Canım haftaya regl günüm ya, bi geçsin ondan sonra sonuç olumlu veya olumsuz anlatıcam, hemen anlatmayın diyorlar ya o nedenle haftaya söylüycem dedim, benim yorumladığım şekilde çıkıp çıkmadığını görücem iştehihoyyyt
kizlar ne durumdasiniz yazin ya? kullandik kullanmadik. ovulasyon testi yaptim yapmadim silik vs vs.
Muallimcim cok iyi cok sevindim TR den bulabilmene ama son kullanma tarihine dikkat et olur mu? Goztepe geyince diger yer de goztepe'de ya tuylerim diken diken oluyor.
muallimcim TR de bunu getiren bir firma var Goztepede. isim vermek yasak. ve o firma son kullanma tarihi gecmis urunleri ustelik de pahali olarak satti arkadaslara. 6lisi 14.99 dolar olmasi gereklirken kimisi 3lusunu 14.99'a aldi.
Ama sen diyorsun ki benim aldigim yer eczane. ama gene de o firmadan almis olabilir. SKT sine dikkat et. genelde 2008 aralik tarihliler.
Kibelecim haber veremediğim için özür dilerim bgünlerde epey yoğunum nete fazla takılamıyorum, giribim ve sanırım zona oldum. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Ovulasyon testlerime bugün başlayacağım inşallah. 2-3 gün arayla devam ederim diye planlıyorum ama bazen planlarım tutmuyor, hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Sizi haberdar etmeye çalışırım gene. Canım teyzesim nasıl? Derslerin ne durumda? Öyle sıkıştım ki patlamaya hazır bomba gibiyim. İnanır mısınız haftasonundan beri kuruyan çamaşırlarımı bile katlayamıyorum. Sağlık olsun diyorum...Hepimiz dualarımızı arttıralım..
Kızlar 5 günüm kaldı adetime.
İnşallah adet olmam.:Saruboceq:
İnşallah hepimiz hamiş kalırız.:Saruboceq::CüvCüv:
Pre-seed kardeşliği:lepi:
Sevcancim sen hangi preseedlerden kullanmistin bu arada?