• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar ,
benıde ekleyin bat 21 eylül.
yumurtlama haftamdayım bu hafta.
Adam bıkacak artık benden:olamaz:

Herkese selamlarr
Benimde batım 17 eylül ama bu ay adetim uzun sürdüğü için daha geç gelebilir diye düşünüyorumm
Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim
8 aydır da bebek istiuoruz
Henüz doktora gitmedim
Bitkisel tedavime başlıyorum bugün
Soğan kürü :)

Herkese selamlarr
Benimde batım 17 eylül ama bu ay adetim uzun sürdüğü için daha geç gelebilir diye düşünüyorumm
Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim
8 aydır da bebek istiuoruz
Henüz doktora gitmedim
Bitkisel tedavime başlıyorum bugün
Soğan kürü :)

Gec olsun ama gebelikten dolayı geçsin inşAllah ❤🤗
Kafana takmıyorsan bekle gitme doktora ama takıyorsan bi doktor kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim yinede sen bilirsin canm 🤷🏼‍♀️❤❤

Gec olsun ama gebelikten dolayı geçsin inşAllah ❤🤗
Kafana takmıyorsan bekle gitme doktora ama takıyorsan bi doktor kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim yinede sen bilirsin canm 🤷🏼‍♀️❤❤

Ya çok kafama takmıyorım aslında
Şu bitkisel kürleri düzenli yapsam içim rahatlıcak
Sonra da olmazsa giderim 🤗

InsAllah olumlu sonuclar iletirsin canm baba olmak istemiyor mu neden bıksın 🤭🙂
Açıkçası çok dillendirmez. bıseyı cok istediğimde olmuyor der sürekli.
Akışıyla olsun düşüncesinde biri.
Ama biz kadınlar diretiyoruz işte. Dün uzayan akıntılarım vardı ve akıntının içinde kahverengi iplik gibi bişey geldi. yumurtanın çatlamış olma olasılıgına karşı değerlendirdim.( normalde ovulasyon yaptım ama pozitf değil yinede değerlendirdim)
4 senelik evliyim bende. bu sene yenı basladık calısmalara.

Açıkçası çok dillendirmez. bıseyı cok istediğimde olmuyor der sürekli.
Akışıyla olsun düşüncesinde biri.
Ama biz kadınlar diretiyoruz işte. Dün uzayan akıntılarım vardı ve akıntının içinde kahverengi iplik gibi bişey geldi. yumurtanın çatlamış olma olasılıgına karşı değerlendirdim.( normalde ovulasyon yaptım ama pozitf değil yinede değerlendirdim)
4 senelik evliyim bende. bu sene yenı basladık calısmalara.

Bu erkeklerin yapısında var bence bizimki de aynıydı her seferinde de söylenirdim kızar küserdim çok şükür artık öyle değil yeri gelir benden çok yeltenir öyle olmasına da seviniyorum zaten insAllah senin icin de öyle olur 🙏🏻
insAllah pozitif sonuc alırsın canm insAllah tam zamanında olmuştur iliski de yumurtayla buluşmuştur 🙏🏻🙏🏻

Bu erkeklerin yapısında var bence bizimki de aynıydı her seferinde de söylenirdim kızar küserdim çok şükür artık öyle değil yeri gelir benden çok yeltenir öyle olmasına da seviniyorum zaten insAllah senin icin de öyle olur 🙏🏻
insAllah pozitif sonuc alırsın canm insAllah tam zamanında olmuştur iliski de yumurtayla buluşmuştur 🙏🏻🙏🏻
inşallah canım senın içinde öyle. Heray olmadıgını gördüğümde bı hevesım kırık ama buralara yazıyorum ama içimden biiri aynı seylerı yaşıycagımı söylüyor bana. neyse umut fakirin ekmekği diyerek devam ediyorum herseye.inşallah hepimiz hamiş çıkarız ayın sonunda:halay:

inşallah canım senın içinde öyle. Heray olmadıgını gördüğümde bı hevesım kırık ama buralara yazıyorum ama içimden biiri aynı seylerı yaşıycagımı söylüyor bana. neyse umut fakirin ekmekği diyerek devam ediyorum herseye.inşallah hepimiz hamiş çıkarız ayın sonunda:halay:

Ayy aminnn canm aminnn inşAllahhh benim ay başı siz hamiş kalın da peşinizden de ben geleyim inşAllah 🤭🤗

benım saatlerım bile dakik kullanıyorum. almışsın o kadar bacım kararlı ol ve kullan
benımkide sıvı. bi ölçek içiyorum.yanıklar baharattan aldım

Bu ay aşılamaya başladık biraz da ters etki rtmesinden korkuyorum 😑
Gerçi hormon dengeleyici ve hamileliği kolaylaştırıyomus sanırım ters etki etmez heralde 🤔 Bu sabah başladım kullanmaya

Bu ay aşılamaya başladık biraz da ters etki rtmesinden korkuyorum 😑
Gerçi hormon dengeleyici ve hamileliği kolaylaştırıyomus sanırım ters etki etmez heralde 🤔 Bu sabah başladım kullanmaya
Sanmam canım.. Allah büyük.
Ben de az önce regl 1gün kalana kadar ovulasyon testi bile yapmayacağıma söz verdim.
çünkü 1 kere yapıyorum. acaba erkenmı acaba test yanlısmı vs. vs. soru soru cıkartıyor ortaya

Back