Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bayıldımmm süper maşşalllah 41 kere inş sağ salim kucağına alırsın bebişini

hepsi çok güzel güle güle kullanın allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Herşeyi çok güzel prensesin :) güle güle kullansın güle güle eskitsin inşallah
Bukadar çok şey nekadar zamanda alındı - herşeyi ince düşünülmüş alınmış - bizde bi uçtan başlamamız lazım :)

Çok güzeller sağlıkla giysin canım bebeğin.yatağını ve dolabınıda çok beğendim senden aldığım ilhamla bende yatak odama sadece beşik ve dolap almayı düşünüyorum.

Kızlar aziz bebede de harika şeyler var muhakkak bakın.
AZİZ BEBE

cnm hepsi çoooook güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bayıldım kız olunca bööle işte süslü oluyo her şeyi dimi ayyy ne yakışacak kimbilir yerim onu ben miniş:)))))

bayıldımmm süper maşşalllah 41 kere inş sağ salim kucağına alırsın bebişini

hepsi çok güzel güle güle kullanın allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinŞeniz

Rabbim tüm bebeğini bekleyenlerin sağlıkla kuzucuklarını kucaklarına alabilmeyi nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Rabbim bebek hasretiyle yananlara da en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasib etsin:Saruboceq:

inşallah hepimizin yavruları güle güle kullanır aldıklarımız cicileri:asigim:

jenny canım bu kadar şey yavaş yavaş alındı tatlım hepsi birden hem maddi olarak ağır gelir hemde çok yorucu olur Şeniz

inanırmısınız listelere baktığımda daha o kadar çok eksik var ki-tatlicadiarzu-

prensesimmin şapkaları:asigim:

bebek bakım çantalarından hiçbirini beğenmedim ve de spor çanta aldım kızıma şimdilik bunu kullanıcam biberon lazım değil nasıl olsa bir süre:ecrin_bebek:

teyzesinin aldığı oyuncaklar:asigim:

emzirme yastığı olarak kullanıcam bunu tam kucağıma uygun büyüklüğü

diğer emzirme yastıkları çok pahalı-tatlicadiarzu-

Çok güzel şeyler almışsın.Hepsini sağlıklı bir şekilde giyer inşaallah.

canım küçük meleğinin eşyaları çok güzel Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah hepsini mobilyanızda güzelmiş çilekteki modele çok benziyor.çilekteki erkek modelini bizde sonunda aldıkk eve gelsin kurulsun bende koyucam resimlerini böyle çekip çekip:)
ayy sabırsızlanıyorum yaa çok heyecanlı bi bekleyişş

Çok güzel şeyler almışsın.Hepsini sağlıklı bir şekilde giyer inşaallah.

canım küçük meleğinin eşyaları çok güzel Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim kızlarrrrrŞeniz

Rabbim hepimize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib eder inşallah...

nursist canım ben çilekte beğendim sadeliği hoşuma gitti fakat ayrı oda yapmayacağım için dolabımızın çok daha eşya alması gerekiyordu ve hazır olanları hiç beğenmedim çok kullanışlı değillerdi ve ben çilekte beğendiğim modelin dolabını kendim değiştirdim çizerek ve yaptırttım mobilyacıya fiyatı yarısına mal oldu ve de çok daha kullanışlı oldu :lepi:

Hepsi çok güzel güle güle kullan hakkaten çilekteki dolap çok kullanışlı değildi. ıyi yapmışsın. Bende kız bebiş bekliyorum biçok aldığının aynısını bende almışım hatta bakım çantasını bende seninkinden düşünüyordum henüz karar veremedim. Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin. ısim düşündün mü peki?

Canım hepsi çok ama çok güzeller. Bayıldım. Allah 2 kuzuna da uzun ömürler versin inşallah. Güzel günlerde kullansın a.s.

canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız ve kuzularımız sağlıkla eskitirler kullanırlar cicileriniŞeniz

isim için henüz karar veremedik biz babasıyla aybala istiyorduk ama abimiz beğenmiyor ve ben koyucam adını diyor bakalım henüz düşünme aşamasındaymış bizimde sesimiz çıkmıyor tabi-tatlicadiarzu-

Canım hepsi çok ama çok güzeller. Bayıldım. Allah 2 kuzuna da uzun ömürler versin inşallah. Güzel günlerde kullansın a.s.

çok teşekkür ederim canım aminnn diyorum güzel duana hepimizin evlatlarına inşallah:1hug: seninki kocaman olmuş az zaman kalmış mucizenle buluşmanıza rabbim bir nefeste kurtarsın sağlıkla koklarsın inşallah kuzucuğunu canımŞeniz

Sağolasın canım Allah razı olsun. Kısmetse ay sonunda bekliyoruz Defne kızımı. Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

ay ay ayy maşallah maşallah ne kadar gusel ne kadar şık nne kadar duzenli... rabbim sağlık versin hayırlısıyla çocuğunuza bunları kullandırmayı naip etsin.. by arada insanı da özendiriosunuz yaa :dilcikar:

Sağolasın canım Allah razı olsun. Kısmetse ay sonunda bekliyoruz Defne kızımı. Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

aminnnnnnnn canımmmm:Saruboceq:Şeniz

aminnnnnnnn ayçacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnn Şeniz

oğluşun çok şeker maşallah ee annesi bi kardeşi olsun birlikte büyüsünler özen dehihoyyythihoyyyt:teytey:

maş. cnm cok güzel şeyler almışsın böyle süslü görünce kendi kendime bu kız adapazarlı galiba derken bide baktım hakkaten sakaryalı cıktın..

bende adapazarlıyım malum bizimkiler pek bi süslü ve şıkır şıkır durumları severler...

allah cocuklarını sana bagışlasın güzel günlere...

teşekkür ederim hemşommmmŞeniz

amin güzel dileklerineeee cümlemize inşallah....

Canım çok güzel olmuş bebişinin odası, güle güle kullansın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…