- 27 Mart 2017
- 21
- 20
- 38
- 33
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Gelir gelir sen yinede iyi davranAyagını denk alsın anasını beklettiği yeter korksun kız tak etti gari canıma
Öyle kuzum derttaş oluyoruz burda ben gebe kalmış gibi seviniyorum duyunca sırayla hepimizin dolacak göbüşleri inşallah Allah büyük gelecek o günlerİnşallah canım hepimiz olalım İnan kendim gibi buradaki isteyen herkes için çooooookkkkkk istiyorum
Tamam cnm gelsin başıma tac etcem onuGelir gelir sen yinede iyi davran
İnş canım çok aminTamam cnm gelsin başıma tac etcem onuinşallah tez gel yavrum mm
Hoşgeldin canım inş hepimize uğurlu gelecekMerhaba hanımlar
İnşallah bu topik hepimize hayırlı gelir benimde bi ölü doğumum oldu 17haftalık şimdi bizde beklemedeyiz
Benim bat 8Eylül
Ben de aynı durumdayımselam kızlar.. benim Bat 10 Eylül ama regl olcam gibi...
sivilcelenmeler kasık ağrıları felan.. bu ayıda es geçiriyorm.. her ay gibi
İnşallah kırmızılar gelmeyene kadar umut etmeye devam kızlarBen de aynı durumdayım
12 Eylül ama cenem kocaman sivilcelerle dolu
Karnım sis ,gaz ve ödem var
İnşâllah kuzum ya 3 5 kişi kaldık orda zaten iyi olmuş yenisini açman burasıda bize uğurlu gelir Eylül bizim ayımız olur bakarsın çok aminnnn
15yusra11 sende gel kuzum 2 Ekim Di dimi bat senide yazsın heryere beraber o bebek bu göbüşlere girecek
Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
D Deryakadir : 07.09.2019
S SeymaKenan : 08.09.2019
@Zerdem2016 : 10.09.2019
Lollapollosaa : 12.09.2019
@Ahenfatma : 17.09.2019
Cansinsenn : 17.09.2019
E Eslem91 : 19.09.2019
@Mrs terazi : 27.09.2019
Hoşgeldin canım topiğimiz inş herkese iyi gelecek aşılama tedavinden inş olumlu sonuç alırsın dualarımız seninle inş ❤Bencede bu topik de iyi olmuş diğerine bende girmiyodum artıkEylül benim olmadı size nasip olsun insAllah kızlar
Canmm beni de unutmadığın için teşekkür ederim❤❤
Evett benim bat da 2 Ekim ve aşılama tedavisine başlamış bulunmaktayım bugün de ilk iğnemi oldum insAllah bu şekilde nasip eder Rabbim, dualarınıza talibim❤
Ne yapıyoruz artık adeti beklemiyoruzCansinsenn
Beklenmeyen adet süper olmuş
Beklersek tabi ki gelir
Evrene doğru mesajlar göndermek lazım
Hoşgeldin canım topiğimiz inş herkese iyi gelecek aşılama tedavinden inş olumlu sonuç alırsın dualarımız seninle inş ❤
Merak etme canım herşey dilediğimiz gibi olacak hiç biyere hiç bişeye geç kalmadın dua et sadece Allah ol diyecek olacak inş. Ekliyorum seni canım02.10.2019 aranızda en geç ben kalmışım
Insallah hepinizden gebelik haberlerinizi alırım peşinizden de ben gelirim Ya'Rabbimmmm duy sesimizii
Eylül bizi Ekim seni güldürsün kuzumBencede bu topik de iyi olmuş diğerine bende girmiyodum artıkEylül benim olmadı size nasip olsun insAllah kızlar
Canmm beni de unutmadığın için teşekkür ederim❤❤
Evett benim bat da 2 Ekim ve aşılama tedavisine başlamış bulunmaktayım bugün de ilk iğnemi oldum insAllah bu şekilde nasip eder Rabbim, dualarınıza talibim❤
Merak etme canım herşey dilediğimiz gibi olacak hiç biyere hiç bişeye geç kalmadın dua et sadece Allah ol diyecek olacak inş. Ekliyorum seni canım
Eylül bizi Ekim seni güldürsün kuzumunuturmuyum kuzum aşk olsun dualarım seninle cnm ilk aşılaman tutsun da umut ol senden sonra yapacaklara
İnşâllah cnm ya Rabbim nasip etsin görmeyiAmiiiinnnn bebeğim inan sizlere bile nasıl mutlu olurum anlatamam inşAllah sizin de pozitif sonuçlarınızı görmek nasip olur
Oyy Allah razı olsun kuzum inşAllah tutarsa burda halay çekcem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?