Preseed kullananlar

Emodex bi a rkadas tavsiye etti onunda eşinin ileri hareket sorunu varmış ben doktora sordum deneyin dedi.jeli ben eczaneden almistim
eczanede sordum yoktu ama yaa,rabbim bağışlasın evladını sana,kaç yıllık evlisiniz siz

sadece yumurtlama gününde mi kullandın?

Can'ım merhaba. Ben jelle birlikte ovulasyon testi de almıştım ama hamile kaldığım ay ona pek de uydum sayılmaz. Zaten geç döllenme olmuş doktorum öyle söyledi. Botanik eczanın nerede olduğunu sormuşsun. Bir internet sitesi Can'ım ben oradan aldım. Tavsiye ederim.

ümidini kesme canım,bişey vesile olacak illaki dimi,nasip herşey
Aynen canim nasipmis doktora gittik gecenler de esimi tekrar sperm kontorlu icin tahlile yolladi bende kadin doktoruna gittim tekrar beni de hormon ve bakteri testine yolladi sonuçlari yarin alacam insallah ayın 12sinde kendi doktoruma gostercem bakalim ne diyecekler nasil bi yol izlenecek ben hastene de esime sperm testi yaptırmıştim benim ilk çocuğum hemen oldu üç ay icinde şükür su an 7 yasinda ikincisi 4 sene olacak hala olmadi buna dayanarak hastane beni yolladi geri esin de sperm hareketliliği bilmem ne su bu ddi sigarayi birakinca olur deyip yolladi ne bi takviye ilac nede baska bisey hic birsey vermedi simdi doktor kontorlu altinda gittik testlere bakalim onlar ne verecek esime 4 ay oldu sukur sigarayida birakti ck umutluyum sigarayı bıraktığı icin tabi bekleme süreci filan illa olacak spermler kendini en 6 ayda yenilermis

Selam preseed ci kizlar ben denemeler e bi kaç ay ara vermiştim, bu ay yeniden başladık yumurtlamaya yakın 2 kere kullandım bekliyorum sonucu
Oğlum da pressed le gelmişti 9_10 gu sonra belli olur hersey hepimize bol şans güç kuvvet insallah

Selam preseed ci kizlar ben denemeler e bi kaç ay ara vermiştim, bu ay yeniden başladık yumurtlamaya yakın 2 kere kullandım bekliyorum sonucu
Oğlum da pressed le gelmişti 9_10 gu sonra belli olur hersey hepimize bol şans güç kuvvet insallah
slm canım...allah bağışlasın yine bi evladın var rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) sizin sorununuz neydi canım jel kullandınız?oğlunda kaç kere kullandın?ne kadar sonrasında hamile kaldın ????çok oldu ama cvaplarsan sevinirim

slm canım...allah bağışlasın yine bi evladın var rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) sizin sorununuz neydi canım jel kullandınız?oğlunda kaç kere kullandın?ne kadar sonrasında hamile kaldın ????çok oldu ama cvaplarsan sevinirim

Esimde sperm hareket sorunu vardı Varikosel ameliyatı olmuştu 3 ay sonra hamile kaldım ama kalp atışı durdu kürtaj oldum.
Ondan 7 ay sonra tam yumurtlama günümde presseed denedim o günlerden önce gelmemisti siparisim, sadece bi kere kullandım o ay öğrenip diğer aylarda daha iyi kullanırım demiştim ki oldu bin şükür; )
2.yi düşünmeye başlayınca yine siparis verdim bi kaç ay kullandım ama bu defa olmadi:KK66:kısmet belki de pressed vesileydi
Bu ay yine kullandım yumurtlamadan önceki ve yumurtlama günü olan ilişki de ama olmadı gibi sivilcelerim çıktı.
Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah

• Merhaba herkese fertil.com dan üç kutu preespeed jel almıştım hic kullanılmamış kutu var almak isteyen olursa etiket fiyatı 139 tl ben 100 tl ye veriyorum isteyen olursa özelden mesaj atsın hayırlı Bayram'lar herkese

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı Bayram'lar elimde açılmamış pre seed jel var kendi orjnal sitesinden 3 kutu satın almıştım fiyatı 139 tl ben 100 tl ye veriyorum ilgilenen olursa mesaj atsın

