Denemekten bir sey kaybetmessin bence umarim en kisa zamanda kucagina alirsin.Merhaba arkadaslar ben 3 yildir sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum.2 negatif asilama 2 negatif tup bebegim var.bu jeli kullansam mi diye dusunuyorum ama benim durumumda olup bu jelle hamile kalan var mi aranizda?
Hayal kirikligi yasamaktan yoruldum artik o yuzden alip kullanmaya cesaretim yok
Dogru diyosun canim ama 3 senede o kadar cok sey denedimki artik bisey yapmak gelmiyo icimdenDenemekten bir sey kaybetmessin bence umarim en kisa zamanda kucagina alirsin.
Ben bu ay yaptm canm 4 gün kaldı adete bakalm insallh vardır.. ReKizlar maydanozlu sut buharini deneyen var mi aranizda son zamanlar onla hamile kalanida cok duyuyorum ben.manken Ebru destan kitap yazdi hatta oda cok ugrasmis hamile kalmak icin bunu denemis bide baska bilac kurle hamile kalmis
Canim haberdar edermisin benide eger hamilelik olusursa.ben kararsizim o kadar cok sey denedim ki sonuc hep hüsran oldu biseyden umudum kalmadi artikBen bu ay yaptm canm 4 gün kaldı adete bakalm insallh vardır.. Re
Ederim canm . Bnm buay çok agrim oldu adet olacak gbi bat 30 aralık ama bn her an test yapabilirmCanim haberdar edermisin benide eger hamilelik olusursa.ben kararsizim o kadar cok sey denedim ki sonuc hep hüsran oldu biseyden umudum kalmadi artik
Hadi bakalim inslh guzel haberler verirsin.Ederim canm . Bnm buay çok agrim oldu adet olacak gbi bat 30 aralık ama bn her an test yapabilirm
Benm esimde varikosel vardı canm 2 yıldır ugrasiyoruz senede bir kere kaldm onlarda düştü bndede pıhtılaşma varmis gebelikte iğne vurulacm 5 ay önce kürtaj oldm 3 aydır deniyorz canm insallah vardrHadi bakalim inslh guzel haberler verirsin.
Ne zamandir hamile kalamiyosun canim sorunun neydi acaba
Anladım canım daimi olmasada hamileliklerin olmus canim yani hamile kalabiliyosun en azindan buda bisey insh bu defa kucagina almayi nasip etsin rabbim sonu iyi olsunBenm esimde varikosel vardı canm 2 yıldır ugrasiyoruz senede bir kere kaldm onlarda düştü bndede pıhtılaşma varmis gebelikte iğne vurulacm 5 ay önce kürtaj oldm 3 aydır deniyorz canm insallah vardr
Aynen canım bunada sukur Rabbim hepimizede evlat nasip eder inşallahRabbim dua ediyorum hep :)Anladım canım daimi olmasada hamileliklerin olmus canim yani hamile kalabiliyosun en azindan buda bisey insh bu defa kucagina almayi nasip etsin rabbim sonu iyi olsun
Canım adet olursam bu ay bende kullanacağım cumartesi bat günü söylerim gebelik yoksaSelam arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım. Her ne kadar Preseed ile denemeyi bırakmış olsam da deneyen arkadaşlar için listeyi düzenleyelim ve umut olalım. :)
Preseed ile deneyen arkadaşlar bana BAT, Yaş ve kaçıncı denemeleri olduğunu yazabilirse listeyi yeniden düzenliyor olacağım.
Canım adet olursam bu ay bende kullanacağım cumartesi bat günü söylerim gebelik yoksa
Sabahı bekliyorum sabah yapacam bat 30 aralık 1 gün önce yapmış olacagm yaniİnşallah gerek kalmaz ve mutlu haberi alırsın :)
BAT'ına çok az kalmış aslında, test yapmayı denedin mi?