- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Benimde bat 29 eylül bakalım bu ayda bekleyelimbat bekleyen anne adaylarım liste oluşturuyorum listeye eklememi isteyenler bat tarihlerinizi bekliyorum ❤
Bizim bat aynıymış belirti var mı ben bi kaç gün geçerse battan test yapmayı düşünüyorumGünaydın kızlarnasılsınız bugün ne var ne Yok benim bugün de gelen giden Yok bakalımpazar günü test yapabilirim
Aynen canım ben de Pazar ya da Pazartesi test yapacam bat Cumartesi ya bakalım inşallah hamişizdirBizim bat aynıymış belirti var mı ben bi kaç gün geçerse battan test yapmayı düşünüyorum
Aminnnn canım inşallah tek duamızahh kizlar ahh.. insallah bu sene bebeksiz gecirdigmiz son sene olur,, insallah Rabbim seneye kucagmizi evlatlarimizla doldurur..AMIN
İnşAllah canım benimde değişik sarı bi akıntı var dünden beri hayırlısı bakalımAynen canım ben de Pazar ya da Pazartesi test yapacam bat Cumartesi ya bakalım inşallah hamişizdirbelirti olarak sayılır mı bilmiyorum sarı akıntım çok oldu bugün durmuş sırtım çalışınca ağrıyo göğüsler hassas olur diyorlar bu yok işte ben de senin var mı belirtin
AminnnİnşAllah canım benimde değişik sarı bi akıntı var dünden beri hayırlısı bakalım
Canım şimdi konuşuyorduk ya şu gün test yapalım diye malesef ben regl oldum kırmızılar geldiAminnn
Niye bu kadar erken daha 3 gün vardıCanım şimdi konuşuyorduk ya şu gün test yapalım diye malesef ben regl oldum kırmızılar geldigerçekten insan yıpranıyor ya
Şimdi şöyle canım normalde 26. Günde bir oluyorum geçen ay 24 te oldum önceki ay 29 da o yüzden tam bir ay olsun diye ben bat ı 7 Ekim yazmışım yoksa bugün normal günüm ben hani tam geçsin öyle test yaparım diye o tarih yazdırmıştım kendimi de ona göre ayarlamıştımNiye bu kadar erken daha 3 gün vardı
Anladım canım hayırlısı üzme kendini İnşAllah diğer ay nasip olurŞimdi şöyle canım normalde 26. Günde bir oluyorum geçen ay 24 te oldum önceki ay 29 da o yüzden tam bir ay olsun diye ben bat ı 7 Ekim yazmışım yoksa bugün normal günüm ben hani tam geçsin öyle test yaparım diye o tarih yazdırmıştım kendimi de ona göre ayarlamıştım
Hayırlısı canım aynen nasipAnladım canım hayırlısı üzme kendini İnşAllah diğer ay nasip olur
Sanmam canım.. Allah büyük.
Ben de az önce regl 1gün kalana kadar ovulasyon testi bile yapmayacağıma söz verdim.
çünkü 1 kere yapıyorum. acaba erkenmı acaba test yanlısmı vs. vs. soru soru cıkartıyor ortaya
10 eylül preseed jelle ilk ayım
Jel zaten ıcınde enjektoru var jelı ıcıne cekıyorsun 2gr kadar sonra vajınanın içine sıkıyorsun spermi öldürmüyor hatta daha uzun yasayıp yerine kavusmasına yardımcı oluyormus ilk kez kullandım bu ay 2 yıl oldu gebelık saglanmıyor histeroskopi ameliyatıboşdum polıp alındı rahım agzı darlıgım vardı giderildi bakalım umarım bu ay olurO jel nasıl kullanılıyo canm ? Duydum ama kullanımı bilmiyorum merak etmiyorum desemde yalan olur
ilişkiden sonramı kullanıyorsun?.ben ilk defa duyuyorum. Tam yumurtlama günlerim bu hafta,alayım olmadı. Herhangi bi yan etkisi varmı? Ve eczanelerdemi satılıyor. bi firmanın ürünümü?Jel zaten ıcınde enjektoru var jelı ıcıne cekıyorsun 2gr kadar sonra vajınanın içine sıkıyorsun spermi öldürmüyor hatta daha uzun yasayıp yerine kavusmasına yardımcı oluyormus ilk kez kullandım bu ay 2 yıl oldu gebelık saglanmıyor histeroskopi ameliyatıboşdum polıp alındı rahım agzı darlıgım vardı giderildi bakalım umarım bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?