prenses35 meme estetiği ameliyatı

ahahhaa valla yaş haddinden emekli oldum canım artık, eskiden ne üstsüzü kalırdı, ne stringi :KK52: hala duruyor string bikiniler ama artık ayıp diyorum.

Valla bu son aldıgım sütyeni kabinda denedigimde satıcı kız hanımefendi nasıl oldu,bakabilirmiyim dediginde açtım kapıyı gösterdim..Kızın gözler tabi açıldı harika durmuş diyince diger kızlarda geldi bakabilirmiyiz falan :)) Netse ben tabi havalarda :))) Silikon oldugunu bile söylemedim,kimse anlamıyor valla...Kızlarr yapay hiçbirşey yok inanın,zamanla o kadar dogallaşıyorlarki siz bile unutacaksınız ameliyat oldugunuzu bırakın erkek arkadaşınızı.O yapay görüntü,top top görüntü eskide kaldı yok artık öyle şeyler...
Kız Alexuss... Kız nerde üstüz güneşleniyon sen :KK66: söylede gelek röntgenliyek :KK66: Valla ben geçen sene yüzüstü yattım şezlonga,açtım bikininin iplerinide :p offf....yani.... Yandı ortalık cayır cayır :)))
Prensesimmm canımmm... Hiç canını sıkma,erkeklerden intikam alma sırası sende ..Yak kavur ortalıgı,yakışır,yürü be kim tutar seni :KK66:

İyiki varsınız ne güzel de anlattınız. Benim değer kavramlarımla onunkiler zaten çok farklı. Hatalıyım aramakla, küçük düştüm biliyorum neyse önüme bakıp toparlamalıyım beni böyle mutlu lduğum için yargılayan defolsun gitsin. Ve inanın göğüslerimin küçük olduğunu o hayatıma girdikten sonra anladim ben hiç aklımda yoktu. Konuştuğumuzda yaptirma derken demmeki hic ummamisti verdigi tepkiye bakarsan cok kizgin telefonumu acmadi. Bende inatciyim. Neysee kili kirk yardim ne ihtimaller buldum. Sabah olsa hersey unutulsa.

Valla bu son aldıgım sütyeni kabinda denedigimde satıcı kız hanımefendi nasıl oldu,bakabilirmiyim dediginde açtım kapıyı gösterdim..Kızın gözler tabi açıldı harika durmuş diyince diger kızlarda geldi bakabilirmiyiz falan :)) Netse ben tabi havalarda :))) Silikon oldugunu bile söylemedim,kimse anlamıyor valla...Kızlarr yapay hiçbirşey yok inanın,zamanla o kadar dogallaşıyorlarki siz bile unutacaksınız ameliyat oldugunuzu bırakın erkek arkadaşınızı.O yapay görüntü,top top görüntü eskide kaldı yok artık öyle şeyler...
Kız Alexuss... Kız nerde üstüz güneşleniyon sen :KK66: söylede gelek röntgenliyek :KK66: Valla ben geçen sene yüzüstü yattım şezlonga,açtım bikininin iplerinide :p offf....yani.... Yandı ortalık cayır cayır :)))
Prensesimmm canımmm... Hiç canını sıkma,erkeklerden intikam alma sırası sende ..Yak kavur ortalıgı,yakışır,yürü be kim tutar seni :KK66:

daha önceden bir kıza söylemiştin, bence de söylemeye gerek yok. tadını çıkar! :KK76:

Foto koycam bi benimkine baksaniza dogal duruyo mu? Dr un sekreteride dediki super oldu drunu sorarlarsa cekinme soyle gibi bisiler dedi bende kimseye soylemicem ki dedim... Koyuyorum kuzlar yorum dogruyu soyleyin ama

Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam. O beni unutalı çok olmuş bide silikonları öğrenince kim bilir nedenli irenmiştir benden. O buldu ben hala yalnızım sevincimi bile paylaşamıyorim. Zaten ilk seferde açmadı kendimi bu hallere nası soktum ben. Beni yapışkan zannedicek hiç bir zaman özleyeceği eski sevgilisi olamıcam. Basit ve aptal bulucak. Çok kötüyüm.

aman boşversene ... seni istemeyen birisinin arkasından göz yaşı döküp boşuna canını acıtıyorsun... ameliyat sürecinde daha iyileşiyorsun,iyileşmeni yavaşlatırsın,kapat eski defterleri

daha önceden bir kıza söylemiştin, bence de söylemeye gerek yok. tadını çıkar! :KK76:

Evet canım,zaten daha önce söyledigim o satıcı kız bana bence ameliyat oldugunuzu hiç söylemeyin,anlaşılmıyir,gerek yok demişti.Ondan artık söylemiyorum,zaten iz yok,birşey yok,ıspat edemez röntgen çektirmedigi sürece :))) Herkez tadını çıkarsın,sende inşallah yapragım..Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum sonucunu.Ama leyla gibi ameliyat olupta ortalıktan toz olma tamammı :KK66:

Foto koycam bi benimkine baksaniza dogal duruyo mu? Dr un sekreteride dediki super oldu drunu sorarlarsa cekinme soyle gibi bisiler dedi bende kimseye soylemicem ki dedim... Koyuyorum kuzlar yorum dogruyu soyleyin ama

Tama sen koy biz hepimiz dogru yorum yapacagız valla billa :KK34:

