Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1.5-2 ay önce buradan size hamile olduğumu haber vermiştim. Bende jel kullananlardanım. Dün 2li taramamız vardı. Ve ultrasonda bebeğimin ayak kemiklerinde problem olduğu söylendi. Perinatoloji doktoruna yönlendirildim. Onunla randevum pzt günü. Dün hemen özel bir kadın doğumcu bulup ona gittim. Orada doktor yarım saat ultrasonla baktı ve bebeğimin kalçadan aşağısının oluşmadığını %99 özürlü olduğunu bana 1 hafta daha bekleme süresiverdiğini ve sonrasında gebeliği sonlandıracağımızı söyledi. Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam. Ama sizden öğrenmek istediğim bişey var. Bu preseed ile hamile kalıp başına böyle bişey gelen var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla ve doktorun dediği kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında kendini gösteren anormallikler ailede genetik hastalıkların olmasından kaynaklanmıyormuş. Ki zaten bizim ailelerimizde de böyle bişey hiç olmadı. İlk bizde çıktı. Demelerine göre ilk haftalarda belliyse ya kimyasal ya ilaç ya da radyasyona maruz kalmışsınız.ben ilaç hiç kullanmadım. Radyasyonlu bir ortamda da bulunmadım. Aklıma sadece jel geliyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Şoktayım sanırım hiç bişey hissedemiyorum. Uyuşmuş gibiyim. Yardım edin lütfen.