Preseed kullananlar

Insallah Allah in izniyle o günde gelecek canim.
Bende duymadım daha sesini nasip olursa inşallah salı günü.
Bizde soyleyemedim daha kimselere bende bir dusugum var hatta halen onu soranlar var.en iyisini yapmışsın kuzum söyleme.
Benim son adet tarihin 17 ağustos seni ki .
Allah esirgeyip korusun inşallah canım. Hepimizi.

Eşim farklı yerlerde birkaç kez sperm testi yaptırdı hepsi iyi dedi sonuçlara.
Kürtaj olmadım. Düşükten sonra gittim doktora rahim temiz dedi.
Yumurtlama günlerimi hiç kaçırmıyorum çok şükür ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama günlerimi yakalıyorum hep.
Bi ara incir çok yedim incir kürü denedim sonra prolaktin hormonum yükselmeye başladı incir yükseliyormuş o yüzden artık yemiyorum. Eşim hiçç dar çamaşır giymez. Sıcakla arası yok sıcağı hiç sevmez. Keçi boynuzu nu eşimde bende kullandık.
İnan 3 senedir denemediğim yapmadığım şey kalmadı.
Allah razı olsun yinede bilgi veriyorsun bunları yap diye. Bu ay Preseed jel denedim bakalım inşaallah olurya hayırlısı ile inşaallah. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin çok zor

Amin canim inşallah. Insallah seninde evladina kavusturur ALLAH.
Preseed inşallah Sana da şifa olur akıntı hisediyormusun yumurtlama günlerinde.
3 e kadar doldurduk ben 4 çok geliyordu .
Insallah kuzum Allah hayırlı saglikli evlatları kucaklamana bu jeli vesile kilsin.

Bende 3 e kadar doldurdum. Evet yumurtlama günlerinde şeffaf Akıntı görüyorum kasıklarım ağrıyo yumurta çatlarken

Canim sen istanbuldamisin eyer burdayız sana alanında çok iyi sadece infertilite bölümü ile ilgilenen normal gebe kabul etmeyen yar.doç.dr var nilay hanım bezmialem de görevli onu tavsiye ederim.bide ona görün kuzum.testler felan ssk ücret yok belki bu fayda olur die aklıma geleni yazıyorum canim .

Sen yumurtladigini catladiginida hossediyorsan kuzum bence eşine takviye gıdalar yap .bide öyle dene.

Benim 18 haziran Can'ım ama doktorum yumurta görünümümün çok bozuk olduğunu ve o yüzden bir sonraki gidişimde adet tarihimi yeniden belirleyeceğini söyledi. Erken ya da geç döllenme gibi bişey var sanırım bende. Bakalım 9 ağustosta randevu var. İnşallah kalp atışını duyarım inşallah o gün doktor olumsuz bişey söylemez. Bu arada inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayız Can'ım. Ben kimyasalda da allahtan annem dışında kimseye dememiştim. O yüzden bu konuda kafam rahat oldu en azından.

Ben kullandım ondan mı hamile kaldım bilmiyorum elimde iki kutu var son kullanma tarihi aralık ayı almak isteyen olursa mesajdan ulaşabilirsiniz bana

Slm arkadaşlar yeni uyeyim 6. Yıla griorum artık ve çocuğum hiç olmadı bayram sonu tüp bebek dusunuyom bu jeli görünce braz arastryim dedim ve kullananların çoğunluğu hamile bana bir umut oldunuz inş bu ay kullanacam nerden almami tavsiye edersiniz

Ben bu forumda bir arkadaşın botanik eczadan alıp hamile kaldığını okudum. Bende oradan aldım ve hamileyim Can'ım. Darısı bekleyen herkese.

Ben bu forumda bir arkadaşın botanik eczadan alıp hamile kaldığını okudum. Bende oradan aldım ve hamileyim Can'ım. Darısı bekleyen herkese.

MERHABA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANIMINI NASIL YAPTINIZ ACABA NE KADAR SIKLIKTA ILIŞKIYE GİRDİNİZ

MERHABA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANIMINI NASIL YAPTINIZ ACABA NE KADAR SIKLIKTA ILIŞKIYE GİRDİNİZ

Ben fazla kullanmadım Can'ım. Kullandığımızda da ya eşimle ben kendimize sürüyorduk sadece ya da aparatında 2 ye kadar getirip kullanıyordum. Hamile kaldığım dönemde sadece kendimize sürdük. Önemsemedim o dönem kullanmayı pek.

Kızlar Preseed i ilk bu ay kullandım ama olmadı malesef.
Bakalım nasip diğer aylara artık 2 ay daha kullanmam için var Preseed. Bitene kadar deneyeceğim 2 ay daha

merhaba ben de 3 kez tüp bebek yaptım ama maalesef negatifle sonuçlandı sorunum kanallar kapalı ve rahimde yapıışıklık var acaba ben de kullanırsam sonuc alabilir miyim

merhaba kızlar beni de aranıza alın 2 yıllık evliyim 16 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı.3 ay üst üste klomen ve çatlatma iğnesi yaptım olmadı malesef.Eşimin sperm tahlilinde morfoloji %1 sanırım sorun bu doktor asla olmaz demiyorum ama zor olur bu şekilde dedi.Bende dün Preseed aldım.Ve dün ilk kez kullandım.Bu arada sağlık çalışanıyım benim bütün hormonlarım herşeyim çok şükür temiz çıktı son ümidim bu jel inşallah allah hepimize nasip kısmet eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…