Evet canım,zaten daha önce söyledigim o satıcı kız bana bence ameliyat oldugunuzu hiç söylemeyin,anlaşılmıyir,gerek yok demişti.Ondan artık söylemiyorum,zaten iz yok,birşey yok,ıspat edemez röntgen çektirmedigi sürece :))) Herkez tadını çıkarsın,sende inşallah yapragım..Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum sonucunu.Ama leyla gibi ameliyat olupta ortalıktan toz olma tamammı :KK66:

sağol canım. ortalıktan kaybolmam. çok kişinin emeği var bana forumda. hepiniz yazdınız, zaman ayırdınız. ben bunları unutacak biri değilim şekerim. :nazar:

sağol canım. ortalıktan kaybolmam. çok kişinin emeği var bana forumda. hepiniz yazdınız, zaman ayırdınız. ben bunları unutacak biri değilim şekerim. :nazar:

Bak o zaman bende senin alnından öperim vallada billa..Bu arada eşim telefondan foruma girdigimi,yorum yazdıgımı çaktı sanırım bakıp bakıp duruyor tip tip... :KK9: Hadi prenses seni bekliyorummm..

çok güzel göğüslerin olmuş canım. kimsenin lafını takma, keyfine bak :KK16:

adamın üstsüz güneşlendirme fantazisi var ben geçen sene güneşlenmiştim. şimdi bide böyle düşünsün diye aradım söyledim sırf gıcık olsun diye. bilmiyorum artık ters mı tepti ne oldu ama enazından içimde kalmadı. nası öğrenicektiki başka türlü. ne düşünürse düşünsünsün.(kendimi aklama çalışmları) :) sonuçta bunu yeni gelen garipsemeyecek biri olmalı ki benim sevgilim olsun. yok efendım günahtır yok efendım yapaydır diyecek ahlak bekçileri zaten benimle anlaşamaz hayatı yaşamayı sevenler gelsin!!

Prensesimmm..Barby bebegim,lolita gögsü olmuş kız valla dikiş yerlerin olmasa ellenmemiş kız gögsü gibi..Olabilecek en güzel gögsü yapmış doktorun..Tabi çok gerginler ve şiş var belli ama zamanla çok daha iyi olacak,masaja başlayınca o görüntü gidecek daha harika olacak.Yaza bomba gibi gireceksin inşallah :KK66:

Kızlarr..muhabbetime doyum olmaz ama bende bu kadar :)) Yarın tekrar görüşmek üzere,oglumun sınavı var dua edin erken kalkcaz...Prensesim,iyi bir uyku çek,dinlen,çabuk iyileş.Sinirlendikçe iyice gerilirsin,kendine yaparsın o alacagını aldı zaten,sen rahat uyu tatlım..İyi gecelerr....:KK54:

Prensesimmm..Barby bebegim,lolita gögsü olmuş kız valla dikiş yerlerin olmasa ellenmemiş kız gögsü gibi..Olabilecek en güzel gögsü yapmış doktorun..Tabi çok gerginler ve şiş var belli ama zamanla çok daha iyi olacak,masaja başlayınca o görüntü gidecek daha harika olacak.Yaza bomba gibi gireceksin inşallah :KK66:

çok şişlik yok arzumcum en fazla 2-3 cm bide göründüğü gibi sert değilller ama yumuşacıkda değiller. şekli bu çok değişmeyecek biraz da buna mı kızgınım bilmiyorum bugün dekolte giydim ha eski sütyenli ha sütyensiz şimdiki... neyse zamana bırakıyorum yinede sizi dinleyip.

Kızlarr..muhabbetime doyum olmaz ama bende bu kadar :)) Yarın tekrar görüşmek üzere,oglumun sınavı var dua edin erken kalkcaz...Prensesim,iyi bir uyku çek,dinlen,çabuk iyileş.Sinirlendikçe iyice gerilirsin,kendine yaparsın o alacagını aldı zaten,sen rahat uyu tatlım..İyi gecelerr....:KK54:

alacağını bencede almış arzumcum sıra bende :p iyi geceler sınavda bol şans..

Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam.

canım senın ne demek paylasacak kımsen yok bizler varız burda .sen nıye arıyorsun kı eskı sevglını. o zaten senı uzmek ıcın ne gelırse sölemıs. aramakla cok hata yapmıssın valla.sımdı de senın canın sıkılmıs işte. bence bırak eskılerı sen önündeki güzel gınlere bak. yeni cicilerinin tadını cıkar.

adamın üstsüz güneşlendirme fantazisi var ben geçen sene güneşlenmiştim. şimdi bide böyle düşünsün diye aradım söyledim sırf gıcık olsun diye. bilmiyorum artık ters mı tepti ne oldu ama enazından içimde kalmadı. nası öğrenicektiki başka türlü. ne düşünürse düşünsünsün.(kendimi aklama çalışmları) :) sonuçta bunu yeni gelen garipsemeyecek biri olmalı ki benim sevgilim olsun. yok efendım günahtır yok efendım yapaydır diyecek ahlak bekçileri zaten benimle anlaşamaz hayatı yaşamayı sevenler gelsin!!

yazımı alıntılayıp yazmışsınız da, benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında ne bağlantı var?
üstelik size hitaben yazdığım birşey yok ortada.

Son düzenleme:
yazımı alıntılayıp yazmışsınız da, benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında ne bağlantı var?
üstelik size hitaben yazdığım birşey yok ortada.

sizinle bir ilgisi yok tabiki sürekli alıntı yapıp cevap verdiğimiz için denk gelmiş olabilir. tanımadığım etmediğim, görmediğim duymadığım biriyle alakalı nasıl bir göndermede bulunmuş olabilirim ki? :)

Son düzenleme:
herkese selamlar... bütün çocukların ve içimizdeki büyümeyen çocuklarında 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun. iyi tatiller kızlar..

X