- 26 Mayıs 2017
- 51
- 8
- 39
aldığın jelin adı ne fiyatı ne canım yardımcı olursan sevinirimKızlar hepinize merhaba. Buraya yazmayalım baya olmuş. Öncelikle şunu söyleyeyim preseed almama ramak kalmıştı İstanbul'da işinde çok başarılı olan bi doktorla görüşene kadar. Ona preseed den bahsettim. Para tuzağı olduğunu herhangi bi su bazlı kayganlastirici nin da bu işi gayet iyi gördüğünü söyledi ve bana jeomed jel verdi. Eczaneden çok uygun bi fiyata satın alabiliyorsunuz. Kullandığım ay hamile kaldim tabiki direk jel kullandım ondan hamile kaldım diyemem. Bu jeller benim gibi kuruluk problemi olan bayanlarda ise yariyor. Eğer ki farklı bi sıkıntınız varsa tedavi etme gibi bi özelliği yok. Ama kuruluk varsa zaten spermler ilerleyemiyor. Ve bu jel beni inanılmaz rahatlattı. Ben bi deneyin derim hele ki kuruluk varsa orada mutlaka deneyin
Kızlar 25 tl gibi birseydialdığın jelin adı ne fiyatı ne canım yardımcı olursan sevinirim
Adı da jeomed lubricant jelKızlar 25 tl gibi birseydi
ilişkiden kaç saat önce kullanmak gerekiyor canımAdı da jeomed lubricant jel
İlişki anında kullanabilirsin yani preseed gibi prosedürü olan bi jel değil su bazlı bi jel kuruluk varsa çok faydasını göreceğinize inanıyorum ben çok memnun kaldimilişkiden kaç saat önce kullanmak gerekiyor canım
kullandığın ilk ay mı hamile kaldın canımİlişki anında kullanabilirsin yani preseed gibi prosedürü olan bi jel değil su bazlı bi jel kuruluk varsa çok faydasını göreceğinize inanıyorum ben çok memnun kaldim
Evet canımkullandığın ilk ay mı hamile kaldın canım
herhangi bir yan etkisi yok demi canım bitkisel demiEvet canım
Yani bitkisel bi kayganlastirici bilmiyorum ben. Önemli olan bitkisel olması değil su bazlı olması. Dediğim kayganlastirici su bazlı. Ben de çok pimpirikliyimdir baya arastirmistim o zaman doktoruma da çok güvendiğim için kullandım hiç bi zararini gormedimherhangi bir yan etkisi yok demi canım bitkisel demi
ben de kullanmayı düşünüyorum canım bakalımYani bitkisel bi kayganlastirici bilmiyorum ben. Önemli olan bitkisel olması değil su bazlı olması. Dediğim kayganlastirici su bazlı. Ben de çok pimpirikliyimdir baya arastirmistim o zaman doktoruma da çok güvendiğim için kullandım hiç bi zararini gormedim
Canım bu jeli aldın mı?canım özelden de yazdım senin dediğin bu jeomed lubricant jel i aldım ben de bu ay kullanacağım bakalım elimizle vajinamızın içine doğru mu süreceğiz sürmeue yardımcı bir alet falan yok içinde
Canım Rabbim bebeğini kucağına da almayı nasip etsin insallahYani bitkisel bi kayganlastirici bilmiyorum ben. Önemli olan bitkisel olması değil su bazlı olması. Dediğim kayganlastirici su bazlı. Ben de çok pimpirikliyimdir baya arastirmistim o zaman doktoruma da çok güvendiğim için kullandım hiç bi zararini gormedim
canim ben hic bilmiyorum hic kullanmadim ama ben de sana sorayim nerden aldin eczanede sordum yoktu hic duymamislar bile :/Bende preesed aldim bugun kullananlara bisey soracağım
Kasıntı mantar gibi şeyleri tetiklermi acababi de gerçekten olumlu sonuc alan varmi
N11 den aldim cnm eczane deposu satıyor 2 gunde geldicanim ben hic bilmiyorum hic kullanmadim ama ben de sana sorayim nerden aldin eczanede sordum yoktu hic duymamislar bile :/
sagol canim cook memnun insan var hic mantar gibi bi yan etkisini duymadim yabanci forumlaro biile okudum genellikle insanlar cok memnun kullandigi ay hamile kalan baya var. olumli dusunce zaten lazim bu islerde. o yuzden ise yarayacagini dusunelim. ben de alicam bi ara. regl olmayi bekliyorum bu aralar. n11den alayimN11 den aldim cnm eczane deposu satıyor 2 gunde geldi
Umarim bizlerde fayda görürüz herseyden bir medet umar olduksagol canim cook memnun insan var hic mantar gibi bi yan etkisini duymadim yabanci forumlaro biile okudum genellikle insanlar cok memnun kullandigi ay hamile kalan baya var. olumli dusunce zaten lazim bu islerde. o yuzden ise yarayacagini dusunelim. ben de alicam bi ara. regl olmayi bekliyorum bu aralar. n11den alayim