Preseed kullananlar

Jel ile mi hamile kaldınız kızlar.bazı dr lar da öneriyor demekki
Hamile kaldigim ay jel kullandim ama jelle hamile kaldim diyemem canim ondan onceki aylardada kullaniyordum cunku.. ama bence kullanmakta fayda var bisey kaybetmezsin :)

Canim onu ben de cok dusundum ama dayanamadim kullandim. Kulladigin ilk ay hamile kaldim. Kesinlikle preseed ise yaradi bence. Ovulasyinu da takip ettim ve oldu. Simdilik hersey yolunda ama daha var dogmasina insallah hersey yolundadir. Seni anliyorum sorun yasayan neredeyse kimse olmayinca ben de denedim. Yani nasil istersen oyle yap. Ama ise yaradigi kesin.

Sanırım deneyeceğim.aklımda kalacağına içimde kalsın

Cnm son bir soru jel kaç kullanımlık

Cnm son bir soru jel kaç kullanımlık

içinde 8 tane adaptörü var ama isteğe bağlı kullanımı.
mesela adaptörde cc ler var eğer 3 cc de kullanırsan uzun süre gidebilir.
ama 4 5 cc kullanırsan erken biter.
gerçi ortalama kullanım 3 cc olmalı yazıyor da.
ben bir de adaptörü iyice yıkayıp tekrar kullanabilirim.

Evet ilk sayfada öyle yazıyor yıka tekrar kullan falan.neden 8 çıktı 9 diyor heryerde

Evet ilk sayfada öyle yazıyor yıka tekrar kullan falan.neden 8 çıktı 9 diyor heryerde

9 da olabilir bilemedim şimdi. :)
ya aslında ben idareli kullanırım diyorum yoksa yıkamak tekrar kullanmakla uğraşmam da.
inşallah faydasını görürüm.

Kizlar merhaba 4.deneme ayindayim bugun adet oldum malesef bu ay preseed denemek istiyorum artik gorev gibi oldugu icin sıkıntı yasiyorum iliski sirasinda. satin almak icin botanikecza mi diyorsunuz. Guvenilir mi acaba cok kararsizim ambalaji da farkli yurtdisinda satilanlardan. Kimler bu ay kullanmayi dusunuyor tum konuyu okuyamadim kusura bakmayin bikac kisi gaza getirsr basliycam ama napsam ki ne dersiniz

CNm bende önce tereddüt ettim güvenilir mi diye bir arkadaş burdan siparişinde sıkıntı yaşamamış ben de sipariş ettim 16 sında ve bugün elime geldi Cumartesi Pazar araya girdi geç gelir diye düşündüm ama umduğumdan erken geldi:)))

Veson ben de bugun siparis veriyorum o zaman bu ayda boyle deneyelim bakalim 4.ayim oldu bugun adetimin 2. gunu bitsede yumurtlama gunu gelse biran once istiyorum.sen ne zamandir bebek istiyorsun neler yapiyorsunyz var mi tavsiyeleriniz

Veson ben de bugun siparis veriyorum o zaman bu ayda boyle deneyelim bakalim 4.ayim oldu bugun adetimin 2. gunu bitsede yumurtlama gunu gelse biran once istiyorum.sen ne zamandir bebek istiyorsun neler yapiyorsunyz var mi tavsiyeleriniz
Cnm ben 2.için uğraşıyorum.6 kaybım var.4 senedir deniyoruz olmuyor.ne olmamasına ne de kayıplara bir neden bulamadılar.bu jeli de çok uzun zamandır biliyorum duydum ama bir türlü cesaret edemiyordum malum 6 kayıp var.sağlıksız spermler de hızlanıyor falan dediler.ama baktım jelsiz oluyor sağlıklı mı oluyor dedim bu ay aldım :)) ben de biraz heyecanlıyım 5. Gündeyim:))

CNm bende tavsiye çok:) denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim ama hangisi etkili oldu dersen elim hala boş:))

Ya kızlar ben valla kafayi yicem sanirim.BU ay preseed jeli aldim 3 gün yumurtlama testleri ile kullandim.Ama nasil kullandim bana sorun.Eşim acayip stres yapti ..ne oldu diyorum yorgunum is stresi dedi ama inanmadim cunku en stresli oldugu zaman bile cok güzel iliski oluyordu.Daha sonra bu tarz seylerde stres oldugunu istese de yapamadigini söyledi..zorlamadim artik bende..oldu ama tam sertlesme olmadan oldu o yüzden hic umudum yok..aranizda boyle olan var mi esi strese giren..ne yapabilirim? Cocugu cok isteyen esim..yumurtlama dönemi gelince yapamayan yine esim.ona hic belli etmemeye calisiorum ama canim sikiliyor kimseye anlatamiyorum.

Tamam canım asilamanin sonucunu öğrenimde bakayım bi

V Venven bizde de ayni problem var iliskiye engel degil tam olarak ama gorev gibi oldugu icin moralsiziz cocuk isi cinsellikten sogutmadan hamile kalirsam cok sevincem. Ben de iliski sirasinda zorlanma oluyo bu ara eskiden yoktu dedigim gibi gorev gibi gelmeye basladigimdan oldu. henuz 4 ay oldu aslinda ama malesed ben olumsuz moda gectim bile bu yuzden preseed siparis verdim ilk defa kullanicam en azindan iliski kolay olir diye dusunuyorum. Erkeklerinki daha sıkıntılı biz idare edebiliyoruz ama onlar icin kaygi verici bir durum hak vermiyor degilim.

Bu arada spermiogram testi yaptirdik kruger normal morfoloji %8 dusuk mu oluyor bir de lokosit 2.1 cikti anlayan var mi aranizda labratuarda yaptigimiz icin yorum alamadik. Ileri hareketli %43 bu arada ne dersiniz

Benim esimdede ayni problem var bende kür uyguladim simdide bir karisim var onu iciyor.yoruldum bende artik ama rabbimin dedigi olur. Bu ilacin azospreme etkisi olmaz diye okudum ilk sayfada ama bilemiyorum hayirlısı

Hayirli olsun canim sıkintı neydi senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…