Preseed kullananlar

Bu da su bazlı bir kayganlaştırıcı, bir iki sayfa ileride kullanan bir kişi kullandığı ay hamile kalmış. Kuruluk yaşamakta hamile kalmaya engelmiş çünkü
Sen burda mısın yavrus
Ben kullandım bunu ama bir işe yaramadı ama ilişkiyi daha kolay hale getirdiği bir gerçek

Merhaba geçen ay ben de preseed kullandım. Ama geç ulaştı elime tahmini ovülasyon günüm geçmişti yine de denedik tabi regl oldum bugün bakalım bu ay da kullanıcam kısmetse

Bu ay bende pre - seed kullandım son 6 gün kaldı reglime inşallah olur bebisim 3 yıldır yoruldum artık negatif görmekten. Olmazsa bu ay doktora gideceğim kontrole muhtemelen aşılama veya tüp bebek diyecek dr. Allah isteyen herkesin kucagini boş bırakmasın inşallah.

Kızlar bende presed jel kullanıyorum ilk tüpü eczaneden almıştım eczane bilmiyor Selçuk ecza deposunda varmış derseniz arayıp getirtiyorlar şimdi ikinci tüpü aldım gitti g... sitesinden. Site ismi yazmak yasakmı bilmiyorum o yüzden yazmadım. İnternet sitesinden 125 liraya geldi daha uygun bence. 2-3 aydır kullanıyorum maalesef henüz hamile kalamadım inşallah siz hamile kalırsınız.

Kızlar inşallah adet olmam hamileyimdir yarın reglim geliyor normalde bugün hafiften kasık ve bel ağrım var. Umitlenmek istemiyorum artık sanırım yine yok

Sizin sorun nedir? Ne zamandir olmuyor Allah en kısa zamanda verir inşallah.

Sizin sorun nedir? Ne zamandir olmuyor Allah en kısa zamanda verir inşallah.
Kuruluk problemi var eşimde de erken boşalma olduğu için kullanıyorum ama belkide başka bir sorunumuz var henüz hamile kalamadım ama kullanıp ilk ay hamile kalanda çok. İnşallah size faydası olur

Kuruluk problemi var eşimde de erken boşalma olduğu için kullanıyorum ama belkide başka bir sorunumuz var henüz hamile kalamadım ama kullanıp ilk ay hamile kalanda çok. İnşallah size faydası olur
Ilk kez bu ay pre - seed kullandım ama maalesef yine hüsran reglim geldi. Allah im ne zormuş hamile kalmak. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere.

Arkadaşl
Ilk kez bu ay pre - seed kullandım ama maalesef yine hüsran reglim geldi. Allah im ne zormuş hamile kalmak. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere.
ar elinde preseed kalan varmı almak istiyorum
Merhabalar.preseed jeli aldım fakat hiç kullanamadım kokusundan dolayı.tertemiz ve dopdolu şekilde duruyor.preseed in resmi sitesinden aldım yarı fiyatına verebilirim isteyen varsa eğer

Tüp benek öncesi bi ay kullanmak istiyorum elinde kalan preseed jeli olan varmı

kizlar merhaba bebisleriniz hayirli olsun saglikli gebelik dilerim ikinize de. bu baslikta gorunce sizi ve endiselerinizi okuyunca beni de dusunceler aldi cunku ben bu ay preseed kullandim ve hamile kaldim. daha 3 haftalik bir aksilik cikmamasini umuyorum

siz preseed kullandiniz mi? ve hersey yolunda mi endiselendiginiz seyler olmadi insallah? saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

Yok canm çok şükür bi sorun olmadı. Zaten tesadufidir diye düşünüyorum diğer olan arkadaşlarn çünkü bu gbi jeller asilamada kullanılıyormuş öyle olsa nden kullanan doktorlar preseed kullanan doktorlar da varms aşılama esnasında. İnslh sağ saglim al kucağına bebeğini

Oh rahatladim canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Sen de insallah saglicakla al bebegini kucagina

Elimde preesed jel var bi kez kullandım hamile kaldım uygun fiyata verebilirim.ama jelden mi hamile kaldık bilmem 140 tl almıştım son kullanma tarihi mart 2018 .

Eklentiler

• IMG_5277.JPG
    75,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_5278.JPG
    103,3 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5280.JPG
    79 KB · Görüntüleme: 118
Bi sorununuz varmiydi bende kullandim ilk ay hüsran oldu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…