- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Slm canm problem neydi sizin? Bizim hızlı sperm de sıkıntı vardı çözüldü çok şükür ve %35 oldu ve bu ay yumurta takibi ve catlatma iğnesi ile kullanacağım preseed i bnde de kuruluk problemi oluyor bize fayda sağlar mı ??Slm kızlar daha önce burada da başka tropiklerde de yazdım . benim ilk gebeliğin preseed ve ovu. Takibi ile oldu. Rabbim vesile kıldı hamdolsun. Simdi ikinciyi istiyorum .. Pressed ve ovu takibine başladım.
Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.
Kafanıza takılan olursa sorabilirsiniz.
Ben yıllarca ilişkide cok zorlandim bebeğe karar verdiğimizde 1 yıl kendi halimizde denedik olmadı sonra doktora gittim yumurtlama tembelliği vardı. Ama tedavi için 6 ay daha bekleyelim dedi. Bende araştırdım spruşturdum bazı kadınların ph ı spermi öldürüyor yada uygun ortam sağlayamıyor diye. Preseedi aldım. 6 ay kullandım hem ovu takibi hem preseed ile tek ilişki ile oldu cok şükür. Yumurtlama zamanı da çok önemli . ovu testiyle bile kaçırdığın oluyor. Sık ilişki ümkanı olmayanlar için preseed ovu testiyle kullanılsa daha faydalı..Slm canm problem neydi sizin? Bizim hızlı sperm de sıkıntı vardı çözüldü çok şükür ve %35 oldu ve bu ay yumurta takibi ve catlatma iğnesi ile kullanacağım preseed i bnde de kuruluk problemi oluyor bize fayda sağlar mı ??
Pardon yazmıssın zaten afedersinSlm canm problem neydi sizin? Bizim hızlı sperm de sıkıntı vardı çözüldü çok şükür ve %35 oldu ve bu ay yumurta takibi ve catlatma iğnesi ile kullanacağım preseed i bnde de kuruluk problemi oluyor bize fayda sağlar mı ??
Teşekkürler.. benim sorunum yoktu aslında ilişkiyle ama 5 ay önce kürtaj oldum ondan beri korku dan mi oluyor anlamıyorum kuruluk isteksizlik ne bilim preseed bu konuda yarar umarım bnadaPardon yazmıssın zaten afedersin
Teşekkürler.. benim sorunum yoktu aslında ilişkiyle ama 5 ay önce kürtaj oldum ondan beri korku dan mi oluyor anlamıyorum kuruluk isteksizlik ne bilim preseed bu konuda yarar umarım bnada
İnşallah.. snada ikinci çocuğu nasip eder umarm rabbim bir an önce..Kuruluk için kullananlar da var memnunlar.
Vesile olur inşallah. Sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğumlarımız olsun inşallah
Canım sebebini öğrenebildin mi nedeni neyns bu prese-ed den mi kaynakliymis bebeğini aldılar mı yoksa gebelik devam ediyormu
Aminnnnn canm .. bnde kullanicm bu ay ama korkuyorum biraz. Geçmis olsun neden sebeb oluyormuş ki spermlerin yapısinimi bozuyormus.?Can'ım kusura bakma uzun süredir çok kötü durumdaydım. O yüzden siteye hiç bakmıyordum. Gebeliğim sonlandırıldı. Diz kapağından aşağısı oluşmamış. Doktorlar hiçbir neden bulamadılar. Preseedden kaynaklanma olasılığı çok çok yüksek. Ama bilmiyorum belki de yaşamam gereken bişeydi. Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.
Bende aynı sorunu yaşıyorum suan çok endisrliym doktor bnada kuruluk için jel kullanabilirsin dedi bn preseed kullanacm bu ay ama korku var o kadr sağlıklı gebelik yaşayanlarda var ama bizim aklımız hep kötü de bnmde bir dusuk bir kürtaj var pıhtılaşma çıktı testimde .. ama kısmet diyorum sonuçta bu jeli kullanmadnda sağlıksız bir sperm yumurtayı dölleyebiliyor o ihtimal bence her gebelikte var ...Merhaba arkadaşlar 2.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. Tahlillerimde sorun yok. Hsg temiz çıktı en son vajina kuru olduğundan spermlerin vajinaya ulaşamayabildiğini söyledi dr. Bu nedenle bende preseed kullansam faydası olabilir mi acaba diyorum. Yalnızca sağlıksız spermleri de yumurtaya taşıdığı ve problemli çocuk olabileceği söyleniyor bazı deneyenler. Aslında herşey kader biliyorum sadece ihtiyacım olan biraz cesaret sanırım. Yoksa dr aşılamaya yönlendirdi
Cok grcmis olsun canim. Yasadigin bu sıkıntı hayatındaki son sıkıntı olsun.Can'ım kusura bakma uzun süredir çok kötü durumdaydım. O yüzden siteye hiç bakmıyordum. Gebeliğim sonlandırıldı. Diz kapağından aşağısı oluşmamış. Doktorlar hiçbir neden bulamadılar. Preseedden kaynaklanma olasılığı çok çok yüksek. Ama bilmiyorum belki de yaşamam gereken bişeydi. Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.
