- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.301
@glshtnc .......................: 05.10.2019
almora34 ....................: 08.10.2019
Beatrice00 ..................: 12.10.2019
@eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@Semamusti ..................: 15.10.2019
@m_aslicim ....................: 16.10.2019
E Eslem91 ......................: 17.10.2019 kızlar adet tarihlriniz geçmiş güzel bi haberi olan yada tarini ekletmek isteyen etiket yaparsa sevinirim
ben de hamileyim canım yazmıştım ben ama araya kaynadı demekki :))@glshtnc .......................: 05.10.2019
almora34 ....................: 08.10.2019
Beatrice00 ..................: 12.10.2019
@eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@Semamusti ..................: 15.10.2019
@m_aslicim ....................: 16.10.2019
E Eslem91 ......................: 17.10.2019 kızlar adet tarihlriniz geçmiş güzel bi haberi olan yada tarini ekletmek isteyen etiket yaparsa sevinirim
Kuzum benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahCansinsenn cnm tüp bebek tuttu dualarımızla çok şükür kan verdim 85.19çıktı cumartesi bi daha vericem sag salim artar inşallah darısı sana inşalllah
K bakma canım kaynamış sanırım sağlıkla kucağına inş. Çok güzel heberler bunlar.ben de hamileyim canım yazmıştım ben ama araya kaynadı demekki :))
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)K bakma canım kaynamış sanırım sağlıkla kucağına inş. Çok güzel heberler bunlar.
Amin cnm inşallahhhhhKuzum benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
ben de hamileyim canım yazmıştım ben ama araya kaynadı demekki :))
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bizler için belirtilerinizden bahseder misiniz acabaCansinsenn cnm tüp bebek tuttu dualarımızla çok şükür kan verdim 85.19çıktı cumartesi bi daha vericem sag salim artar inşallah darısı sana inşalllah
açıkçası planlı istiyorduk zatenbelirti olmadı bende adetten 5 gün önce öğrendim ben şuan 5+1 belirtim yok benimHayırlı olsun arkadaşlar. Bizler için belirtilerinizden bahseder misiniz acaba ☺
merhaba planlı dediniz ya yumurtlama takibi falan yaptınız mı :)açıkçası planlı istiyorduk zatenbelirti olmadı bende adetten 5 gün önce öğrendim ben şuan 5+1 belirtim yok benim
Kuzum bnm tüp bebek onun için belirtilerim farklı teşekkür ederim darısı başınıza inşallahHayırlı olsun arkadaşlar. Bizler için belirtilerinizden bahseder misiniz acaba
Evet ovu testi yaptım ve adetten 5 gun önce idrar testi yaptım o şekilde ogrendimmerhaba planlı dediniz ya yumurtlama takibi falan yaptınız mı :)
Kuzum eklerim tabi ama benim yerime başka birini etiketlemişsinNe zamandir sayfaya girememisim kac sayfa okudumHamile olanlara hayirlisi olsun diyorun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim gibi bekleyen yarismaci arkadaslara da basarilar diliyorum kasim bat yazmayi unutmusum S sekerportakalim ekleyelim cnm 7 kasim diyelim.
Benim uçlarda olmuştu herkesin farklı oluyo canmMerhaba kızlar acaba hamilelik belirtisi göğüs ağrısı sadece uctami yoksa tüm gogustemi hissediliyor
İyi kuzum senin nasıl gidiyo az kalmış bat a var mı belirti falanİyi akşamlar hanımlar nasılsınız nası gidiyo durumlar ☺
Hayır olsun inş kuzum ❤Kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum ve kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu. Benim durum kafayı yemeye doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?