Preseed kullananlar

Ins vesile olur ya.alirim heralde yine.eşinizin sıkıntısı buyukmuydu

Ins vesile olur ya.alirim heralde yine.eşinizin sıkıntısı buyukmuydu

Hiç hatirlamiyorum değerleri 6 yıl geçti ama ağır değildi. Pressed kullanmadan da hamile kaldım ama kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Sayı az değildi ama harekette sıkıntı vardı Varikosel ameliyatı oldu ondan 3 ay sonra hamile kaldım kürtaj oldum.Kurtaj dan 6 ay sonra da pressed le oglum geldi çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla insallah

bende aldım bakalım ıns güzel haberler verırız bırbırımıze nasip olur ıns dualarım sızlerle arkadaslar dualarınızı bizlerden esırgemıyın lutfen

Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz

Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz
Canim ne desek bos ama bunda daha dusuk değerle başlayıp sonradan yükselen çok arkadaş var kanda btgh googlede arat kadınlar kulübü çıkacak o konuda çok var canim bi incele.

Allah evladını sana bağışlasın inşallah canimmm.

Ben bu ay 2 kere kullandım ovulasyon günlerimde.

Bat a 3 gün kala kanda bebeğim çıktı çok şükür Allah a..
Ama eşime 4 aydır keçiboynuzu yediriyordum.
Ve kenzul ars duasını 3 gece üst üste okudum .yanında 3 er defa diğer surelerdende .

Allah evlatlarinizi size bağışlasın inşallah canlar.

selam kızlar. ben de pre seed kullananlardanım. nisanda başladık çalışmalara.nisan ve mayıs olmadı haziranda hem ovulasyon hem de pre seed kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim. darısı size inşallah

Kızlar bende sebepsiz hamile kalamıyorum
1 kere hamile kaldım oda düştü
3 senelik evliyim.
Düşük yapalı sene olacak nerdeyse hala hamile kalamadım
Bu jeli duydum bende sipariş verdim eczane getittirecek.
Bu ay deneyeceğim inşaallah güzel haberler veririm sizlere.
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah

HayirliTE="rainoverme, post: 47330883, member: 773577"]selam kızlar. ben de pre seed kullananlardanım. nisanda başladık çalışmalara.nisan ve mayıs olmadı haziranda hem ovulasyon hem de pre seed kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim. darısı size inşallah[/QUOTE]
Hayirli olsun canım cok sevinfim.bnde bu ay yumurta takibi catlatma ignesi olup denicem inşallah. Sizde sorun neydi peki

Hayirli olsun canım cok sevinfim.bnde bu ay yumurta takibi catlatma ignesi olup denicem inşallah. Sizde sorun neydi peki[/QUOTE]

Herhangi bir sorunumuz yoktu olmamasından korkup sabırsız davrandık

Kızlar merhaba. Bende preseed ve ovulasyon testi kullananlardanım. 2-3 ay önce burada bir arkadaş bana umut olmuştu ve öylelikle jeli almıştım. İlk ay kullandığımda bir faydasını görmedim ve bende artık umudumu tamamen kaybettiğim için ara sıra kullandım sadece ve ne de olsa bebeğim olmayacak deyip umursamadım. Tedaviyi falan da bıraktım. Haziran sonunda ev taşıma telaşına girdik ve o dönem yumurta çatlama Zaman'ında ne olmuş olmuş deyip sadece 1-2 kere jel kullandık ve tesadüf mü yoksa jelin faydası mı bilinmez 2,5 yıldır o kadar ilaç tedavinin ardından bu ay kendi kendime hamile kaldığımı öğrendim. Bugün de keseyi gördük. Çok mutluyum ve umarım sonu iyi biter bu hikayemizin. Bunu sizinle paylaşmamdaki amaç benim gibi jeli araştırıp okurken birilerine belki umut olurum belki beklediğiniz bebeğinizin gelmesine vesile olurum. Allah yardımcımız olsun.

Geldi siparis im.botanic eczaneden vermistim bn siz nerden aldiniz
Canim eczaneden aldım ben hayırlı olsun inşallah şifa olsun sana da.

selam kızlar. ben de pre seed kullananlardanım. nisanda başladık çalışmalara.nisan ve mayıs olmadı haziranda hem ovulasyon hem de pre seed kullandım ve şuan 7 haftalık hamileyim. darısı size inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH kucaklayip koklamak büyütmek nasip etsin inşallah.

Amin c animm.
Sperm testi yaptirdinmi kuzum bu preesed kullanacagin ayda adet başlayınca ger gün yumurtlamaya kadar 3 tane incir ye içine ceviz koyup. Eşine işten geldi mi keçiboynuzu ve arisutu yedir .kafanızı yastığa koyunca birer tane folio folik asit için ikimizde .biz böyle yaptık bide dualar tabi .
7 sene bekledi, 4 ay bu şekilde uyguladık 4 ayda 2 defa gebe kaldım ilk dusuk 2 ay so ra bu gebeligin oldu çok şükür Allah a.

Arada portakal suyu da i cir eşine her gun sakin unut a beslenme çok önemli .ve bol dua .
ALLAH yar ve yardimcin olsun canım.

Hayırlı ol su Canim Allah saglikli kucagina almayı da nasip eylesin inşallah.bende ilk kullandığım ay gebe kaldım.

Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah hayırlı salih sağlıklı evlatlar.

Sperm testi yaptırdık iyi çıktı canım. Takviye yiyecekler uyguluyorum. Sebepsiz olmuyor bizimki inşaallah bu Preseed vesile olurda benimde gelir mucizem. Benimde 1 düşüğüm var üstünden 1 sene geçti olmuyo yine
Nasip sabırla duayla bekliyorum

Canim beni de 4 sene sebebi die oyaladilar. Hastane değiştirdim bu spermle olur diyen doktor ki mis dedi yeni doktor spermde çıktı bizim sorun.2 senede ona yüklendiler ama yine olmadı .
Başka dr a da mutlaka görün kürtaj oldunmu dusuk sonrasi parça felan kaldı die temizledilermi.
Yumurtlama günlerini yakalaya biliyor musun ben hep 13 14 . Gün sanıyordum meğer 8 9.günmüş.
Esine dar ic çamaşırı giydirme gece yatarken sıcak olması vücudu sıcak suda y ikanmasin.
Iliskiden önce ayalarina soğuk pres uygulat 5 dk kadar .
Sende al 300 400 gr incir adet başlayınca günde 3 tane ye yumurtlama gününe kadar..
Bak kendine bi defter al bunu bunu yapi cam diye gün gün notlarını düş .yetkilerinden i ceceklerine ilaclarina eşine uygulayacagin şeylere kadar tek tek hergün kararlılıkla yap .taktir ALLAH in üstüne düşeni yap canim inşallah bunlar sana şifa olur.keçiboynuzu pekmezci umutla hem ic hem i cir her akşam ac tok far etmez kilo yapmıyor korkma hatta tok tutuyor .
Allah yar ve yardimcin olsun canım inşallah.evladina kavuştursun seni.

Hayırlı ol su Canim Allah saglikli kucagina almayı da nasip eylesin inşallah.bende ilk kullandığım ay gebe kaldım.

Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah hayırlı salih sağlıklı evlatlar.

Teşekkür ederim güzel Dilek'lerin için Can'ım. Şimdi sabırsızlıkla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum. Ben 1 kere kimyasal yaşadım ve o yüzden hala inanamıyoruz. Hala hiç kimseye birşey demedik. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…