- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.021
günaydın canım nasıl gelen gidenAldim eve gelirken ama yapasim yok daha once 3 kez doktora 4 5 kez de kendim yaptim megatifti hep bu kez dogru zamanda yapayim yoksa da ya nasip diyecegim
günaydın canım ne durumdasınAldim eve gelirken ama yapasim yok daha once 3 kez doktora 4 5 kez de kendim yaptim megatifti hep bu kez dogru zamanda yapayim yoksa da ya nasip diyecegim
Sağol canım amin inşallah hepinize nasip olsun belirtilere çok bakma akıntı oluyor evet ama akıntı olup da hamile olmayanda oluyor sen belirtileri kafana takma yani belirti arama bat ın geçsin test yapÖncelikle tebrik ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahbişey soracaktım. Benim sadece pik günü ilişki oldu inşallah tutmustur diğer aylardan farklı olarak çok aşırı akıntı var sizde de olmus muydu bugun 10.gün pik gününden itibaren.. Kasık batması da var ama akıntı çok fazla
Malesef az önce tam bi adet kanaması gibi geldikirmizi puantiye kuzum k bakma sanırım eklerken karışıklık yapmışım hemen ekliyorum. Bu arada yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çünkü da 1 hafta adetine güzel haberler alırsın inş. Tekrar özür dilerim canım ❤
Yok canım sağ bacağında kasıktan doğru ağrı var belimde de var test yaptım sabah negatifgünaydın canım nasıl gelen gidenbelirtiler falan
Evet bi ara oldu öyle bi durumarkadaşlar yeni yazılan mesajları göremiyorum sebebi ne acaba
Teşekkür ederimSağol canım amin inşallah hepinize nasip olsun belirtilere çok bakma akıntı oluyor evet ama akıntı olup da hamile olmayanda oluyor sen belirtileri kafana takma yani belirti arama bat ın geçsin test yap
Canım bozma moralini yumurtlama gününü tam biliyomuydun belki hemen adet bitiminde yumurtan çatlamıştır o yzden erken gelmiştir. Bak benim temmuz ayında adetimin 6.günü yumurtam 23ml di dr o gece iğne yaptırdı muhtemelen iğneden önce çatlamış 36 saat sonra aşılama yapıldı 9 gün önce adet oldumMalesef az önce tam bi adet kanaması gibi geldiBen hiç böyle bişey yaşamamıştım. 1 hafta erken adet yani. Moralim bozuldu çok Sebep ne onu düşünürken
Canım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittirGünaydın kızlar, lütfen yardımcı olur musunuz ?
En son 20 eylülde adet gördüm sonrasında ovülasyon dönemlerinde ilişkimiz oldu eşimle ve şuan adet günüme 1 hafta var ve mide bulantısı , kasık batması gbi sorunlar yaşıyorum fakat hiç kusmadım midem bulanıyor ve yanma hissediyorum . Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Çok mu erken yaptım bilmiyorum. Sorunlarım da psikolojik mi bilmiyorum , test yapmıcaktım ama dayanamadım yaptım ama sonuç negatif . Deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz 2 aylık evliyim .
az kalmış canım inşallahTeşekkür ederimİnşallah çabucak gecsin şu 4 gün
Haklısınız gerçekten benm de eşimin yaşından dolayı fazlasıyla istekli o yüzden dediğiniz gbi sürekli düşünmek zorunda kalıyorum elimde olmadan hayırlısı artık be dyeyimCanım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir
Hayırlısı canım inş vardırHaklısınız gerçekten benm de eşimin yaşından dolayı fazlasıyla istekli o yüzden dediğiniz gbi sürekli düşünmek zorunda kalıyorum elimde olmadan hayırlısı artık be dyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?