Preseed kullananlar

anladım canım.yerimseniben

kizlar ne durumdasiniz yazin ya? kullandik kullanmadik. ovulasyon testi yaptim yapmadim silik vs vs.

Muallimcim cok iyi cok sevindim TR den bulabilmene ama son kullanma tarihine dikkat et olur mu? Goztepe geyince diger yer de goztepe'de ya tuylerim diken diken oluyor.

canım goztepe hakkında dedığını anlamadım orda ne varkı ...........ne demek ıstedın canım.........tabıkı son kullanma tarıhıne dıkkat edrım..........herkese hayırlı sonuçlar bu ay alırsam denıcem ama olmazsa mayısta tedavuye başlamam lazım yaşım geçıyor........dua ile dostlarrrrrrrr

muallimcim TR de bunu getiren bir firma var Goztepede. isim vermek yasak. ve o firma son kullanma tarihi gecmis urunleri ustelik de pahali olarak satti arkadaslara. 6lisi 14.99 dolar olmasi gereklirken kimisi 3lusunu 14.99'a aldi.

Ama sen diyorsun ki benim aldigim yer eczane. ama gene de o firmadan almis olabilir. SKT sine dikkat et. genelde 2008 aralik tarihliler.

benim preseedlerimde bugün ulaştı elime artık bu ay geçtide eğer hamiş değilsem ki değilim bu ay içimde öle bi his yok önümüzdeki ay bende kullanıcam inşallah bebişime kavuşmama vesile olur .
kibele valla sende cennetlik oldun valla canımmm

tamam canım sağol ..........haberım yoktu inan..........ne sahtekarlık ya............bakalım hayırlısı ols herkes için dostlar............kısa zamanda gelsın tatlı bebişlerınız.........ben ıkıncı için uğraşıyorum yaşım sınırda sonkez denıcem.....hazıranda ..............o zamana kadar prsedı denım bakalım..........inş guzel haberler gelır arkadaşlardannnnnnnnn................rabbım vesıle eylerde........

Ceylancim ah bir siz birer birer hamile kalmaya baslayin. asil o zaman dunyanin en mutlu insani olurum.

Kibelecim haber veremedim canım bu ara hiçbirşeye vaktim yok ve çok bıkkınım. Genelde ovulasyonum geç oluyor bu yüzden testlerimi hemen harcamak istemedim ve inşallah bugünden itibaren takibe başlayacağım. Şimdilerde 2-3 günde bir bakmayı düşünüyorum inşallah. Günümü yakalarsam sizi haberdar ederim. ınşallah hepimiz için hayırlısıyla bebişlerimize kavuşma vakti yaklaştı...

Kibelecim haber veremediğim için özür dilerim bgünlerde epey yoğunum nete fazla takılamıyorum, giribim ve sanırım zona oldum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Ovulasyon testlerime bugün başlayacağım inşallah. 2-3 gün arayla devam ederim diye planlıyorum ama bazen planlarım tutmuyor, hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Sizi haberdar etmeye çalışırım gene. Canım teyzesim nasıl? Derslerin ne durumda? Öyle sıkıştım ki patlamaya hazır bomba gibiyim. ınanır mısınız haftasonundan beri kuruyan çamaşırlarımı bile katlayamıyorum. Sağlık olsun diyorum...Hepimiz dualarımızı arttıralım..

Sitede bir gariplik var mesajlar bir görünüyor bir kayboluyor. 2 sefer yazdım kusuruma bakmayın:))

Kızlar 5 günüm kaldı adetime.
İnşallah adet olmam.:Saruboceq:
İnşallah hepimiz hamiş kalırız.:Saruboceq::CüvCüv:
Pre-seed kardeşliği:lepi:

Sevcanım bugünden itibaren gün saymayı unut canım. Bak kendine başka başka uğraşlar bulmalısın. Bebek stresi de zorlaştırıyor. Sen bilrsin de bu durumu gene de hatırlatayım dedim canım...

Canim aman kendine dikkat et. ya sen bize lazimsin. zone ne demek yaaa? Allah korusun, cok sikma kendini. vallahi senin kadar cok calisanini gormedim ben. dikkat et. hersey zamanla olur ama saglik gitti mi gelmez.

ovulasyon testlerini mi 3 gun arayla yapacaksin onu anlamadim? hergun yap kaciririsin yoksa.

Kızlar 5 günüm kaldı adetime.
İnşallah adet olmam.:Saruboceq:
İnşallah hepimiz hamiş kalırız.:Saruboceq::CüvCüv:
Pre-seed kardeşliği:lepi:

Anammmm ay insallah a Sevcan'im hadi sen kal ilk hamisimiz sen ol insallah. herkese de umut ol.

5 gun dedigin nedir ki? hadi bakalim ya biz de heyecanla bekliyoruz.

kibelecim selam canım, nasılsın, bi merhaba diyim dedim görmüşken

Sevcancim sen hangi preseedlerden kullanmistin bu arada?

Ben 3 ay boyunca İstanbul'dan sipariş edip getirtmiştim.
Ama işe yaramadı.Hamile kalamadım.
Bu ay yurt dışında yaşayan bi arkadaşım gönderdi bana.
Bakalım yurt dışından gelen pre seed işe yaramış mı görücez...

ozle_mm cim cok iyiyim vallahi iste zamanin dolmasini bekliyorum. minnos icerden vuruyor:) oyle yani hersey ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…