- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 33
bende ilaç kullanmıyorum ama sadece çatlatma iğnesiyle kullansam mı diyorum daha olmazsa tüpe geçiş yapacağımJeli kullanarak kaldım diyemem o ay inofolic.enfeksiyon tedavisi de görmüştüm yani jeli de 2 kez kullandım düzgün hayırlısı oldu ama ondan önceki 2 ay kullandım olmamıştı
Kullanabilirsin tabiki dene inslahhh olur hayirlisiylabende ilaç kullanmıyorum ama sadece çatlatma iğnesiyle kullansam mı diyorum daha olmazsa tüpe geçiş yapacağım
Evet cnm o ay hamile kaldımmerhaba bu jel ile mi hamile kaldınız acaba :)
MERHABA O AY İLAÇ KULLANDINIZ MI KLOMEN VS YUMURTA GELİŞTİRİCİ YOKSA SADECE ÇATLATMA İĞNESİMİ OLDUNUZ ? PRESEED KAÇ TANE NASIL KULLANDINIZ? ÇATLATMA İĞNESİNDEN 36 SAAT SONRA İLİŞKİ DİYORLAR BENDE BU AY BU ŞEKİLDE DENECEYİMeczanenize sipariş verdiğinizde getittirebiliyorlar.çok muhteşem bir ürün geçen ay 3 kere kullandım yumurta takibi çatlatma iğnesi yapıldı.çatlatma iğnesinden 12 gün sonra evde o basit testlerden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa belirdii.şükürler olsun hamileyim inşalllah kalp sesinide duyarız sağlıkla sıhhatle hayata tutunur.6 ay önce maalesef boş gebeliğim olmuştu.ondanda çok endişelerim var
Arkadaşım alacam dediysam sözüm söz dir özele bakBende var bir arkadaş alacaktı ama dönüş yapmadı
merhaba bende yeni kullanmaya başlayacağım nasipse. sen yazalı olmuş biraz. başlamış olman lazımMerhaba arkadaşlar sonunda preseedle ilgili güncel bi alan buldum :) bende bir buçuk yıldır evliyim eşimdede bendede gebeliğe engel bi problem iki ay klomen+ çatlatma bir ay femara+çatlatma kullandım ama sonuç olumsuz preseedi tesadüfen burda gördüm çok umutlandım eşim çok yanaşmasada sonunda ikna ettim ve bugun jeli aldık şuan mens dönemindeyim bittiğinde ovülasyon testiyle birlikte kullanacağım inşlh umarım olumlu sonuç alırım benim gibi yeni kullancaklar varmı burada
Canım sebebini öğrenebildin mi nedeni neyns bu prese-ed den mi kaynakliymis bebeğini aldılar mı yoksa gebelik devam ediyormuArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1.5-2 ay önce buradan size hamile olduğumu haber vermiştim. Bende jel kullananlardanım. Dün 2li taramamız vardı. Ve ultrasonda bebeğimin ayak kemiklerinde problem olduğu söylendi. Perinatoloji doktoruna yönlendirildim. Onunla randevum pzt günü. Dün hemen özel bir kadın doğumcu bulup ona gittim. Orada doktor yarım saat ultrasonla baktı ve bebeğimin kalçadan aşağısının oluşmadığını %99 özürlü olduğunu bana 1 hafta daha bekleme süresiverdiğini ve sonrasında gebeliği sonlandıracağımızı söyledi. Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam. Ama sizden öğrenmek istediğim bişey var. Bu preseed ile hamile kalıp başına böyle bişey gelen var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla ve doktorun dediği kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında kendini gösteren anormallikler ailede genetik hastalıkların olmasından kaynaklanmıyormuş. Ki zaten bizim ailelerimizde de böyle bişey hiç olmadı. İlk bizde çıktı. Demelerine göre ilk haftalarda belliyse ya kimyasal ya ilaç ya da radyasyona maruz kalmışsınız.ben ilaç hiç kullanmadım. Radyasyonlu bir ortamda da bulunmadım. Aklıma sadece jel geliyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Şoktayım sanırım hiç bişey hissedemiyorum. Uyuşmuş gibiyim. Yardım edin lütfen.
Botanikecza dan almıstımCanlar prese-ed i internetten alan varmı ??
Peki canm sağolBotanikecza dan almıstım