- 16 Mart 2012
- 73
- 0
- Konu Sahibi prensesim35
Henüz özel mesaj atamıyorum sadece ekleme talebi gönderebiliyorum onda da yine albümleri göremiyorum zaten... Belirtmek istedim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslenmeme dikkat etmeliyim tabi bunun için. Bişey daha sorabilir miyim? Dr. Um Cumartesi banyo yapabilirsin dedi ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım zaten kendim yapmam mümkün değilde... Bakmasam da Pansuman fln var bide yarin banyo yapip mi gitsem bilemedim. şu pansuman yapılırken içim gidiyor zaten:s Bu eziyetlere değicek şekli görücem inş. Hem maddi hem manevi düşünüp taşınsinlar yaptırıcaklar.
Canım,eger banyo yapmak zorundaysan,yani kendini kötü hissediyorsan doktorunda yapabilirsin dediyse bence bir sorun oluşturmaz.Ama benim şahsi görüşüm ameliyattan bir hafta sonra banyo yapmak daha iyi olur.Zaten dedigin gibi kollarını kullanamazsın,mecburen başkası senin saçını ve vücudunu yıkayacak.Saçını egilerek yada kuafördede yıkatabilirsin Ameliyat sonrası yaşanan zorluklar,sıkıntılar tabiki kolay degil,her ne kadar bazen çok kolay diye yazılıp çizilsede ameliyat yöntemine ve kişinin agrı eşigine göre degişiklik gösterir bu durum Sabır canım,zoru atlattın,bundan sonrasında kendine çok dikkat ederek bu zorlu süreci azaltabilirsin..Öpüyorum,kendine iyi bak...
Bişey daha sormak istiyorum herkesin bünyesine göre iyileşme süreci farklıdır ama haftaya çarşamba işe geri dönücem ve işim arabayla... Araba kullananlar 1 hafta sonra rahat mıydılar?? Ben çok endişe duyuyorum o direksiyonu nası çeviricem diye ( daha fazla izin almam mümkün değil zaten rapor kabul etmediler yillik iznimden yiyorum.
canımm coook gecmıs olsun..gule gule kullan aynı zamanda.
suan sıkıntı cekıyosun ama o agrılar gectımı o kadar cokk begenceksın kı hıc bu cektıklerın aklına bıle gelmeyecek.
banyo ıcınde 1 hafta konusuna katılıyorum arzumunda dedıgı gıbı..bana doktorum bır haftanın sonunda gordugunde dıkıslerımın durumunu o zmn dedı banyo yapabılırsın dıye..ve cıktıktan sonra dıkıs yerlerını cok bastırmadan kurut ıslak bırakmamaya calıs.
Valla kızlar benimde aklıma yattı sizi dinleyip haftaya salıya kadar bekleticem banyoyu zaten hamama yeni gitmiştim idare eder beni :)) bugün kuaföre bi saç yıkatırım olur biter. Sabah kalktım maske fln yaptım yüzüme kendimi iyi hissedeyim diye perişan görünce :)) bugün 3. Gün kollarımı biraz daha hareket ettirebiliyorum..
çokk geçmiş olsun canım ben de olucam ameliyat senin doktorun kidi?kaç cc takıldı?ne kadara mal oldu?
Valla kızlar benimde aklıma yattı sizi dinleyip haftaya salıya kadar bekleticem banyoyu zaten hamama yeni gitmiştim idare eder beni :)) bugün kuaföre bi saç yıkatırım olur biter. Sabah kalktım maske fln yaptım yüzüme kendimi iyi hissedeyim diye perişan görünce :)) bugün 3. Gün kollarımı biraz daha hareket ettirebiliyorum..
Hayır canım,banyo yapmazsan pansumana gerek yok Üzerindeki bant o şekilde kalsın,elleme,açma,dokunma lDoktor banyo yaparsan pansumana git dedi yapmayacağıma göre yinede gitmem gerekir mi? Siz gittiniz mi? Hava da kötü çok çıkmak istemiyorum bide dr. Una sor diyecekler olabilir o da şuan yurt dışında... Cvp please
kollarınıda dırsekten hareket ettırmeye calıs canım vede cok yuklenme..odemı daha kolay atmak ıcın bol bol su iç ve yürü ben yazın oldugumdan hava cok sıcaktı temmuzun ortasında ama sabah 7 de kalkıp bır saat yuruyodum bırıncı haftadan sonra..amelıyat sonrası yuruyusu doktorlarda tavsıye edıyo ama kendını cok yormadan yuru.
Zaten oturmak ve yatmaktan kemiklerimi sayabiliyorum. Hava güzel olaydı çıkardım bende hem temiz havada iyi geliyor. Bu arada morarma olmuşmuydu sizlerde öyle bişiler duydumda..
bende hıc olmadı canım.