Canm sen aldın mı jel kullanacakmisnCok grcmis olsun canim. Yasadigin bu sıkıntı hayatındaki son sıkıntı olsun.
Umarim en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsin
Kaderde varsa zaten dediğin gibi her türlü olabilir ama bu şekilde olsa kendimi suçlayabilirim diye düşünüyorum. Aşılama yapıldığında sağlıksız spermler yıkama sonucunda gidiyo bildiğim kadarıyla ondan dolayı sanki aşılamaya daha çok yakınım.. sana da mı aşılama önerdi dr? Bana jelden bahsetmedi hiç dr bende sormaya çekindim bazısı karşı bazısı bilmiyor diye. Normal ilişki sırasında kuruluk yok bende ama yunurtlama akıntısı yani o yapışkan akıntı olmuyoBende aynı sorunu yaşıyorum suan çok endisrliym doktor bnada kuruluk için jel kullanabilirsin dedi bn preseed kullanacm bu ay ama korku var o kadr sağlıklı gebelik yaşayanlarda var ama bizim aklımız hep kötü de bnmde bir dusuk bir kürtaj var pıhtılaşma çıktı testimde .. ama kısmet diyorum sonuçta bu jeli kullanmadnda sağlıksız bir sperm yumurtayı dölleyebiliyor o ihtimal bence her gebelikte var ...
Biz normalde bu ay aşılama yaptiracaktk ama eşimin sonuçları süpriz bir şekilde çok çok iyi çıkti o yüzden vazgectik doktorumda şimdilik gerek yok normal olur dedi zaten.. ben hala cekimserim senin dediğin gbi ama yinede deneyecem hayirlisini Rabbim bilir şimdi bana doktor başka bir jel önerdi kuruluk olduğu için ama bn preseed i burda duydum ve o yüzden preseed kullanicm en azından bu jel spermlere zarar vermiyor muş çok etki yapmasn diye az kullanacm ama bakalım hakkımızda hayırlısı..Kaderde varsa zaten dediğin gibi her türlü olabilir ama bu şekilde olsa kendimi suçlayabilirim diye düşünüyorum. Aşılama yapıldığında sağlıksız spermler yıkama sonucunda gidiyo bildiğim kadarıyla ondan dolayı sanki aşılamaya daha çok yakınım.. sana da mı aşılama önerdi dr? Bana jelden bahsetmedi hiç dr bende sormaya çekindim bazısı karşı bazısı bilmiyor diye. Normal ilişki sırasında kuruluk yok bende ama yunurtlama akıntısı yani o yapışkan akıntı olmuyo
O akıntının olmasi lazm işte yumurtlama günlerinde özellikle spermlerin ilerlemesine fayda sağlayan o sivi bndede olmuyo o ve daha kötü ilişki esnasında da kuruluk olduğu için yanma faln oluyor ilaç kullandım bu ay belki gecmistr eskiye dönmüsümdür..Kaderde varsa zaten dediğin gibi her türlü olabilir ama bu şekilde olsa kendimi suçlayabilirim diye düşünüyorum. Aşılama yapıldığında sağlıksız spermler yıkama sonucunda gidiyo bildiğim kadarıyla ondan dolayı sanki aşılamaya daha çok yakınım.. sana da mı aşılama önerdi dr? Bana jelden bahsetmedi hiç dr bende sormaya çekindim bazısı karşı bazısı bilmiyor diye. Normal ilişki sırasında kuruluk yok bende ama yunurtlama akıntısı yani o yapışkan akıntı olmuyo
Dün siparişimi verdim canim sonunda kullanmaya karar verdim insallah gelir yarın.C
Canm sen aldın mı jel kullanacakmisn
Amin canm sağlıklı sahatli evlat nasip etsin rabbim preseed vesilesyleDün siparişimi verdim canim sonunda kullanmaya karar verdim insallah gelir yarın.RAbbim bu jeli vesile eylesin insallah.
Çok sagol canim sen aldin mi. Birde bu jeli adetin kacinci gununden itibaren kullanayim canim bilgin var mi. Yani yumurtlama takibini net olarak yapamayacağim cunku ovulasyon testim yok sen nasil kullanmayi dusuniyorsunAmin canm sağlıklı sahatli evlat nasip etsin rabbim preseed vesilesyle
Bn ovulasyon testiyle kullanmayı düşünüyorum ama satın alamıyorum internetten öyle olmazsa bnm adet döngüm 30 gün yumurtlama 16.gun oluyor bnde bu durumda jeli 14 16 17 kullanirm diyorum.. inslh ovu.testi alabilirsm tek bir kere kullanabilirn yumurtanın catladigi gunÇok sagol canim sen aldin mi. Birde bu jeli adetin kacinci gununden itibaren kullanayim canim bilgin var mi. Yani yumurtlama takibini net olarak yapamayacağim cunku ovulasyon testim yok sen nasil kullanmayi dusuniyorsun