- Konu Sahibi Cansinsenn
-
10/09/2019Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@Ogrtmnanne : 12.09.2019
Cansinsenn : 17.09.2019
@Mrs terazi : 27.09.2019
Batlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz="Akbltt, post: 61018939, member: 936258"]
Teşekkür ederim canımBeklemicez inşallah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip edecek inş.
Canım senin bat 10 eylül mü10/09/2019
Topigin hayırlı olsun cnm uğur getirsin hepimize bat 19eylül cnmHadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@Ogrtmnanne : 12.09.2019
Cansinsenn : 17.09.2019
@Mrs terazi : 27.09.2019
Teşekkür ederim canım senle ben hala bekliyoruz ama bu topic bize şan getirecek inş. Ekliyorum hemen seni deTopigin hayırlı olsun cnm uğur getirsin hepimize bat 19eylül cnm
İnşallah topik bize uğurlu gelir de hamiş oluruz hepimiz benim de bat 7 Eylül ekler misin
İnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnnTeşekkür ederim canım senle ben hala bekliyoruz ama bu topic bize şan getirecek inş. Ekliyorum hemen seni de
İnşâllah cnm az kalmış kız senin var mı belirtiİnşallah topik bize uğurlu gelir de hamiş oluruz hepimiz benim de bat 7 Eylül ekler misin
Hoş geldin sen de canımİnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn
15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek
Hoşbuldum beybisiHoş geldin sen de canım
İnş kuzum hepimiz kavuşalım bebişlerimize ❤İnşallah topik bize uğurlu gelir de hamiş oluruz hepimiz benim de bat 7 Eylül ekler misin
Aynen ya az kaldı ama çok bi belirti Yok akıntı var saçma bişey ya sarı şekilde bilmiyorum iltihap mı oldu diyeİnşâllah cnm az kalmış kız senin var mı belirti
Allah ne etmesin seniİnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn
15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek
Gebelik belirtisi diye okumuştum sarı akıntıyı cnm ayyy çok çok amin ilk hamişimiz sen olursun inşallah cnmAynen ya az kaldı ama çok bi belirti Yok akıntı var saçma bişey ya sarı şekilde bilmiyorum iltihap mı oldu diyeBelim iş yapınca ağrıyo kasıklarım ağrıyordu ama adet olunca oluyo karıştım anlayacağın en güzeli bekleyecem Pazar günü test yapcam inşallah hamişlik vardır biz de sevinelim artık yaaa
Ayagını denk alsın anasını beklettiği yeter korksun kız tak etti gari canımaAllah ne etmesin senio bebek korkacak şimdiden tehdit etme kız
İnşallah canım hepimiz olalım İnan kendim gibi buradaki isteyen herkes için çooooookkkkkk istiyorumGebelik belirtisi diye okumuştum sarı akıntıyı cnm ayyy çok çok amin ilk hamişimiz sen olursun inşallah cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?