Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yok üzülme o kadar ümitli değilim ☺ ama helal olsun vücuduma hormonlarıma valla Olursa olur olmazsa vardır bi zamanı
İyi sevindim o zaman sen üzülmeyeceksen sıkıntı yok rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar ben ikinciyi istiyorum inş. Benden önceki bir kaç msjlari okudum ve ilk gebeligimi istediğim günler geldi aklıma hic bir sebep yokken herşey her tahlil normal cikarken bende sizin gibi her şeyi hamile olduğumu sanıyordum ama sonu hüsran 1 yıldan fazla böyle devam etti o kadar ki artık adet günüm gelmeden kan veriyordum en son yoruldum bunaldım birde okul kazanmıştım dedim ki eşime yapmayalım beklesin okul bitene kadar hiç planlamadim gününü falan ver ben o ay hamile kaldim şimdi çok şükür 39 aylık oğlum var size diyeceğim çok rahat birakalim kendimizi dusunmeyelim inş.

Benimde bat 23-24 gibi kızlar..Hepimize sağlıklı gebelikler versin Allah.Benim Haziran'da ilk gebeligimdi kürtajla sonuçlandı İnşallah tekrar yaşamam aynı şeyleri..İlk gebeliğimde bata 4gun kala idrar testiyle öğrenmiştim.Bunda akışına bırakmak istiyorum çok heveslenip üzülmek istemiyorum...

Aramıza hoşgeldin canm. Bende bu ay olmazsa bekleme kararı aldım rabbim nasip ederse bu ay eder zaten etmezse biraz daha kızımla rahat rahat zaman geçireyim istiyorum 1 kuzu daha koşturmaca demek ben şimdi kaldıramıcam sanırım düşününce korktum

Günaydın herkese bugün nasılsınız bakalım
Günaydınnn canm ben bugün sağlık ocağına gidiyordum kasığıma kramp girdi zorla gittim oturunca geçti. Sol kasığımda sanki Bi top var oturunca orası baskı yapıyo gibi ama hala inanmıyorum Bi gebelik olabileceğine değerlendiremedik misafir hiç bitmedi sağolsun lar ama eşim hep onların yanındaydı eve geldi yatıp uyudu nasip olmadı bu aya

hayırlısı canım elbet vakti zamanı vardır. gelecek bebişlerimiz. benimde bel sırt ağrım var çok. kasıklarımda çok hafif arada.

annem çok baskı yapıp duruyo yaa bitane daha olsun kardeşi olsun bak zaman geçiyo sağlıklıyken ben doğur bitane daha komşular akrabalar soruyo var mı 2. si diye annem diyo yok olmuyo yapamıyolar

hayırlısı canım elbet vakti zamanı vardır. gelecek bebişlerimiz. benimde bel sırt ağrım var çok. kasıklarımda çok hafif arada.
Belim zaten tutulmuş gibi kasıklarım da arada ağrıyo. Bakalım bat günü belli olacak canm hayırlısı hepimiz için

annem çok baskı yapıp duruyo yaa bitane daha olsun kardeşi olsun bak zaman geçiyo sağlıklıyken ben doğur bitane daha komşular akrabalar soruyo var mı 2. si diye annem diyo yok olmuyo yapamıyolar
Oyy annene kıyamam. İlk çocuğun kaç yaşındaki?

son adet tarahim 15 eylül - 13 ekimde olmam gerekiyordu olmadım 2 gün geçti :)
adet günüme 6 gün varken erken test yaptım çıkmadı

evlendikten sonra hiç gebelik takvim yumurtlama hiç bişi takip etmiyodum. düşüncede yoktu şimdiki gibi takıntı yani istedikçe ilişki oluyodu. 6 ay geçti bi gün akşam oturuyorum tarihe baktım aa benim bugün regl olmam gerekiyodu. eşim işteydi. gelirken test al bi bakalım dedim.akşam geç saatte yaptım ki silik çizgi biz şok

son adet tarahim 15 eylül - 13 ekimde olmam gerekiyordu olmadım 2 gün geçti :)
adet günüme 6 gün varken erken test yaptım çıkmadı
Erken gebelik testlerine güvenme canm çok yanılan oldu bence normal test yaptır Yada kan ver

Gebelik ler hep böyle oluyo hiç ummadığın anda

Kizlar gecen ay adetim 10 gun gecikdi 40 gune cikdi hamilelik yoktu negatifti 40 gunun sonunda adet oldum
Bu ayda suan tam 15 gun gecikti
1 haftadir adet sancisi cekiyorum goguslerim cok hassas belim agriyor
Gecen ay oyle olup umutlanip olmayinca simdide umutlanamiyorum ama niye bu kadar gecikiyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…