- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- 53
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.201
Yok yok üzülme o kadar ümitli değilim ☺ ama helal olsun vücuduma hormonlarıma vallaKız seni fena hamile psikolojisine soktukinşallah vardır yoksa çok üzülürüm
Amin canımRabbim yormadan evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
İyi sevindim o zaman sen üzülmeyeceksen sıkıntı yok rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeYok yok üzülme o kadar ümitli değilim ☺ ama helal olsun vücuduma hormonlarıma vallaOlursa olur olmazsa vardır bi zamanı
Aramıza hoşgeldin canm. Bende bu ay olmazsa bekleme kararı aldım rabbim nasip ederse bu ay eder zaten etmezse biraz daha kızımla rahat rahat zaman geçireyim istiyorum 1 kuzu daha koşturmaca demek ben şimdi kaldıramıcam sanırımAranıza yeni katıldım arkadaşlarben ikinciyi istiyorum inş. Benden önceki bir kaç msjlari okudum ve ilk gebeligimi istediğim günler geldi aklıma hic bir sebep yokken herşey her tahlil normal cikarken bende sizin gibi her şeyi hamile olduğumu sanıyordum ama sonu hüsran 1 yıldan fazla böyle devam etti o kadar ki artık adet günüm gelmeden kan veriyordum en son yoruldum bunaldım birde okul kazanmıştım dedim ki eşime yapmayalım beklesin okul bitene kadar hiç planlamadim gününü falan ver ben o ay hamile kaldim şimdi çok şükür 39 aylık oğlum var size diyeceğim çok rahat birakalim kendimizi dusunmeyelim inş.
Günaydınnn canm ben bugün sağlık ocağına gidiyordum kasığıma kramp girdi zorla gittim oturunca geçti. Sol kasığımda sanki Bi top var oturunca orası baskı yapıyo gibiGünaydın herkese bugün nasılsınız bakalım
Belim zaten tutulmuş gibi kasıklarım da arada ağrıyo. Bakalım bat günü belli olacak canm hayırlısı hepimiz içinhayırlısı canım elbet vakti zamanı vardır. gelecek bebişlerimiz. benimde bel sırt ağrım var çok. kasıklarımda çok hafif arada.
annem çok baskı yapıp duruyo yaabitane daha olsun kardeşi olsun bak zaman geçiyo sağlıklıyken ben doğur bitane daha komşular akrabalar soruyo var mı 2. si diye annem diyo yok olmuyo yapamıyolar
5 yaşında bir oğlum var.Oyy annene kıyamam. İlk çocuğun kaç yaşındaki?
Erken gebelik testlerine güvenme canm çok yanılan oldu bence normal test yaptır Yada kan verson adet tarahim 15 eylül - 13 ekimde olmam gerekiyordu olmadım 2 gün geçti :)
adet günüme 6 gün varken erken test yaptım çıkmadı
2 gün geçmiş canım şimdi yaparsan doğru çıkar benceson adet tarahim 15 eylül - 13 ekimde olmam gerekiyordu olmadım 2 gün geçti :)
adet günüme 6 gün varken erken test yaptım çıkmadı
Gebelik ler hep böyle oluyo hiç ummadığın andaevlendikten sonra hiç gebelik takvim yumurtlama hiç bişi takip etmiyodum. düşüncede yoktu şimdiki gibi takıntı yaniistedikçe ilişki oluyodu. 6 ay geçti bi gün akşam oturuyorum tarihe baktım aa benim bugün regl olmam gerekiyodu. eşim işteydi. gelirken test al bi bakalım dedim.akşam geç saatte yaptım ki silik çizgi biz şok
Tunaydin canım bende durumlar ayniGünaydın herkese bugün nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?