Bak anjelic biri ruyasinda yumurta gormus hamileymis. belki sen de :jeyyar:... ne dersin?
benim preseedler bu aya yetişmedi kızlar bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanıcam artık
bu ay da başka bişiy kullanıyorum bakalım hayırlısı kuruluk problemi berbat biişiyyy
Söölemesi ayıp ben hiç kuruluk problemi çekmiyorum, sadece tedavide klomen veya ganophene kullanırken oluyordu, şimdilik herşey yolunda... Kibelecim benim 6güne kadar yolu var, inşallah güzel haberler veririm, henüz en ufak bi belirti yok:çok üzgünüm: Bu arada dün gece de çok güzel bir rüya gördüm, internetten anlamlarına baktım çok şaşırdım:1shok: Gelecek hafta anlatıcam rüyalarımı, az soıooraaaaadelikafadulden
canim su bazli bile olsa kayganlastirici onerilmiyor. ama yumurta akini tavsiye ediyorlar. ben ilk hamile kaldigim ay preseedlerim geciktigi icin 1-2 kez kullanmistim cunku kuruluk problemi bende de var.
canıım hadi hayırlısı. bu ayın ilk haberi senden gelir inşallah. ardındanda diğer kızlar verirler hayırlı haberleri inşallah.
bu arada rüyanı anlatmak için niye haftayı bekliyorsun. anlat çatlatma insanı.
bakalım bende almayı düşünüyorum ben üç ay önce kullandım ......bı daha denıım dedım.........ama ben öle vucut su-ıcaklığı fılan ölçmuyorum ...............sız olçuyosunuz galıba .yumurtlama gunumu daha oncekı tedavılkerden bılıyorum tahmını gun aşırı takıp edıyorum belkı tutar..........hanı ya tutarsa...............gelışmelerı yazın dostlar...........paylaşımlarınızı genelde okumaya çalısıyorum ama yazmaya vaktım olmuyor...........herkese guzel gunler ve tatlı bebişler...........
canım ben göztepeden aldı eşim..............orda bı eczane staıyormuş gelsın eşime sorarım ve yazarımm inşşşşş