Preseed kullananlar

Bak anjelic biri ruyasinda yumurta gormus hamileymis. belki sen de :jeyyar:... ne dersin?

ehheeee valla ne diyeyim keyiften köşe oldumdelikafadulden Ama dedim ya bende umutsuzluk rüzgarları esmeye başladı diye, dur bakalım şu h.sonu bi geçsin yalnız kibelecim bu ay gerçekten çok rüya gördüm hayır olsun inşallah ve neredeyse içerik hep aynı, şu bir hafta bi geçsin olumlu veya olumsuz anlatıcamkaydirigubbakcemile3

tamam tamam simdi anlatma sonra nlatirsin ama unutma bak. insan asla unutmam dedigi seyleri unutuyor.

Kızlar günü geçen var mı aramızda...........:CüvCüv:
Varsa İnşallah hamiledir.....:CüvCüv:
Benim adet günüme 12 gün kaldı...delikafadulden

Preseed kullanip gunu gecen henuz yok. yani benim gonderdiklerimden yok:) ilk siradaki anjelic sanirim. ilk mutlu haberi ondan alacagiz insallah.

benim preseedler bu aya yetişmedi kızlar bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanıcam artık

bu ay da başka bişiy kullanıyorum bakalım hayırlısı kuruluk problemi berbat biişiyyy

Söölemesi ayıp ben hiç kuruluk problemi çekmiyorum, sadece tedavide klomen veya ganophene kullanırken oluyordu, şimdilik herşey yolunda... Kibelecim benim 6güne kadar yolu var, inşallah güzel haberler veririm, henüz en ufak bi belirti yok:çok üzgünüm: Bu arada dün gece de çok güzel bir rüya gördüm, internetten anlamlarına baktım çok şaşırdım:1shok: Gelecek hafta anlatıcam rüyalarımı, az soıooraaaaadelikafadulden

benim preseedler bu aya yetişmedi kızlar bu ay olmazsa önümüzdeki ay kullanıcam artık

bu ay da başka bişiy kullanıyorum bakalım hayırlısı kuruluk problemi berbat biişiyyy

canim su bazli bile olsa kayganlastirici onerilmiyor. ama yumurta akini tavsiye ediyorlar. ben ilk hamile kaldigim ay preseedlerim geciktigi icin 1-2 kez kullanmistim cunku kuruluk problemi bende de var.

hadi kizlar iyi haberlrinizi bekliyorum vallahi. en az siz kadar heyecanliyim.

Söölemesi ayıp ben hiç kuruluk problemi çekmiyorum, sadece tedavide klomen veya ganophene kullanırken oluyordu, şimdilik herşey yolunda... Kibelecim benim 6güne kadar yolu var, inşallah güzel haberler veririm, henüz en ufak bi belirti yok:çok üzgünüm: Bu arada dün gece de çok güzel bir rüya gördüm, internetten anlamlarına baktım çok şaşırdım:1shok: Gelecek hafta anlatıcam rüyalarımı, az soıooraaaaadelikafadulden

canıım hadi hayırlısı. bu ayın ilk haberi senden gelir inşallah. ardındanda diğer kızlar verirler hayırlı haberleri inşallah.

bu arada rüyanı anlatmak için niye haftayı bekliyorsun. anlat çatlatma insanı.

canim su bazli bile olsa kayganlastirici onerilmiyor. ama yumurta akini tavsiye ediyorlar. ben ilk hamile kaldigim ay preseedlerim geciktigi icin 1-2 kez kullanmistim cunku kuruluk problemi bende de var.

canım bende okudum yumurta akını ama mikrop falan kaparım diye korktum aklıma gelmedi değil aslında

ama bende herhangi bişiy kullanmadan ilişkiye girmek imkansız gibi bişiy mecburum yani yoksa benimde pek içime sinmiiyo internetten araştırdım bu kullandığım ürünüde gebeliğe engel olmadığını öğrendim ne derece doğru bilmiyorum ama kaliteli bişiy sanırım 5 tane var içinde 13 ytl ye aldım burdan çok uyduruk bişiy değil galiba

bakalım bende almayı düşünüyorum ben üç ay önce kullandım ......bı daha denıım dedım.........ama ben öle vucut su-ıcaklığı fılan ölçmuyorum ...............sız olçuyosunuz galıba .yumurtlama gunumu daha oncekı tedavılkerden bılıyorum tahmını gun aşırı takıp edıyorum belkı tutar..........hanı ya tutarsa...............gelışmelerı yazın dostlar...........paylaşımlarınızı genelde okumaya çalısıyorum ama yazmaya vaktım olmuyor...........herkese guzel gunler ve tatlı bebişler...........

canıım hadi hayırlısı. bu ayın ilk haberi senden gelir inşallah. ardındanda diğer kızlar verirler hayırlı haberleri inşallah.

bu arada rüyanı anlatmak için niye haftayı bekliyorsun. anlat çatlatma insanı.

Canım haftaya regl günüm ya, bi geçsin ondan sonra sonuç olumlu veya olumsuz anlatıcam, hemen anlatmayın diyorlar ya o nedenle haftaya söylüycem dedim, benim yorumladığım şekilde çıkıp çıkmadığını görücem iştehihoyyyt

bakalım bende almayı düşünüyorum ben üç ay önce kullandım ......bı daha denıım dedım.........ama ben öle vucut su-ıcaklığı fılan ölçmuyorum ...............sız olçuyosunuz galıba .yumurtlama gunumu daha oncekı tedavılkerden bılıyorum tahmını gun aşırı takıp edıyorum belkı tutar..........hanı ya tutarsa...............gelışmelerı yazın dostlar...........paylaşımlarınızı genelde okumaya çalısıyorum ama yazmaya vaktım olmuyor...........herkese guzel gunler ve tatlı bebişler...........

Canım sen nerden almıştın? Bizde de pek vücut ısısı ölçen yok, ben arada kafama eserse bakıyorum, ovulasyon günlerimi ovulasyon testi ile baktım, gerçi bu ay karıştı biraz, fazlaca preseed kullanmış oldum:eek:

canım ben göztepeden aldı eşim..............orda bı eczane staıyormuş gelsın eşime sorarım ve yazarımm inşşşşş

aslında eczane ama normalde eczanelede satılmıyoooo.........orası kendıne ozel almış öyle sanırım eşim gelsın sorucam kızlar.tam emın değilim yer goztepe ..........sparış vermıştık getırmışlerdı ........kısmet işte .bakalım.........deneyelım yıne........herkese başarılar........

Muallimcim cok iyi cok sevindim TR den bulabilmene ama son kullanma tarihine dikkat et olur mu? Goztepe geyince diger yer de goztepe'de ya tuylerim diken diken oluyor.

X