Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canım bize belirtilerini hatırlatır mısın acaba ☺
Saol canimm adet olucakmisim gibi agrim oluyo ayni adet sancisi gbi.
Her zamanki gogus hassasiyetinden farkli olarak uclari sizliyo ilk gebeligimdede en buyuk fark ucunun sizlamasiydi smdide oyle sizliyo
Aksamlari acikmaya basladim 10 gundur yemek yesemde gece mutlaka agzim durmuyo
Ara arada vajina bolgeme bicak saplanir gibi bi agri giriyo saniyelik

Tebrik ederim canım. geçmişmiydi günün. :)

Hayırlı olsun canim sağlıkla al kucağına insallah peki idrar kan testi yaptırmış miydin daha önce?
Tesekkur ederim canim 17 gun gecti son adet tarihime gore 7 haftalik olmasi gerekiyor ama gec dollenme olmus suan cok yeni 2 haftalik

Hayırlı olsun canim sağlıkla al kucağına insallah peki idrar kan testi yaptırmış miydin daha önce?
Saol canim amin darisi hepinizin basina insallahh
Yok simdiye kadar hic yapmadim gecen ayda 10 gun gecikince cok fazla test yapdim sonra adet oldum
O yuzden bu ay yapmadim zamana birakdim
Varsa zaten eninde sonunda ortaya cikicak diye dusundum gercekden kafana takmadigin beklemedigin zaman oluyor

Teşekkürler canim çok güzel ne mutlu size eşini de seni de tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzucuk

Cansinsenn canm adet olanların yeni bat tarihlerini yazsan mı üstte baya kişi birikmiş
Haksın kuzum bugüne kadar teker teker etiket yaptım adet oldunuz mu yada güzel bir haber var mı diye biraz bekleyim belki haber verirler diye düşündüm yeni adetlerini sordum haber çıkmadı bende silmeyi unuttum canım

Başka gruplara gitmiş olabilirler canm

@glshtnc .......................: 05.10.2019
almora34 ....................: 08.10.2019
@gmz613 ..................: 12.10.2019
E eskigramafon .............: 12.10.2019
@Gurbetfr ......................: 15.10.2019
@Semamusti ..................: 15.10.2019
m_aslicim ....................: 16.10.2019

E Eslem91 ......................: 17.10.2019 kızlar adet tarihlriniz geçmiş güzel bi haberi olan yada tarini ekletmek isteyen etiket yaparsa sevinirim

Aaa çok sevindim bak ben diyorum listeme giren hamile kalıyo inanmıyolar
Bende akşam rüyamda kızımın beşiğini gördüm bide kızımın ilk dişi çıkmış gördüm kime anlattıysam kesin hamilesin dedi ve kimse bilmiyor bebek istediğimizi internetten yorumlara Baktm hamileliğe erkek bebeğe delalet yazıyo çok şaşırdım hayırlısı inşallah. Benim duam rabbim önce olmayanlara nasip etsin sonra bana diyorm ama verdiysede canımdır mutlu olurum

İnş kuzum inş rüyan hamileliğe vesiledir Rabbim gün sonunda hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…