Canim aman kendine dikkat et. ya sen bize lazimsin. zone ne demek yaaa? Allah korusun, cok sikma kendini. vallahi senin kadar cok calisanini gormedim ben. dikkat et. hersey zamanla olur ama saglik gitti mi gelmez.
ovulasyon testlerini mi 3 gun arayla yapacaksin onu anlamadim? hergun yap kaciririsin yoksa.
Canım ovulasyon testlerimi tüketmemek için 3 günde bir yapayım dedim. Dün yaptım tek çizgi vardı. Silik bile değil ki benim 14. günüm ve geç yumurtluyorum. Dün saatimi kurdum o vakitten itibaren hiçbirşey içmedim ve tuvalete gitmedim. Herhalde daha var.
Bu arada isim konusuna karar verdiniz mi?
nesecim 3 gunde yaparsan kacirma ihtimalin %99.
testler zaten sana en az 6-7 ay gider. ayda 8 tane kullansan 5 ay gider. ki zamanla artik anliyor insan 4-5 tane bile kullaniyorsun yetiyor.
Bu arada Nesemesecim zaten test sadece 1 gun koyuluk veriyor. bir inceki gunden falan tahmin etme ihtimalin yok gibi birsey.
selam kızlar ya bende de acaip bi kuruluk söz konusu
her ilişki de acaip cnm yanıyo ağlama derecesine geliyorum
bende almayı düşünüyorum bu üründen ama okuduğum kadarıyla türkiyede satılan ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş
nerden alabilirim fisfisfis
sanirim tr deki yer halen karsilamadi 2009 versiyonlari. sanmiyorum da gelsin.
bence sirada bekleyenler ne zaman gelecegini sorsun, bana oyaliyorlar gibi geldi.