eczanede sordum yoktu ama yaa,rabbim bağışlasın evladını sana,kaç yıllık evlisiniz sizEmodex bi a rkadas tavsiye etti onunda eşinin ileri hareket sorunu varmış ben doktora sordum deneyin dedi.jeli ben eczaneden almistim
emodex hap mı?Emodex bi a rkadas tavsiye etti onunda eşinin ileri hareket sorunu varmış ben doktora sordum deneyin dedi.jeli ben eczaneden almistim
sadece yumurtlama gününde mi kullandın?
Aynen canim nasipmis doktora gittik gecenler de esimi tekrar sperm kontorlu icin tahlile yolladi bende kadin doktoruna gittim tekrar beni de hormon ve bakteri testine yolladi sonuçlari yarin alacam insallah ayın 12sinde kendi doktoruma gostercem bakalim ne diyecekler nasil bi yol izlenecek ben hastene de esime sperm testi yaptırmıştim benim ilk çocuğum hemen oldu üç ay icinde şükür su an 7 yasinda ikincisi 4 sene olacak hala olmadi buna dayanarak hastane beni yolladi geri esin de sperm hareketliliği bilmem ne su bu ddi sigarayi birakinca olur deyip yolladi ne bi takviye ilac nede baska bisey hic birsey vermedi simdi doktor kontorlu altinda gittik testlere bakalim onlar ne verecek esime 4 ay oldu sukur sigarayida birakti ck umutluyum sigarayı bıraktığı icin tabi bekleme süreci filan illa olacak spermler kendini en 6 ayda yenilermisümidini kesme canım,bişey vesile olacak illaki dimi,nasip herşey
Sağol cnm.... evet emodex hap esim emodex ile klomende kullandı ama yumurtama in çatlamasına yakın 10 gün kullandı klomen emodex düzenli 1.5 ay kulandıkemodex hap mı?
slm canım...allah bağışlasın yine bi evladın var rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) sizin sorununuz neydi canım jel kullandınız?oğlunda kaç kere kullandın?ne kadar sonrasında hamile kaldın ????çok oldu ama cvaplarsan sevinirimSelam preseed ci kizlar ben denemeler e bi kaç ay ara vermiştim, bu ay yeniden başladık yumurtlamaya yakın 2 kere kullandım bekliyorum sonucu
Oğlum da pressed le gelmişti 9_10 gu sonra belli olur hersey hepimize bol şans güç kuvvet insallah
slm canım...allah bağışlasın yine bi evladın var rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) sizin sorununuz neydi canım jel kullandınız?oğlunda kaç kere kullandın?ne kadar sonrasında hamile kaldın ????çok oldu ama cvaplarsan sevinirim
BEN HİÇ JEL KULLANMADIM EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLACAK,SADECE DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN YAZMAK İSTEDİMArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1.5-2 ay önce buradan size hamile olduğumu haber vermiştim. Bende jel kullananlardanım. Dün 2li taramamız vardı. Ve ultrasonda bebeğimin ayak kemiklerinde problem olduğu söylendi. Perinatoloji doktoruna yönlendirildim. Onunla randevum pzt günü. Dün hemen özel bir kadın doğumcu bulup ona gittim. Orada doktor yarım saat ultrasonla baktı ve bebeğimin kalçadan aşağısının oluşmadığını %99 özürlü olduğunu bana 1 hafta daha bekleme süresiverdiğini ve sonrasında gebeliği sonlandıracağımızı söyledi. Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam. Ama sizden öğrenmek istediğim bişey var. Bu preseed ile hamile kalıp başına böyle bişey gelen var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla ve doktorun dediği kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında kendini gösteren anormallikler ailede genetik hastalıkların olmasından kaynaklanmıyormuş. Ki zaten bizim ailelerimizde de böyle bişey hiç olmadı. İlk bizde çıktı. Demelerine göre ilk haftalarda belliyse ya kimyasal ya ilaç ya da radyasyona maruz kalmışsınız.ben ilaç hiç kullanmadım. Radyasyonlu bir ortamda da bulunmadım. Aklıma sadece jel geliyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen. Şoktayım sanırım hiç bişey hissedemiyorum. Uyuşmuş gibiyim. Yardım edin lütfen.
Cnm fiyati ne kadar ben almayi düşünüyorum daBen kullandım ondan mı hamile kaldım bilmiyorum elimde iki kutu var son kullanma tarihi aralık ayı almak isteyen olursa mesajdan ulaşabilirsiniz bana
Mrba cnm 1kutuda kaç kullanım lık varMerhaba kızlar bende yazmak isterim hala bebek sahibi olmak isteyenler e umut olsun ocak ayındaki yazilarimi görürsünüz bu siteden öğrendiğim bu jelle tabi Allahın izniyle kullandığım ilk ay hamile kaldım şuan 39 haftalık olduk bebisimizi bekliyoruz Allah isteyen herkese versin sürekli dua ediyorum Allah yardımcınız olsun...
Ay gözün aydın cnm benim eee nasilsin bebek nasıl. Normal dogum mu oldu hikayeni anlat kuzum
selam kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım
merhaba bu jel ile mi hamile kaldınız acaba :)Tek bir tüp ve 9 tane aplikator vardı ben 4 tane aplikator ile kullanmayı bıraktım
Jeli kullanarak kaldım diyemem o ay inofolic.enfeksiyon tedavisi de görmüştüm yani jeli de 2 kez kullandım düzgün hayırlısı oldu ama ondan önceki 2 ay kullandım olmamıştıselam arkadaşlar bu jeli kullanarak mı gebe kaldınız acaba ? yardımcı olurmusunuz ??