- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
Çok iyi anlıyorum canım seni. Benim bu dondurulmuş tedavi, eğer olumsuz olursa ki bunu düşünmek bile istemiyorum; bende çok uzun süre ara vermek zorunda kalicam2 kez histereskopi yapıldı canm ama içerisinı tam temizlenemedı şuan yeni bir denemeye de maddi manevi gücüm yok maalesef
Çok iyi anlıyorum canım seni. Benim bu dondurulmuş tedavi, eğer olumsuz olursa ki bunu düşünmek bile istemiyorum; bende çok uzun süre ara vermek zorunda kalicam
Bizimde 4 buçuk yıl bitti. Ama artık hiç ilgilenmiyirum o çocuklularla. Gözümü kulagimi tikamasam inan bende senin gibi düşünüyorum. Sınır oluyorum hep sorulan sorulara batirilan iğnelere. Ama Rabbim herkese sağlık versin kimse başa gelmeyince anlamaz. O yüzden sende duyma gorme:)Rabbim inşallah nasip eder çok zor bir süreç ben evlilikte 5.yilima girdim benden sonra evlenenlerin ikinci çocuğu oldu ama biz de bişey yok...toplum içerisine çıkmak istemiyorum
Bizimde 4 buçuk yıl bitti. Ama artık hiç ilgilenmiyirum o çocuklularla. Gözümü kulagimi tikamasam inan bende senin gibi düşünüyorum. Sınır oluyorum hep sorulan sorulara batirilan iğnelere. Ama Rabbim herkese sağlık versin kimse başa gelmeyince anlamaz. O yüzden sende duyma gorme:)
merhaba canım sağlık çalışanıyım dedin de bişey sorabilir miyim?bu jel zararlı değil değim mi?bende 6 ay önce kullanacam dedim bi hemşire arkadaşım sakın ne olduğunu bilmediğin şeyler kullanma dedi bende vazgeçtim.bizim sorunumuz sadece sperm hızının %8 olmasıgerçekten işe yarıyor mu?yani spermi ilerletiyor mu gerçekten?nereden almam gerekiyor eczaneye gösterdim biz spariş etmiyoruz dedi nereden temin edebilirim yardımcı olur musunuz???merhaba kızlar beni de aranıza alın 2 yıllık evliyim 16 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı.3 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi yaptım olmadı malesef.Eşimin sperm tahlilinde morfoloji %1 sanırım sorun bu doktor asla olmaz demiyorum ama zor olur bu şekilde dedi.Bende dün Preseed aldım.Ve dün ilk kez kullandım.Bu arada sağlık çalışanıyım benim bütün hormonlarım herşeyim çok şükür temiz çıktı son ümidim bu jel inşallah allah hepimize nasip kısmet eder.
merhaba canım sağlık çalışanıyım dedin de bişey sorabilir miyim?bu jel zararlı değil değim mi?bende 6 ay önce kullanacam dedim bi hemşire arkadaşım sakın ne olduğunu bilmediğin şeyler kullanma dedi bende vazgeçtim.bizim sorunumuz sadece sperm hızının %8 olmasıgerçekten işe yarıyor mu?yani spermi ilerletiyor mu gerçekten?nereden almam gerekiyor eczaneye gösterdim biz spariş etmiyoruz dedi nereden temin edebilirim yardımcı olur musunuz???merhaba kızlar beni de aranıza alın 2 yıllık evliyim 16 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı.3 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi yaptım olmadı malesef.Eşimin sperm tahlilinde morfoloji %1 sanırım sorun bu doktor asla olmaz demiyorum ama zor olur bu şekilde dedi.Bende dün Preseed aldım.Ve dün ilk kez kullandım.Bu arada sağlık çalışanıyım benim bütün hormonlarım herşeyim çok şükür temiz çıktı son ümidim bu jel inşallah allah hepimize nasip kısmet eder.
bir ay önce preseed jel kullanmışsın,faydasını gördün mü?yada zararını...bende aldım bakalım ıns güzel haberler verırız bırbırımıze nasip olur ıns dualarım sızlerle arkadaslar dualarınızı bizlerden esırgemıyın lutfen
aa gözün aydın çiçeği burnunda anneeeeeAmin canim inşallah. Insallah seninde evladina kavusturur ALLAH.
Preseed inşallah Sana da şifa olur akıntı hisediyormusun yumurtlama günlerinde.
