- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Teşekkür ederim canımAmin insallah daha fazla bekletmesin bebisler hayirli olsun konucugun:)
Allah tez zamanda nasip etsin inşallahBenimde ilk canim benimde 2 yil oldu. Evleneli basindan beri istedik ama benim biraz problemler vardi ameliyat oldum artik bekliyos bakalim nasip
Amin inş. Canım inş. hemen olur Allah aratmasınBenim de 2 yil oldu evleneli. Nisan ayinda laparoskopik kist ameliyati oldum. Bakalim bundan sonrasi icin beklemedeyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin, insallah saglikla kucagimiza alacagimiz gunler de gelecek :)
İnş. Canım inş hepimiz şifa bulur bebişlerimize kavuşuruz. ❤Benimde iki sene oldu evleneli pko dan. Dolayı hamile kalamadımİnşallah konun hepimize Uğur getirir canım ❤
Sizde süreç ne canim ben bu ay nasipse aşılama olucamİnş. Canım inş hepimiz şifa bulur bebişlerimize kavuşuruz. ❤
Canım benim temmuzda bi defa aşılama oldu ama tutmadı bakalım biraz beklicem inş senin tutarSizde süreç ne canim ben bu ay nasipse aşılama olucam
Hoşgeldin canım bende 33 oldum olucam bakalım benim daha hiç bebişim yok kısmet artık nasipte varsa olur seninde inş biran önce olur da dr a falan gerek kalmaz. Dr a gittiğin süreçte insan daha çok ümit ediyo olmayınca daha çok yıpranıyo insanBen de geldim
Yaş 33
2.cocuk için uğraşıyoruz 7 aydır ama hala olmadı
Eylülde doktorum adetliyken çağırdı
İkinci ya da üçüncü günü
3,5 yaşında bir kızım var. ☺☺
İnşallah tez zamanda bekleyen herkese nasip olurCanım benim temmuzda bi defa aşılama oldu ama tutmadı bakalım biraz beklicem inş senin tutar
12 Eylül canım.bat bekleyen anne adaylarım liste oluşturuyorum listeye eklememi isteyenler bat tarihlerinizi bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?