- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.221
Benim de 8 inde olmam gerekirdi idrar ve kanda negatif çıktı. Hâlâ adete dair bir belirtim yokKizlar gecen ay adetim 10 gun gecikdi 40 gune cikdi hamilelik yoktu negatifti 40 gunun sonunda adet oldum
Bu ayda suan tam 15 gun gecikti
1 haftadir adet sancisi cekiyorum goguslerim cok hassas belim agriyor
Gecen ay oyle olup umutlanip olmayinca simdide umutlanamiyorum ama niye bu kadar gecikiyor anlamadim
doktora gitsene canım geçti bayaa seninde gününBenim de 8 inde olmam gerekirdi idrar ve kanda negatif çıktı. Hâlâ adete dair bir belirtim yok
Yok canm önceki düşüğüm dede buna benzer Bi parça düştü sonra kanama başlamıştıCanim beyaz değil de kırmızı olmaz mi düşük hicbir fikrim yok ama kırmızı olsa belki düşünürdüm ama beyaz olunca akıntı bence
Damar gibi ince ince geliyordu canm ama bu fındık gibi bişey di öyle mi gelmişti senindebenimde geçtiğimiz ay geldi idrar yapınca beyaz beyaz canım içinde gözüküyodu afedersin. ama adetime bir kaç gün kala gelmişti.
Adet söktürücü veriyor canim daha önce gittim tarlusal miydi onu vermistidoktora gitsene canım geçti bayaa seninde günün
Bakalım ne olacak canm şimdilik bişey yokkıl gibi olmuştu sanki canım ama küçük parçalarda olmuştu
Hava degisimi falanda olabilir bende yapmak istemuyorum gecen ay cok ugrastim testlerle fazla yapdim bu ay ugrasmiyorumBenim de 8 inde olmam gerekirdi idrar ve kanda negatif çıktı. Hâlâ adete dair bir belirtim yok
Yumurtlama öncesi de içerde sperm olursa döllenme olabiliyo tabi canım illa yumurtlama günü ilişki olacak diye birşey yokKızlarr merabalar tekrardan. şimdi benim yumurtlama takime gre 14 ile 19 arası 18 inde şeir dışında olmam lazım .yumurtlama günü 19 gsteriyor .ama ben son üç gündür akıntı kasık ağrısı yumurtlama dnemimdeki gibi belirtiler yaşadım.18 ine kadar değerlendirip gitsem tuttururmuyum aaba? 2 ekimde adet olmuştum.9 da bitti adetim.
Teşekkürler canım darısı isteyen herkese
Benim adet belirtileri baş gösterdi. Kasık ağrım başladıBende farklı değilim benimde düzenli değil normal de 30 günde olurdum 2 aydır 42 45 gün oldum bakalım bu ay ne olacak
Benim belirti mi bilmiyorum ama baya bişeyler var tabi erken yumurtladıysam
Kasık ağrısı gebeliğin de göstergesiBenim adet belirtileri baş gösterdi. Kasık ağrım başladı( yine olmadı sanırım
Gün aşırı ilişki öneririm ama dersenki sadece yumurtlama gününde eşinin 5 gün boşalmaması gerekiyormuş öyle okumuştumKızlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama günümde ilişki olsun istiyorum öncesinde kaç gün kadar ilişkiye girmeyip beklesek iyi olur sizce sperm kalitesi açısından
yok be canım gebelik değildir bu. gebelik olsa daha önce başlardı. Adetime 1 haftadan az bir süre kaldı.Kasık ağrısı gebeliğin de göstergesi
aman yaa gün aşırı ilişkide yaptık yine yokyine yokGün aşırı ilişki öneririm ama dersenki sadece yumurtlama gününde eşinin 5 gün boşalmaması gerekiyormuş öyle okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?