3 e kadar doldurduk ben 4 çok geliyordu .
Insallah kuzum Allah hayırlı saglikli evlatları kucaklamana bu jeli vesile kilsin.
sadece yumurtlama gününde mi kullandın?Kızlar merhaba. Bende preseed ve ovulasyon testi kullananlardanım. 2-3 ay önce burada bir arkadaş bana umut olmuştu ve öylelikle jeli almıştım. İlk ay kullandığımda bir faydasını görmedim ve bende artık umudumu tamamen kaybettiğim için ara sıra kullandım sadece ve ne de olsa bebeğim olmayacak deyip umursamadım. Tedaviyi falan da bıraktım. Haziran sonunda ev taşıma telaşına girdik ve o dönem yumurta çatlama Zaman'ında ne olmuş olmuş deyip sadece 1-2 kere jel kullandık ve tesadüf mü yoksa jelin faydası mı bilinmez 2,5 yıldır o kadar ilaç tedavinin ardından bu ay kendi kendime hamile kaldığımı öğrendim. Bugün de keseyi gördük. Çok mutluyum ve umarım sonu iyi biter bu hikayemizin. Bunu sizinle paylaşmamdaki amaç benim gibi jeli araştırıp okurken birilerine belki umut olurum belki beklediğiniz bebeğinizin gelmesine vesile olurum. Allah yardımcımız olsun.
botanik nerde leen :) nereden alabilirim yardımcı olunBende botanikten aldım Can'ım ve şuan hamileyim. Darısı tüm isteyenlerin başına.
canım senin preseed jel kullanma sebebin neydi?yani sorun eşinin spermi miydi?yarar veya zararını gördün müSen yinede bitene kadar kullan. Bende öyle yapıcam. Bazıları 4. Kullanımda hamile kalmış :)
canım senin preseed jel kullanma sebebin neydi?yani sorun eşinin spermi miydi?yarar veya zararını gördün müSen yinede bitene kadar kullan. Bende öyle yapıcam. Bazıları 4. Kullanımda hamile kalmış :)
preseed jel kullanarak mı hamiş kaldın canım?sorununuz neydi?Ay insalhhh cnm ben yerim ben onu ya mis gibi kokuyordur şimdi o prenses.... rabbim size bagislasin kuzummmm
Bende yarın seker yuklemesi yapicam cnm sen yaptirdin mi nasıl yapılıyor bu
Valla ben bi hevesle aldim hic bir ise yaramadi bende olmadi eşimde sperm sorunu vardi ona iyi geliyormuş diye aldim iki kere kullandim duruyor gerisi evde ne umutlarla almıştım hayaller alemine bile dalmistim sanki garantisi varmis gibipreseed jel kullanarak mı hamiş kaldın canım?sorununuz neydi?
3 kez kullandım toplamda hamile aldığım ay 2 kere kullandım ama fıtıl antibiyotik kullandım enfeksiyon vardı bende eşimde ileri hareket sorunu vardı spermlerde oda emodex kullandı 1.5 ay çok şükür oldu cnm yani sadece jel kullanmadımpreseed jel kullanarak mı hamiş kaldın canım?sorununuz neydi?
cvp verdiğin için teşekkürler canım, emodex denen ilacı dr mu tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıp kullandınız?jeli nereden alabilirim?çok oldum ama işte bi umut3 kez kullandım toplamda hamile aldığım ay 2 kere kullandım ama fıtıl antibiyotik kullandım enfeksiyon vardı bende eşimde ileri hareket sorunu vardı spermlerde oda emodex kullandı 1.5 ay çok şükür oldu cnm yani sadece jel kullanmadım
Emodex bi a rkadas tavsiye etti onunda eşinin ileri hareket sorunu varmış ben doktora sordum deneyin dedi.jeli ben eczaneden almistimcvp verdiğin için teşekkürler canım, emodex denen ilacı dr mu tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıp kullandınız?jeli nereden alabilirim?çok oldum ama işte bi umut
ümidini kesme canım,bişey vesile olacak illaki dimi,nasip herşeyValla ben bi hevesle aldim hic bir ise yaramadi bende olmadi eşimde sperm sorunu vardi ona iyi geliyormuş diye aldim iki kere kullandim duruyor gerisi evde ne umutlarla almıştım hayaller alemine bile dalmistim sanki garantisi varmis gibi