• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gecen ay adetim 10 gun gecikdi 40 gune cikdi hamilelik yoktu negatifti 40 gunun sonunda adet oldum
Bu ayda suan tam 15 gun gecikti
1 haftadir adet sancisi cekiyorum goguslerim cok hassas belim agriyor
Gecen ay oyle olup umutlanip olmayinca simdide umutlanamiyorum ama niye bu kadar gecikiyor anlamadim
bende de böye bir kez olmştur 15 gün adet olmadım ama belirtiler dehşet gün aşırı artık gebelik testi yapıyordum. Neden olmuyorum olacaksam olayım. tam kan testi vereyim artık dediğim gün de sökülmüştüm :(

Belim zaten tutulmuş gibi kasıklarım da arada ağrıyo. Bakalım bat günü belli olacak canm hayırlısı hepimiz için
aynı ben herkes soruyor yapn diyo 2. yi araya fazla fark zaman girmeden olsun bir tane daha. yok anacım bizde istiyoruz ama olmuyor diyorum. Olur olur diyorlar :):). Benim de 5 buçuk yaşında br oğlum var :D. Testlerimi herşeyimi yaptırdım bir problem yok benlik. Bakalım bu ayda adet olursam eşime siperm testi için randevu alacağım.

Kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Az önce wc deyken beyaz Bi pıhtı düştü fındık kadar Bi parça. Korktum düşük mü yapıyorm diye 🙄 Bi fikri olan var mı başına böyle bişey gelen şuan alt karın bölgem sol tarafımda tatlı Bi sızı var
düşük değildir o. İltihap vardır sende bence içerde enfeksiyon o da ağrı yapar. Düşük ağrısı öyle dayanlıacak birşey değil çünkü

Kızlar akşam belimden totoma Bi ağrı girdi ne sağa ne sola dönebildim çok değişik Bi sızıydı.

Herkes bat gününü ardından bu ay ki belirtilerini yazsn bakalım hangi belirtiler kim hamile çıkacak 😊

22 Ekim
  1. Kasık ağrısı sağ tarafta (3 gebeliğim de sol yumurtalıktan tutmuştu)
  2. Kasık tan bacağa damar çekmesi(oldu 1seferlik)
  3. Bazı yiyeceklere karşı hassasiyet (tiksinme)
  4. Baş dönmesi (çok nadir oluyo)
  5. Halsizlik yorgunluk
  6. Sık idrara çıkma
  7. Su içme isteği
  8. İştahsızlık
  9. Belden Kuyruk sokumuna sızı (yatarken oldu)
  10. Alt karında şişkinlik(hazımsızlık gibi karnım şiş)
  11. Yemek aklıma gelince midem bulanıyor 🙄
  12. Tatlıya düşkünlük (hiç sevmem normalde)

* BAT 23 ya da 24 EKİM

* yumurtlama sonrası bir kaç gün kasıklarımda ağrı oldu. akıntım kesildi
* Daha sonraki günlerde bel sırt ağrım oldu fazlaca.
* karnımda şişkinlik hazımsızlık gaz
* akıntım tekrardan başladı. birkaç gün ıslaklık hissettim hep idrarım varmış gibi.
* mide yanması
* sürekli rüyalar görmek
* bir ishal gibi bir kabız gibi
* akşam yemek yedikten sonra uykum geliyo hemen uyuyakalıyorum.
* ara ara göğüslerimde sızı oluyo geçiyo. bıçak saplanmış gibi.
* koku hassasiyeti (ne kokuyo burda diye dolanmalar)

* bugün sabah karnımın sağ altına içten bıçak kesti gibi oldu biraz sonra geçti ondan sonra sol kasık sızım başladı. hala da ara ara devam ediyo. bel sırt ağrım yok bugün fazla. bugün sol kasık sızıyla uğraşıyorum.

şimdilik bu kadar 😊

Bu aradan kızlar benim ilk gebeliğimde normal adet belirtilerim vardı göğüs hassasiyeti kasık ağrısı filan ekstra olarak sadece bacak ağrısı çekmiştim ama bayağı ağırmıştı bacaklarım

kızlar merhaba ben 5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık yavrumun kalbi durduğu için.... 3 ay korunun dedi dr. geçen ay 3 eylülde adet oldum bu ay ise 5 ekimde adet gördüm ovulasyon günü hesaplamama göre 18 i ama 14 - 15- 16 ekim bu günlerde çok fazla sol kasık ağrım var yumurtlamış olabilir miyim ? geçen ay 16 eylülde çok fazla şeffaf akıntım gelmişti şuana kadar ise gelen herhangi bir akıntım yok sadece sol kasık ağrım var bana yardımcı olur musunuz ? ne zaman benim yumurtlama günüm :(

Döngünüz kaç gün ve sürekli aynı mı yumurtlama günleri değişebilir kasık ağrısı ve akıntı yumurtlama zamanları oluyo sen o günleri değerlendirseydin yine de her ihtimale karşı canım

benimde 2 ekimde oldum adet döngüm 30-31 gün .takvime göre 19 u yumurtlamam ama ben son dört gündür akıntı ve dünden beri bel ağrısı baş ağrısı akıntım var yine.

Döngünüz kaç gün ve sürekli aynı mı yumurtlama günleri değişebilir kasık ağrısı ve akıntı yumurtlama zamanları oluyo sen o günleri değerlendirseydin yine de her ihtimale karşı canım
döngüm 32 gün oluyor yani geçen ay 3 eylülde adetim başladı bu ay ise 5 ekim 32 gün var arada... lekelerim ise günü gününe aynıdır geçen ayda lekem 2 eylülde geldi bu ayda lekem 2 ekimde geldi.

Kızlar kızım kucağımda uyudu sağ kasığım acayip Bi ağrı girdi yatağına yatırdım şuan hala ağrıyo 🙄

Kızlar kızım kucağımda uyudu sağ kasığım acayip Bi ağrı girdi yatağına yatırdım şuan hala ağrıyo 🙄
Benimde bu sabah sağ kasık içerden bıçak kesti gibi oldu biraz öyle ağrıdı sonra geçti. Ama sol kasığıma geçti ağrı gün boyuda sızladı. Hala da ara da sızlamalar var. Oyy psikolojikse de olmasın lütfen yaa yoruyo bizi ☺️

bende de böye bir kez olmştur 15 gün adet olmadım ama belirtiler dehşet gün aşırı artık gebelik testi yapıyordum. Neden olmuyorum olacaksam olayım. tam kan testi vereyim artık dediğim gün de sökülmüştüm :KK43:
Benimde bugun 16.gun oglen bikere bi agri girdi dedim tamam smdi olucam hala gelen giden yokk

Back