Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende daha once Biyerde yumurtlama gununde illa iliski olmasi gerekmiyor icerde kalan sperm kalintilarida gebelige sebep oluyor diye okumusdum dogrulugunu bilmiyorumm
Eger dogruysa 18 ine kadar degerlendirebilirsin

Umarm psikolojik değildir

Kızlar bunu ben size çok özür dileyerek atıyorum bende böyle olmuştu 10ekimde 9undada ilişki yaşamıştım acaba hamilelik yerleşme kanaması mi??

Eklentiler

• IMG_20191010_102047.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın canım bi gece önce ilişki oldu demişsin bi gün sonra hemen yerleşme olmaz ki ilişkide zorlanma olmuştur ondan gelmiş olabilir

Rüyamda bebek beşiği gördüm kızlar ne anlama geliyor bilen var mı

Yaz dostum yeni bat bilinmiyor Şu saati itibariyle adet oldum. Geçen ay 19 unda olmuştum. Bu ay 17. geçen ayda28. günde adet oldum bu ayda. Hayırdır inşallah benim adet döngüm normalde 31-35 gün arası değişirken rahim filmi sonrası 28 günde bir olmaya mı başladım acaba. Bilemedim gerçekten. Şuan yeni bat ne demeliyim sizce??

Ayy inanmıyorum nasıl bu kadar erken oldun adet kanaması mı emin misin

Ben pek nette yazan tabire inanmam canm karşımda yorumlayan hisseden biri olsa o bana dha inandırıcı geliyo mesela ben kızıma hamileyken beni rüyasında görüp arayan olmuştu sen. Hamile misin ben hayır dediğimde emin misin test yap kesin hamilesin demişti ni tanıdığım hatta kızın olacak rüyamda gördüm demişti ve ben hamileydim ve kızım oldu ama benim rüyalarıma güvenmem

Rüyamda bebek beşiği gördüm birde kızımın dişi çıkmış diş buğdayı yapıyordum kızlar ne anlama geliyor bilen var mı

Biraz once kan tahlilimi aldim hcg 67 kizlar suan 2 haftalik gebelik gorunuyor
2 gun sonra tekrar tahlil vericem yukseliyormu bakicazz o zaman emin olabilirimmm
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…