- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
İnş canım sırada ilk sen varsın ilk hamişimizde sen olursun inşİnşallah uğurlu gelir bu topic hepimize
Canım benim 10 gündür geçiyor yanı bat zamanım belirsizbat bekleyen anne adaylarım liste oluşturuyorum listeye eklememi isteyenler bat tarihlerinizi bekliyorum ❤
O zaman belki güzel bi haber alırız senden yaptın mı test canımCanım benim 10 gündür geçiyor yanı bat zamanım belirsiz
Meraba canım göğsünden süt gelmesinin sebebi prolaktin hormonun yükselmiş sanırım stres en büyük etken geçiyor çok takma kafanamrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi
Yok canım bende pko olduğu icin gecikiyor hepO zaman belki güzel bi haber alırız senden yaptın mı test canım
Anladım canım hayırlısı olsun inş olur en kısa zamanda ❤Yok canım bende pko olduğu icin gecikiyor hep
Canım 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değildir deniyo ama ben çok gördüm testi senin ki gibi olup hamile olduğunu öğrenen inş hamilesindir canımKızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
Ekliyorum seni de ozaman canım27 Eylül bat günüm bir kenarda bekleyeyim
Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyimCanım 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değildir deniyo ama ben çok gördüm testi senin ki gibi olup hamile olduğunu öğrenen inş hamilesindir canım
İnşallah hamilesindir de olmazsın canım ❤Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyim
Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyim
Amin canim allah razı olsunİnşallah hamilesindir de olmazsın canım ❤
Bu marka çok dandik kaç kişiyi yanılttı buradan....Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
Bu marka çok dandik kaç kişiyi yanılttı buradan....
mrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi
Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?