Canım çok tebrik ediyorum. Bize umut ışığı oldun. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım..
Yeşil cevizi de deneyelim bakalım:))
Canım hayret çörekotu-bal-tarçını ben de arada yiyordum bırakayım o zaman. Of ne yapıcaz ne yapmayacağız iyice karıştı. En iyisi hiçbirşey yapmadan bu ay preseed ile tekrar denemek. Benim de bugün lekem geldi az kızlar sonra kesildi, bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısıyla adetim başlar da önümüzdeki aya bakarız artık.
canim ya her hamilelik farklidir. birincisi ben bu belirtileri 7. haftaya kadar yasamdim. sonra 7. haftada 1 hafta yasadim ve pat diye bitti. dedim ne oluyoruz, bir sey mi oldu, kalbimi durdu, oldu mu?
ama merak etme, bu seferki kesin:)
Kibelecim bu ayın 12sine kadar bekle demiştin ama benim normal reglim bugün (8inde) gelmeliydi. Hayırlısı bakalım...
Amin canım amin. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. En kısa zamanda sizlerede nasşp eder inşallah.
demekki ben sabırla bekleyeyim kibelecim. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah. gerçi oğlumda dahil ben bariz bir belirti yaşamıyorum ama olsun istiyorum. isterse kafam klozetten çıkmasın ama bebeğim sağlıcakla kucağıma gelsin inşallah.
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim bu mübarek gecede yapılan duaların tümünü kabul etsin inşallah.
ben de oyle dedim biliyor musun? arada sirada nadiren midem bulanirsa oh bebek iyi derdim. yani tek midem bulansin da ben iyi oldugunu bileyim.
wannababy'cim onceki kayiplarin kacinci haftalarda oldu? bu sefer ne zaman doktora gitmeyi dusunuyorsun? eger dollenme gununu tam biliyorsan 22 gun sonra kalbi atmaya basliyor biliyorsun. yani yumurtlamadan yaklasik 3 hafta sonra. senin de bu sure dolmak uzere yanilmiyorsam.
Wannababy'cim panik yapma hemen:) ben 22. gun dedim ama gelisimi her bebegin faklidir. kimi gelir 4 gunde tuplerden kiminin gelmesi 10 gunu bulur. o yuzden panik yapma. bak yarin doktorunu ara kan degerini sor. flu ise daha zaten bhcg 1500-2000lere gelmemistir. ayrica canim bos gebelik de olsa sonucta bir kese gorunmesi gerekiyor degil mi? yanlis miyim? daha kese yok yani bebis daha yeni gelmis annesi. yeni yerlesmis daha.
ben yumurtlamami ovulasyon testi ile takip ettigim icin net biliyordum ama sen oyle yapmadigin icin 22. gun diyorsun ama dollenme tarihinden de emin degiliz. yani kafani bunlarla doldurma simdilik.
seni anliyorum gerci o kadar dusuk, bos gebelik vs sonra panik yapman cok normal. ama kalp atisini duydugumuzda 1-2 haftaya kadar hep birlikte bayram yapacaz.
ohhhhh masallah. canim ya cok sevindim. hadi insallah bu sefer allah muradina erdirecek insallah. ama bir sey soyleyeyim mi, bir oglusun varmis o iki gunden once calisma yapmadiysaniz bir oglusunun olma ihtimali yuksek. hadi hayirlisi bakalim:) tekrar ne zaman gideceksin?
wannababy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi.
Allahım kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı bizim başımıza.
Bizim için dua et olur mu?
Kızlar benim adetim normal gelmeye başladı. Kibelecim merakta kalmayasın diye yazıyorum canım benim hepimizi ayrı ayrı düşünüyor çünkü. Wannababy canım ovulasyon monitörün hangi marka ve kaça almıştın, kaç kullanımlıktı? Galiba biz bu işi uzun süre yapıcaz merak ettim ben de...Hepinizi çok öpüyorum kızlar...
Kibelecim benim neyim olcak bi tahmin yürüt bakiim? Doğmamış çocuk ve don meselesi ama olsunkaydirigubbakcemile3