Preseed kullananlar

dua et canım umutlanamıyorum korkumuza yazarım canım yazmam mı bende kuruluk çok oluyordu
Bende de çok oluyor canım hatta yeni doktora gittim yara olmuş kuruluktan, fitil kullandım. İyi geldi mi kuruluga faydasını gördün mü? Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktık artık, inş senin son olur bu sefer

evet canım daha rahat ilişki oldu canım neden önceden kullanmadım dedim ya stresten de ıslaklık olmuyor geriliyorum resmen ilişkide

test yaptım canım ama negatif bazı arkadaşlar çok erken diyor bir gün geçti sadece günüm iki gün sonra tekrarla diyorlar bilemedim yani
İnş vardır canım, benim için de umut olacaksın. Bende almayı düşünüyorum ama parası fazla gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun inşallah RABB gönlüne göre versin

İnş vardır canım, benim için de umut olacaksın. Bende almayı düşünüyorum ama parası fazla gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun inşallah RABB gönlüne göre versin
canım ben preesed değil normal kayganlaştırıcı aldım 25 tl ye arkadaşın dediği o marka kayganlaştırıcıyı..
bu arada adet oldum canım bakalım hayurlısı inşallah

canım ben preesed değil normal kayganlaştırıcı aldım 25 tl ye arkadaşın dediği o marka kayganlaştırıcıyı..
bu arada adet oldum canım bakalım hayurlısı inşallah
AA üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inş, tez zamanda nasip etsin Rabbim. Jeomed lubricant jel hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…