Preseed kullananlar

2 kez histereskopi yapıldı canm ama içerisinı tam temizlenemedı şuan yeni bir denemeye de maddi manevi gücüm yok maalesef
Çok iyi anlıyorum canım seni. Benim bu dondurulmuş tedavi, eğer olumsuz olursa ki bunu düşünmek bile istemiyorum; bende çok uzun süre ara vermek zorunda kalicam

Çok iyi anlıyorum canım seni. Benim bu dondurulmuş tedavi, eğer olumsuz olursa ki bunu düşünmek bile istemiyorum; bende çok uzun süre ara vermek zorunda kalicam

Rabbim inşallah nasip eder çok zor bir süreç ben evlilikte 5.yilima girdim benden sonra evlenenlerin ikinci çocuğu oldu ama biz de bişey yok...toplum içerisine çıkmak istemiyorum

Rabbim inşallah nasip eder çok zor bir süreç ben evlilikte 5.yilima girdim benden sonra evlenenlerin ikinci çocuğu oldu ama biz de bişey yok...toplum içerisine çıkmak istemiyorum
Bizimde 4 buçuk yıl bitti. Ama artık hiç ilgilenmiyirum o çocuklularla. Gözümü kulagimi tikamasam inan bende senin gibi düşünüyorum. Sınır oluyorum hep sorulan sorulara batirilan iğnelere. Ama Rabbim herkese sağlık versin kimse başa gelmeyince anlamaz. O yüzden sende duyma gorme:)

Sağol canm çok iyi geldi

Ben onu preseedi kışın sipariş ettim sadece iki ay kullandim ve bir sey olmayinca biraktim zaten esimde sevmedi gecen ay izine gjtmeden once yumutlama günlerimde uc gun bir umut bidaha kullandım izine gittim geldim hala adet olmadim ben 9 gun gecmjs oluyor bugunle beraber test yaptom 7. Günde negatifti hayırlısı olsun diyorum

merhaba canım sağlık çalışanıyım dedin de bişey sorabilir miyim?bu jel zararlı değil değim mi?bende 6 ay önce kullanacam dedim bi hemşire arkadaşım sakın ne olduğunu bilmediğin şeyler kullanma dedi bende vazgeçtim.bizim sorunumuz sadece sperm hızının %8 olmasıgerçekten işe yarıyor mu?yani spermi ilerletiyor mu gerçekten?nereden almam gerekiyor eczaneye gösterdim biz spariş etmiyoruz dedi nereden temin edebilirim yardımcı olur musunuz???

merhaba canım sağlık çalışanıyım dedin de bişey sorabilir miyim?bu jel zararlı değil değim mi?bende 6 ay önce kullanacam dedim bi hemşire arkadaşım sakın ne olduğunu bilmediğin şeyler kullanma dedi bende vazgeçtim.bizim sorunumuz sadece sperm hızının %8 olmasıgerçekten işe yarıyor mu?yani spermi ilerletiyor mu gerçekten?nereden almam gerekiyor eczaneye gösterdim biz spariş etmiyoruz dedi nereden temin edebilirim yardımcı olur musunuz???

bende aldım bakalım ıns güzel haberler verırız bırbırımıze nasip olur ıns dualarım sızlerle arkadaslar dualarınızı bizlerden esırgemıyın lutfen
bir ay önce preseed jel kullanmışsın,faydasını gördün mü?yada zararını...

aa gözün aydın çiçeği burnunda anneeeeecanım jeli nerden aldın ve nasıl kullandın lütfen ayrıntılı yazar mısın?sizin sorununuz neydi?bizim sorunumuz eşimin sperm hızı %8 bildiğim kadarıylada bu jeli hız için kullanıyorlar..lütfen cvp verir misin???

sadece yumurtlama gününde mi kullandın?

Sen yinede bitene kadar kullan. Bende öyle yapıcam. Bazıları 4. Kullanımda hamile kalmış :)
canım senin preseed jel kullanma sebebin neydi?yani sorun eşinin spermi miydi?yarar veya zararını gördün mü

Sen yinede bitene kadar kullan. Bende öyle yapıcam. Bazıları 4. Kullanımda hamile kalmış :)
canım senin preseed jel kullanma sebebin neydi?yani sorun eşinin spermi miydi?yarar veya zararını gördün mü

Ay insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmm
Bende yarın seker yuklemesi yapicam cnm sen yaptirdin mi nasıl yapılıyor bu
preseed jel kullanarak mı hamiş kaldın canım?sorununuz neydi?

Valla ben bi hevesle aldim hic bir ise yaramadi bende olmadi eşimde sperm sorunu vardi ona iyi geliyormuş diye aldim iki kere kullandim duruyor gerisi evde ne umutlarla almıştım hayaller alemine bile dalmistim sanki garantisi varmis gibi

3 kez kullandım toplamda hamile aldığım ay 2 kere kullandım ama fıtıl antibiyotik kullandım enfeksiyon vardı bende eşimde ileri hareket sorunu vardı spermlerde oda emodex kullandı 1.5 ay çok şükür oldu cnm yani sadece jel kullanmadım

cvp verdiğin için teşekkürler canım, emodex denen ilacı dr mu tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıp kullandınız?jeli nereden alabilirim?çok oldum ama işte bi umut

cvp verdiğin için teşekkürler canım, emodex denen ilacı dr mu tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıp kullandınız?jeli nereden alabilirim?çok oldum ama işte bi umut
Emodex bi a rkadas tavsiye etti onunda eşinin ileri hareket sorunu varmış ben doktora sordum deneyin dedi.jeli ben eczaneden almistim

ümidini kesme canım,bişey vesile olacak illaki dimi,nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…