Evet ya bi de küçücükŞu Preseed neden bu kadar pahalı ki ya
Gerçekten mi görmedim kutusunuEvet ya bi de küçücük
40 gr iste kac kez kullanilir bilemedimGerçekten mi görmedim kutusunuya bide işe yaramazsa ben başka jel almayı düşünüyorum ama ne olur sonuç bilinmez
İşimiz çok zor, yumurtlama zamanını tam bilmek gerekir bunu kullanmak için yoksa boşa da gidebilir bilmeden40 gr iste kac kez kullanilir bilemedimbi de ise yarayacak mi o var
Onun için sipariş verirken ovülasyon testide sipariş verip öyle belirleyebilirsiniz yumurtlama gününüzüzüİşimiz çok zor, yumurtlama zamanını tam bilmek gerekir bunu kullanmak için yoksa boşa da gidebilir bilmeden
Aynen canım hergün kullanmak lazım benim gibi bilmeyenlerOnun için sipariş verirken ovülasyon testide sipariş verip öyle belirleyebilirsiniz yumurtlama gününüzüzü
aldım canım bu ay kullandık benim günüm geçti yarına ilk idrarla yapacağım bakalım sevinecek miyimCanım bu jeli aldın mı?
Ay canım inşallah hamilesin dır. Lütfen sonucu buraya da yaz, bize de umut ol. Rabbim gönlüne göre versinaldım canım bu ay kullandık benim günüm geçti yarına ilk idrarla yapacağım bakalım sevinecek miyim
dua et canım umutlanamıyorum korkumuza yazarım canım yazmam mı bende kuruluk çok oluyorduAy canım inşallah hamilesin dır. Lütfen sonucu buraya da yaz, bize de umut ol. Rabbim gönlüne göre versin
Bende de çok oluyor canım hatta yeni doktora gittim yara olmuş kuruluktan, fitil kullandım. İyi geldi mi kuruluga faydasını gördün mü? Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktık artık, inş senin son olur bu seferdua et canım umutlanamıyorum korkumuza yazarım canım yazmam mı bende kuruluk çok oluyordu
evet canım daha rahat ilişki oldu canım neden önceden kullanmadım dedim ya stresten de ıslaklık olmuyor geriliyorum resmen ilişkideBende de çok oluyor canım hatta yeni doktora gittim yara olmuş kuruluktan, fitil kullandım. İyi geldi mi kuruluga faydasını gördün mü? Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktık artık, inş senin son olur bu sefer
Ne yaptın tatlım test yaptın mı seni çok merak ettimevet canım daha rahat ilişki oldu canım neden önceden kullanmadım dedim ya stresten de ıslaklık olmuyor geriliyorum resmen ilişkide
test yaptım canım ama negatif bazı arkadaşlar çok erken diyor bir gün geçti sadece günüm iki gün sonra tekrarla diyorlar bilemedim yaniNe yaptın tatlım test yaptın mı seni çok merak ettim
İnş vardır canım, benim için de umut olacaksın. Bende almayı düşünüyorum ama parası fazla gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun inşallah RABB gönlüne göre versintest yaptım canım ama negatif bazı arkadaşlar çok erken diyor bir gün geçti sadece günüm iki gün sonra tekrarla diyorlar bilemedim yani
canım ben preesed değil normal kayganlaştırıcı aldım 25 tl ye arkadaşın dediği o marka kayganlaştırıcıyı..İnş vardır canım, benim için de umut olacaksın. Bende almayı düşünüyorum ama parası fazla gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun inşallah RABB gönlüne göre versin
AA üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inş, tez zamanda nasip etsin Rabbim. Jeomed lubricant jel hatırladımcanım ben preesed değil normal kayganlaştırıcı aldım 25 tl ye arkadaşın dediği o marka kayganlaştırıcıyı..
bu arada adet oldum canım bakalım hayurlısı inşallah
evet canım onu kullandık bizAA üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inş, tez zamanda nasip etsin Rabbim. Jeomed lubricant jel hatırladım
AA üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inş, tez zamanda nasip etsin Rabbim. Jeomed lubricant jel hatırladım
O ne işe yariyo kızlar banada anlatırmısınız?evet canım onu kullandık biz
Bu da su bazlı bir kayganlaştırıcı, bir iki sayfa ileride kullanan bir kişi kullandığı ay hamile kalmış. Kuruluk yaşamakta hamile kalmaya engelmiş çünküO ne işe yariyo kızlar banada anlatırmısınız?