Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hoşgeldinn allah tamamını erdirsin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin oğluşunu bekliyom artık oğluşunla ŞenizŞenizslm canım topıgın hayırlı olsun..
bende anne adayıyım..oglusum olacak ınsallah...
ayyyyyyyyyyy cancağızım gelmiş hoşgeldinn şekerimm ben kız annelerinide bekliyom burayaa gel canım hiç gitme kız analarıda gelsinde çöpçatanlık yapalım biz gelin bakalım onlarda damat kendilerine:roflol::roflol:selam izabellammmm...
topiğin hayırlı olsun canımm
ee nolcak yani benim kızım var hımmm nolucak.
aa hayatta gitmem işte burdayım nerde gırgır ben orda şekerimmsırnaşık şey
varsa sohbet katılırız yoksa oluştururuzzz :dance::dance:
hem bizim prenseslerimiz olmasa sizin prenslerinizi kim alıcak dimiiiopuyorumnanaktan
sağol bitanemmmmmmmm hoşgeldinnn ayy ne güzel hem kız hem erkek annesisin inş rabbim banada önce sağlıklı eli ayağı düzgün sonrada bir tanede kız verir :roflol:hihoyyyt aminnn canım rabbim herkesin evletlerını bağışlasınŞenizİzabellem canım topiğin hayırlı olsun
Ben hem kız anası hem aslan annesiyim
Allah hepimizin evlatlarını korusunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol bitanemmmmmmmm hoşgeldinnn ayy ne güzel hem kız hem erkek annesisin inş rabbim banada önce sağlıklı eli ayağı düzgün sonrada bir tanede kız verir :roflol:hihoyyyt aminnn canım rabbim herkesin evletlerını bağışlasınŞeniz
ay canım benimm hoş geldin ne demek benimde kızım yok ama aranıza aldınız beni bende hep bekliyorum kızçelerinizle çok seğal ŞenizŞenizŞenizizabelimmm kıssssssss anam oğluşum yok ama hayırlı olsun demeye geldim bebekkkkkkkkkkkkkk
topiğin hayırlı olsun canım benimmm
güle güle iyi günlerde güzel paylaşımlar canım oğluşlarınızla birlikte:)
muckkkkkkkkkkkkkk
ay canım benimm hoş geldin ne demek benimde kızım yok ama aranıza aldınız beni bende hep bekliyorum kızçelerinizle çok seğal ŞenizŞenizŞeniz
ay tühhhh kaçırdım gül gibi kızları desene hem sen ne sanıyon boşunamı kız analarını çekiyom ben bu topiğe kendime gelin arıyom yaa ay çok tatlısın canım benim her zaman gel bekliyorumbak peşin peşin söyleyim kızlarımın başı bağlı:roflol::roflol:
elifimi efsun kaptı nazomuda bir arkadaşın oğlu
dostane olarak gelebilirim sadece sonra bozuşmayalımm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay tühhhh kaçırdım gül gibi kızları desene hem sen ne sanıyon boşunamı kız analarını çekiyom ben bu topiğe kendime gelin arıyom yaa ay çok tatlısın canım benim her zaman gel bekliyorum
merahaba topicin hayırlı olsun bol paylaşımlı olssun
benim iki aslanım var 3. aslanda yolda
yani bu topicin baş konuğu ben oluyorum heralde
merahaba topicin hayırlı olsun bol paylaşımlı olssun
benim iki aslanım var 3. aslanda yolda
yani bu topicin baş konuğu ben oluyorum heralde