- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.241
bende de böye bir kez olmştur 15 gün adet olmadım ama belirtiler dehşet gün aşırı artık gebelik testi yapıyordum. Neden olmuyorum olacaksam olayım. tam kan testi vereyim artık dediğim gün de sökülmüştümKizlar gecen ay adetim 10 gun gecikdi 40 gune cikdi hamilelik yoktu negatifti 40 gunun sonunda adet oldum
Bu ayda suan tam 15 gun gecikti
1 haftadir adet sancisi cekiyorum goguslerim cok hassas belim agriyor
Gecen ay oyle olup umutlanip olmayinca simdide umutlanamiyorum ama niye bu kadar gecikiyor anlamadim
aynı ben herkes soruyor yapn diyo 2. yi araya fazla fark zaman girmeden olsun bir tane daha. yok anacım bizde istiyoruz ama olmuyor diyorum. Olur olur diyorlar :):). Benim de 5 buçuk yaşında br oğlum varBelim zaten tutulmuş gibi kasıklarım da arada ağrıyo. Bakalım bat günü belli olacak canm hayırlısı hepimiz için
Belki yeni döllenme oldu belirtiler yeni başladıyok be canım gebelik değildir bu. gebelik olsa daha önce başlardı. Adetime 1 haftadan az bir süre kaldı.
düşük değildir o. İltihap vardır sende bence içerde enfeksiyon o da ağrı yapar. Düşük ağrısı öyle dayanlıacak birşey değil çünküKızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Az önce wc deyken beyaz Bi pıhtı düştü fındık kadar Bi parça. Korktum düşük mü yapıyorm diyeBi fikri olan var mı başına böyle bişey gelen şuan alt karın bölgem sol tarafımda tatlı Bi sızı var
Nasip işte canmaman yaa gün aşırı ilişkide yaptık yine yokyine yok
Yok canm düşük değil zaten ardından bişey gelmedidüşük değildir o. İltihap vardır sende bence içerde enfeksiyon o da ağrı yapar. Düşük ağrısı öyle dayanlıacak birşey değil çünkü
ANladım canım dur bakalım bu sefer öyle deniycemGün aşırı ilişki öneririm ama dersenki sadece yumurtlama gününde eşinin 5 gün boşalmaması gerekiyormuş öyle okumuştum
son 2 ay akıntımın fazla ve şeffaf geldiği günler aynı...Döngünüz kaç gün ve sürekli aynı mı yumurtlama günleri değişebilir kasık ağrısı ve akıntı yumurtlama zamanları oluyo sen o günleri değerlendirseydin yine de her ihtimale karşı canım
döngüm 32 gün oluyor yani geçen ay 3 eylülde adetim başladı bu ay ise 5 ekim 32 gün var arada... lekelerim ise günü gününe aynıdır geçen ayda lekem 2 eylülde geldi bu ayda lekem 2 ekimde geldi.Döngünüz kaç gün ve sürekli aynı mı yumurtlama günleri değişebilir kasık ağrısı ve akıntı yumurtlama zamanları oluyo sen o günleri değerlendirseydin yine de her ihtimale karşı canım
Benimde bu sabah sağ kasık içerden bıçak kesti gibi oldu biraz öyle ağrıdı sonra geçti. Ama sol kasığıma geçti ağrı gün boyuda sızladı. Hala da ara da sızlamalar var. Oyy psikolojikse de olmasın lütfen yaa yoruyo biziKızlar kızım kucağımda uyudu sağ kasığım acayip Bi ağrı girdi yatağına yatırdım şuan hala ağrıyo
Benimde bugun 16.gun oglen bikere bi agri girdi dedim tamam smdi olucam hala gelen giden yokkbende de böye bir kez olmştur 15 gün adet olmadım ama belirtiler dehşet gün aşırı artık gebelik testi yapıyordum. Neden olmuyorum olacaksam olayım. tam kan testi vereyim artık dediğim gün de sökülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?