• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Az önce wc deyken beyaz Bi pıhtı düştü fındık kadar Bi parça. Korktum düşük mü yapıyorm diye 🙄 Bi fikri olan var mı başına böyle bişey gelen şuan alt karın bölgem sol tarafımda tatlı Bi sızı var

Kizlar gecen ay adetim 10 gun gecikdi 40 gune cikdi hamilelik yoktu negatifti 40 gunun sonunda adet oldum
Bu ayda suan tam 15 gun gecikti
1 haftadir adet sancisi cekiyorum goguslerim cok hassas belim agriyor
Gecen ay oyle olup umutlanip olmayinca simdide umutlanamiyorum ama niye bu kadar gecikiyor anlamadim
Benim de 8 inde olmam gerekirdi idrar ve kanda negatif çıktı. Hâlâ adete dair bir belirtim yok

Canim beyaz değil de kırmızı olmaz mi düşük hicbir fikrim yok ama kırmızı olsa belki düşünürdüm ama beyaz olunca akıntı bence

benimde geçtiğimiz ay geldi idrar yapınca beyaz beyaz canım içinde gözüküyodu afedersin. ama adetime bir kaç gün kala gelmişti.

Canim beyaz değil de kırmızı olmaz mi düşük hicbir fikrim yok ama kırmızı olsa belki düşünürdüm ama beyaz olunca akıntı bence
Yok canm önceki düşüğüm dede buna benzer Bi parça düştü sonra kanama başlamıştı

benimde geçtiğimiz ay geldi idrar yapınca beyaz beyaz canım içinde gözüküyodu afedersin. ama adetime bir kaç gün kala gelmişti.
Damar gibi ince ince geliyordu canm ama bu fındık gibi bişey di öyle mi gelmişti seninde

kıl gibi olmuştu sanki canım ama küçük parçalarda olmuştu

Kızlarr merabalar tekrardan. şimdi benim yumurtlama takime gre 14 ile 19 arası 18 inde şeir dışında olmam lazım .yumurtlama günü 19 gsteriyor .ama ben son üç gündür akıntı kasık ağrısı yumurtlama dnemimdeki gibi belirtiler yaşadım.18 ine kadar değerlendirip gitsem tuttururmuyum aaba? 2 ekimde adet olmuştum.9 da bitti adetim.

Benim de 8 inde olmam gerekirdi idrar ve kanda negatif çıktı. Hâlâ adete dair bir belirtim yok
Hava degisimi falanda olabilir bende yapmak istemuyorum gecen ay cok ugrastim testlerle fazla yapdim bu ay ugrasmiyorum

Kızlarr merabalar tekrardan. şimdi benim yumurtlama takime gre 14 ile 19 arası 18 inde şeir dışında olmam lazım .yumurtlama günü 19 gsteriyor .ama ben son üç gündür akıntı kasık ağrısı yumurtlama dnemimdeki gibi belirtiler yaşadım.18 ine kadar değerlendirip gitsem tuttururmuyum aaba? 2 ekimde adet olmuştum.9 da bitti adetim.
Yumurtlama öncesi de içerde sperm olursa döllenme olabiliyo tabi canım illa yumurtlama günü ilişki olacak diye birşey yok

Kızlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama günümde ilişki olsun istiyorum öncesinde kaç gün kadar ilişkiye girmeyip beklesek iyi olur sizce sperm kalitesi açısından

Kızlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama günümde ilişki olsun istiyorum öncesinde kaç gün kadar ilişkiye girmeyip beklesek iyi olur sizce sperm kalitesi açısından
Gün aşırı ilişki öneririm ama dersenki sadece yumurtlama gününde eşinin 5 gün boşalmaması gerekiyormuş öyle okumuştum

Kızlar merhabalar benim bugün sol kasık ağrım var. Sanki bişi oturmuş oraya gibi. Bundan önceki aylarda hep sağ kasık bacak ağrım olurdu regl öncesi. İlk defa bu ay sol tarafım ağrıyo belim okadar yok ama sabahtan beri sol taraf sızı var

Back