kullanırsın. Spermlere iyi geliyor daha hızlı yüzmesini sağlıyor.Saklicennet baksana bı bizdemi alsak acaba
Tamam canım asilamanin sonucunu öğrenimde bakayım biEvet canım ben almayı düşünüyorum ama malüm değerler perişan bizde ama sende işe yarar çift çizgiyi gördükten sonra ki 3 gün kullanırsın. Spermlere iyi geliyor daha hızlı yüzmesini sağlıyor.
Benim esimdede ayni problem var bende kür uyguladim simdide bir karisim var onu iciyor.yoruldum bende artik ama rabbimin dedigi olur. Bu ilacin azospreme etkisi olmaz diye okudum ilk sayfada ama bilemiyorum hayirlısıİlişkiye girmeden 15 dakika önce vajen içerisine uygulanıyor. Kullanımına bağlı ne kadar sürmesi.. Mesela yumurtlama günlerine doğru ilişkiye girmeden önce yapsan daha İyi.. Bence aşılama jelden daha İyi.. Aşılamada yumurtanın çatlamasını biliyorsun. Herşey doktor kontrolü altında.. İnşallah benim eşim iyileşir. Sayı 10 milyon olsaydı hareketlilik de %50 nin üzerinde olsaydı aşılama yapardık.. De bilmiyorum çakşır suyu keçiboynuzu kapsulu ve ginseng kapsulu kullanıyor inşallah fayda etmiştir.. 10 gün sonra tahlil yapıcaz.. Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin....
Hayirli olsun canim sıkintı neydi senin?Kizlaaaarrrmucizeeee preseed ı bu ay 2. Kez kullandım ve bu ay 1 ay boyu da testere dişli aslan pençesi çayı içtim veeee geçmişimi okuyun ümitsizliklerimi reglim gelmedi 2 gün geçmişti az önce test yaptım 2 çizgi net yrn doktora gidicem inşallah sorunsuz devam eder