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpeg
    image.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpeg
    image.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 103
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1.5-2 ay önce buradan size hamile olduğumu haber vermiştim. Bende jel kullananlardanım. Dün 2li taramamız vardı. Ve ultrasonda bebeğimin ayak kemiklerinde problem olduğu söylendi. Perinatoloji doktoruna yönlendirildim. Onunla randevum pzt günü. Dün hemen özel bir kadın doğumcu bulup ona gittim. Orada doktor yarım saat ultrasonla baktı ve bebeğimin kalçadan aşağısının oluşmadığını %99 özürlü olduğunu bana 1 hafta daha bekleme süresiverdiğini ve sonrasında gebeliği sonlandıracağımızı söyledi. Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam. Ama sizden öğrenmek istediğim bişey var. Bu preseed ile hamile kalıp başına böyle bişey gelen var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla ve doktorun dediği kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında kendini gösteren anormallikler ailede genetik hastalıkların olmasından kaynaklanmıyormuş. Ki zaten bizim ailelerimizde de böyle bişey hiç olmadı. İlk bizde çıktı. Demelerine göre ilk haftalarda belliyse ya kimyasal ya ilaç ya da radyasyona maruz kalmışsınız.ben ilaç hiç kullanmadım. Radyasyonlu bir ortamda da bulunmadım. Aklıma sadece jel geliyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Şoktayım sanırım hiç bişey hissedemiyorum. Uyuşmuş gibiyim. Yardım edin lütfen.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1.5-2 ay önce buradan size hamile olduğumu haber vermiştim. Bende jel kullananlardanım. Dün 2li taramamız vardı. Ve ultrasonda bebeğimin ayak kemiklerinde problem olduğu söylendi. Perinatoloji doktoruna yönlendirildim. Onunla randevum pzt günü. Dün hemen özel bir kadın doğumcu bulup ona gittim. Orada doktor yarım saat ultrasonla baktı ve bebeğimin kalçadan aşağısının oluşmadığını %99 özürlü olduğunu bana 1 hafta daha bekleme süresiverdiğini ve sonrasında gebeliği sonlandıracağımızı söyledi. Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam. Ama sizden öğrenmek istediğim bişey var. Bu preseed ile hamile kalıp başına böyle bişey gelen var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla ve doktorun dediği kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında kendini gösteren anormallikler ailede genetik hastalıkların olmasından kaynaklanmıyormuş. Ki zaten bizim ailelerimizde de böyle bişey hiç olmadı. İlk bizde çıktı. Demelerine göre ilk haftalarda belliyse ya kimyasal ya ilaç ya da radyasyona maruz kalmışsınız.ben ilaç hiç kullanmadım. Radyasyonlu bir ortamda da bulunmadım. Aklıma sadece jel geliyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Şoktayım sanırım hiç bişey hissedemiyorum. Uyuşmuş gibiyim. Yardım edin lütfen.
BEN HİÇ JEL KULLANMADIM EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLACAK,SADECE DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN YAZMAK İSTEDİM :KK43: RABBİM BÖYLE ACI DA GÖSTERMESİN Bİ DAHA İNŞALLAH...İLLA Bİ SEBEP ARAMA CANIM KENDİNİ YİYİP BİTİRİRSİN,KENDİNİ SUÇLARSIN...SADECE OLACAĞI VARDI OLDU DE...ALLAH SENİ BÖYLE SINADI DEMEKKİ...BEBEK OLMAMASI ZATEN ZOR Bİ DURUM OLUPTA BU ŞEKİLDE SORUN OLMASI ENN ZORU...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM...

Merhaba kızlar bende yazmak isterim hala bebek sahibi olmak isteyenler e umut olsun ocak ayındaki yazilarimi görürsünüz bu siteden öğrendiğim bu jelle tabi Allahın izniyle kullandığım ilk ay hamile kaldım şuan 39 haftalık olduk bebisimizi bekliyoruz Allah isteyen herkese versin sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun...

Merhaba kızlar bende yazmak isterim hala bebek sahibi olmak isteyenler e umut olsun ocak ayındaki yazilarimi görürsünüz bu siteden öğrendiğim bu jelle tabi Allahın izniyle kullandığım ilk ay hamile kaldım şuan 39 haftalık olduk bebisimizi bekliyoruz Allah isteyen herkese versin sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun...
Mrba cnm 1kutuda kaç kullanım lık var

Tek bir tüp ve 9 tane aplikator vardı ben 4 tane aplikator ile kullanmayı bıraktım

X