- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Bu topicte beklemek yok bu topic te vakit geçirmek var . Allah ın izniyle beklemeden hamile kalırsın canım inş.Aminn aminn inşAllah canm inşAllah Rabbim bizim içinde ol desin de olsun artık inşAllah hayırlısıyla. Bide bu topikte bekleyim bakalım ne zaman adet gelmiycek banada❤❤
Hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun inş uğurlu gelecek hepimiz burada kucağımızda bebişlerimizle fotoğraf paylaşırızMerhabalar arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Dinlenme vermişti doktor bu ay doldu. Ama tam yumurtlama döneminde eşimin nöbetleri iş yoğunluğu sürecine denk geldi sadece 1 gün ovulasyon dönemini değerlendirebildik. Bu aydan çok ümitli değilim bakalım. Hayırlısı hepimiz hakkında. Topiğimiz uğurlu gelsin hepimize
Doktor ne dedi ?herhangi bir ilaç verdi mi ?Benimde prolaktin hormonu yüksek çıktı adet olurum diye düşünüyorum ama belki bi mucize olurbat 7 eylül Cansinsenn
Ben sağlık ocağında yaptırmıştım adetim yeni bitmişti adetin 3.günü yine gidicem yüksek çıkarsa kadın doğuma gitcem hemen aile hekimi oraya yönlendirdi kendimi adet olmaya hazırladım ben hamileliğe değilDoktor ne dedi ?herhangi bir ilaç verdi mi ?
Beni de doktor adetliyken çağırdı
Bat 12 Eylül
İnşallah gerek kalmadan kese görmek.icin giderim
En olmazı dolduran rabbimden ümidim kesmedim hiçbir zaman kuzum ama insan bazen üzülüyor. Özellikle de özel günlerdeki insanların bebek yokmu sözleri yıpratıyor..Hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun inş uğurlu gelecek hepimiz burada kucağımızda bebişlerimizle fotoğraf paylaşırızümit her zaman var canım bu topic te ilk kural ümitsizlik yok. Sağlıklı bir sperm sağlıklı bir yumurta tek ilişki bile olsa pozitif sonuç alabiliriz. Olumsuz düşünmek yok ❤
Evet bazen üzülüyoruz bazen çok fazla yıpranıyoruz ama napıyoruz hiç bir söze kulak asmıyoruz. Kimse Allahtan iyi bilemez ne zamn bebeğinin olacağını sakın üzme kendini canım en güzel zamanda bebeğinin bir tekmesiyle herşeyi unutacaksın sabret biraz hepimiz birbirimize dua edersek burda bebişsiz kimse kalmazEn olmazı dolduran rabbimden ümidim kesmedim hiçbir zaman kuzum ama insan bazen üzülüyor. Özellikle de özel günlerdeki insanların bebek yokmu sözleri yıpratıyor..
Hoşgeldin canım öncelikle. Ben mucizelere inanırım sen moralini hiç bozma Rabbimin ol demesine bakar herşeyBenimde prolaktin hormonu yüksek çıktı adet olurum diye düşünüyorum ama belki bi mucize olurbat 7 eylül Cansinsenn
Hoş bulduk canım inşAllah öyle olur Rabbim herkesi sevindirsin o güzel haberle..Hoşgeldin canım öncelikle. Ben mucizelere inanırım sen moralini hiç bozma Rabbimin ol demesine bakar herşey
Maşşallah ne güzel pozitif bir enerjiniz var sanırım bu topikte vakit geçireceğimEvet bazen üzülüyoruz bazen çok fazla yıpranıyoruz ama napıyoruz hiç bir söze kulak asmıyoruz. Kimse Allahtan iyi bilemez ne zamn bebeğinin olacağını sakın üzme kendini canım en güzel zamanda bebeğinin bir tekmesiyle herşeyi unutacaksın sabret biraz hepimiz birbirimize dua edersek burda bebişsiz kimse kalmaz❤
Zaman herşeyin ilacıdır derler ama ben bu söze inanmıyorum bence moral herşeyin ilacıdır sağlığımız için morale ihtiyacımız var moral için pozitif düşünmeye ihtiyacımız var biz güzel düşünürsek herşey güzel olur Allah inancımızı kalbimizden silmesin.Maşşallah ne güzel pozitif bir enerjiniz var sanırım bu topikte vakit geçireceğimAllahım inşallah sağlıkla hep birlikte bebek alışverişlerimizi doğumlarımızı konuşacağımız günler de sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte
İnşâllah cnm ya Rabbim nasip etsin görmeyicümlemizden cnm hemen kolunda eşlik ederim halayın teyze olcam sonuçta
Bu topicte beklemek yok bu topic te vakit geçirmek var . Allah ın izniyle beklemeden hamile kalırsın canım inş.
Ohhh burdan ne hamişler çıkacak bak gör senAyy ne güzelmişInsallahh canm inşAllahh hepimiz sırayla gebelik haberi verelim imsAllah
İnş olmayız canım temennimiz o Rabbim ol derse olacak inş. ❤ seni de listeye ekliyorum ozamanBatlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz
Yesin onu teyzesiAminn aminn
Hahah dimi kolay mı teyze olmak herşeye uymak gerek tabisi
Ahhh güzel teyzoşumuz inşallah o günler gelir de bende yeğenime yelek örerimZaman herşeyin ilacıdır derler ama ben bu söze inanmıyorum bence moral herşeyin ilacıdır sağlığımız için morale ihtiyacımız var moral için pozitif düşünmeye ihtiyacımız var biz güzel düşünürsek herşey güzel olur Allah inancımızı kalbimizden silmesin.patik örecem senin bebişe ❤
Ohhh burdan ne hamişler çıkacak bak gör sen❤
Yesin onu teyzesiahh kuzu hiç kolay değilmiş anlattı kuzucuklar bunu bana hele bi gelsinler her yerlerini ısırcam onların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?