Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
="Akbltt, post: 61018939, member: 936258"]
Teşekkür ederim canım Beklemicez inşallah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip edecek inş.
[/QUOTE]
Batlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz

="Akbltt, post: 61018939, member: 936258"]
Teşekkür ederim canım Beklemicez inşallah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip edecek inş.
Batlarimiz aynı zamanmış cnm 17eylul inşallah olmayiz
[/QUOTE]
İnş olmayız canım temennimiz o Rabbim ol derse olacak inş. ❤ seni de listeye ekliyorum ozaman

Son düzenleme:
Bat larınızı yazdırmak isteyenler lütfen beni etiketleyerek yazarmısız

Topigin hayırlı olsun cnm uğur getirsin hepimize bat 19eylül cnm

Teşekkür ederim canım senle ben hala bekliyoruz ama bu topic bize şan getirecek inş. Ekliyorum hemen seni de
İnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn

15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek

Hoş geldin sen de canım

İnşâllah cnm az kalmış kız senin var mı belirti
Aynen ya az kaldı ama çok bi belirti Yok akıntı var saçma bişey ya sarı şekilde bilmiyorum iltihap mı oldu diye Belim iş yapınca ağrıyo kasıklarım ağrıyordu ama adet olunca oluyo karıştım anlayacağın en güzeli bekleyecem Pazar günü test yapcam inşallah hamişlik vardır biz de sevinelim artık yaaa

Allah ne etmesin seni o bebek korkacak şimdiden tehdit etme kız

Gebelik belirtisi diye okumuştum sarı akıntıyı cnm ayyy çok çok amin ilk hamişimiz sen olursun inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…