Preseed kullananlar

ayy ne güzel yaa, çok sevindim walla senin adına. canım benim yaa :)
bize de nasip olacak mı bakalım böyle günler, kendine dikkat et canım benim

Canım ovulasyon testlerimi tüketmemek için 3 günde bir yapayım dedim. Dün yaptım tek çizgi vardı. Silik bile değil ki benim 14. günüm ve geç yumurtluyorum. Dün saatimi kurdum o vakitten itibaren hiçbirşey içmedim ve tuvalete gitmedim. Herhalde daha var.
Bu arada isim konusuna karar verdiniz mi?

Kızlar nasılsınız? Çok yoğunum giremiyorum, ben maalesef ki ve şükürler olsun regl oldum Maalesef preseedler bu ay işe yaramadı, şükürler olsun sağlıklıyım ve regl olabiliyorum, nasip gelecek aylara, sizleri çok öpüyorum.

nesecim 3 gunde yaparsan kacirma ihtimalin %99.

testler zaten sana en az 6-7 ay gider. ayda 8 tane kullansan 5 ay gider. ki zamanla artik anliyor insan 4-5 tane bile kullaniyorsun yetiyor.

Bu arada Nesemesecim zaten test sadece 1 gun koyuluk veriyor. bir inceki gunden falan tahmin etme ihtimalin yok gibi birsey.

sevcancım tatlım olsun üzülme inşallah önümüzdeki ay sende hamişler kervanına katılırsın güzelimm

arkadaşlar banada yardım edin lütfen sizden haber bekliyorum bende almak istiyorum bu ürünü

hanimlar isteyenler bana iletisim bilgileri kisminda emailim yazili. o emailden ulassinlar. msnnize kaydetmeyin ltf.msn kullanmiyorum.

ben sadece kargo yapilmasina yardimci oluyorm siz satin aliyorsunuz. bana yonlendiriyorsunuz, ben size kargo yapiyorum.

nesecim 3 gunde yaparsan kacirma ihtimalin %99.

testler zaten sana en az 6-7 ay gider. ayda 8 tane kullansan 5 ay gider. ki zamanla artik anliyor insan 4-5 tane bile kullaniyorsun yetiyor.

Bu arada Nesemesecim zaten test sadece 1 gun koyuluk veriyor. bir inceki gunden falan tahmin etme ihtimalin yok gibi birsey.

Canımcım haklısın silik çıkmaya başladı testlerim ve hergün devam ediyorum. Kızma bana :çok üzgünüm:..Bugün 16. günüm ve hala silik. Hergün yapıcam inşallah yalnız benim sorunum da çok su içen biriyim ve o 4 saat şeytan dürtüyor. Bugün unutup az bir su içtimklava:. Sabahları da mümkün olduğunca ateşime bakıyorum ve herhangi bir sıçrama yok. Hayırlısı bakalım. Dualarınızı bekliyorum kızlar...İnşallah bu ay tutar da artan preseedleri birinize gönderirim:)kaydirigubbakcemile5

Nesemesecim gecen ayki sicaklik takvimine gore kacinci gun sicaklik artmisti?

Sağolun kızlar.
Bu ay da nasip değilmiş.
Belki bi dahaki ay gelir bebişim.:ecrin_bebek:

Merhaba desire.
Sen bu ürünü kuruluk gidersin diye mi kullanmak istiyosun.
Yoksa hem kuruluk,hemde hamile kalmak için mi kullanmak istiyosun?
Bu ürün hamile kalmayı kolaylaştıran bi kayganlaştırıcı çünkü.
Burdaki kızların ben dahil hepimiz hamile kalmak için kullanıyoruz bunu.
Sen eğer bebek düşünmüyorsan başka bir kayganlaştırıcı kullan bence.
Ama hamile kalmak istiyosan aldığımız yerin telefonunu veririz.

sanirim tr deki yer halen karsilamadi 2009 versiyonlari. sanmiyorum da gelsin.
bence sirada bekleyenler ne zaman gelecegini sorsun, bana oyaliyorlar gibi geldi.

sanirim tr deki yer halen karsilamadi 2009 versiyonlari. sanmiyorum da gelsin.
bence sirada bekleyenler ne zaman gelecegini sorsun, bana oyaliyorlar gibi geldi.

İstanbul'daki firma hala 2008 yılının ürünlerini mi gönderiyomuş?
Ben bu ay ordan istiycektim çünkü...

Kibelecim tam hatırlamıyorum ama sanırım 20 civarlarında ovulasyonum gerekleşiyor inşallah. Geç yumurtlayanlardanım ben de. Hayırlısı olsun...Gelişmelerden haberdar ederim sizi...

Sevcancim, preseed'in ABD deki ureticinin Tr de bir distributoru yok. TR deki fiorma bunu aracilar vasitasi ile alip satiyor anladigim kadari ile. ve nasil abd ile ayni fiyata satiyor anlamis degilim bizde gumruk vergisi vs yok mu?

neyse, ara istersen bekleme listesindeyiz derlerse bence guzelce saydir. cunku oyle liste yok, ne zaman gelecegine dair fikirleri oldugunu sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…