Sen burda mısın yavrusBu da su bazlı bir kayganlaştırıcı, bir iki sayfa ileride kullanan bir kişi kullandığı ay hamile kalmış. Kuruluk yaşamakta hamile kalmaya engelmiş çünkü
Bir uğradım evet :) başka jel almayı düşünüyorum kolaylık olsun diye ya ondan araştırıyorum kuzum, bakalım karar ortadaSen burda mısın yavrus
Ben kullandım bunu ama bir işe yaramadı ama ilişkiyi daha kolay hale getirdiği bir gerçek
Ne kadar fiyatı...ne kadar var icinde kutununEvet ya bi de küçücük
40 gr var icinde 150 tlNe kadar fiyatı...ne kadar var icinde kutunun
Sizin sorun nedir? Ne zamandir olmuyor Allah en kısa zamanda verir inşallah.Kızlar bende presed jel kullanıyorum ilk tüpü eczaneden almıştım eczane bilmiyor Selçuk ecza deposunda varmış derseniz arayıp getirtiyorlar şimdi ikinci tüpü aldım gitti g... sitesinden. Site ismi yazmak yasakmı bilmiyorum o yüzden yazmadım. İnternet sitesinden 125 liraya geldi daha uygun bence. 2-3 aydır kullanıyorum maalesef henüz hamile kalamadım inşallah siz hamile kalırsınız.
Kuruluk problemi var eşimde de erken boşalma olduğu için kullanıyorum ama belkide başka bir sorunumuz var henüz hamile kalamadım ama kullanıp ilk ay hamile kalanda çok. İnşallah size faydası olurSizin sorun nedir? Ne zamandir olmuyor Allah en kısa zamanda verir inşallah.
Ilk kez bu ay pre - seed kullandım ama maalesef yine hüsran reglim geldi. Allah im ne zormuş hamile kalmak. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere.Kuruluk problemi var eşimde de erken boşalma olduğu için kullanıyorum ama belkide başka bir sorunumuz var henüz hamile kalamadım ama kullanıp ilk ay hamile kalanda çok. İnşallah size faydası olur
ar elinde preseed kalan varmı almak istiyorumIlk kez bu ay pre - seed kullandım ama maalesef yine hüsran reglim geldi. Allah im ne zormuş hamile kalmak. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere.
Merhabalar.preseed jeli aldım fakat hiç kullanamadım kokusundan dolayı.tertemiz ve dopdolu şekilde duruyor.preseed in resmi sitesinden aldım yarı fiyatına verebilirim isteyen varsa eğer
Merhaba arkadaşlar 2.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. Tahlillerimde sorun yok. Hsg temiz çıktı en son vajina kuru olduğundan spermlerin vajinaya ulaşamayabildiğini söyledi dr. Bu nedenle bende preseed kullansam faydası olabilir mi acaba diyorum. Yalnızca sağlıksız spermleri de yumurtaya taşıdığı ve problemli çocuk olabileceği söyleniyor bazı deneyenler. Aslında herşey kader biliyorum sadece ihtiyacım olan biraz cesaret sanırım. Yoksa dr aşılamaya yönlendirdi
Bende aynı sorunu yaşıyorum suan çok endisrliym doktor bnada kuruluk için jel kullanabilirsin dedi bn preseed kullanacm bu ay ama korku var o kadr sağlıklı gebelik yaşayanlarda var ama bizim aklımız hep kötü de bnmde bir dusuk bir kürtaj var pıhtılaşma çıktı testimde .. ama kısmet diyorum sonuçta bu jeli kullanmadnda sağlıksız bir sperm yumurtayı dölleyebiliyor o ihtimal bence her gebelikte var ...
Yok canm çok şükür bi sorun olmadı. Zaten tesadufidir diye düşünüyorum diğer olan arkadaşlarn çünkü bu gbi jeller asilamada kullanılıyormuş öyle olsa nden kullanan doktorlar preseed kullanan doktorlar da varms aşılama esnasında. İnslh sağ saglim al kucağına bebeğinikizlar merhaba bebisleriniz hayirli olsun saglikli gebelik dilerim ikinize de. bu baslikta gorunce sizi ve endiselerinizi okuyunca beni de dusunceler aldi cunku ben bu ay preseed kullandim ve hamile kaldim. daha 3 haftalik bir aksilik cikmamasini umuyorum
siz preseed kullandiniz mi? ve hersey yolunda mi endiselendiginiz seyler olmadi insallah? saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah
Oh rahatladim canimYok canm çok şükür bi sorun olmadı. Zaten tesadufidir diye düşünüyorum diğer olan arkadaşlarn çünkü bu gbi jeller asilamada kullanılıyormuş öyle olsa nden kullanan doktorlar preseed kullanan doktorlar da varms aşılama esnasında. İnslh sağ saglim al kucağına bebeğini
İnslh canmOh rahatladim canimcok tesekkur ederim cevabin icin. Sen de insallah saglicakla al bebegini kucagina
Bi sorununuz varmiydi bende kullandim ilk ay hüsran oldu bakalimkizlar merhaba bebisleriniz hayirli olsun saglikli gebelik dilerim ikinize de. bu baslikta gorunce sizi ve endiselerinizi okuyunca beni de dusunceler aldi cunku ben bu ay preseed kullandim ve hamile kaldim. daha 3 haftalik bir aksilik cikmamasini umuyorum
siz preseed kullandiniz mi? ve hersey yolunda mi endiselendiginiz seyler olmadi insallah? saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah