• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bozma moralini yumurtlama gününü tam biliyomuydun belki hemen adet bitiminde yumurtan çatlamıştır o yzden erken gelmiştir. Bak benim temmuz ayında adetimin 6.günü yumurtam 23ml di dr o gece iğne yaptırdı muhtemelen iğneden önce çatlamış 36 saat sonra aşılama yapıldı 9 gün önce adet oldum
düzenli olsa da
Canım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir
ben de şu an o duruma gelmiş olmaktan korkuyorum. Ben de 2 aylık evliyim. Çok istiyoruz. Ama çok düşününce de olmuyo hakkaten galiba

Takip etmeye çalışmıştım ama aksilik hesapladığım o 1-2 günde ilişki olmamıştı belki ucundan yakalamıştır diye düşünmüştüm 48 saat hesabıyla. Ama olmadı. Üstüne erken adet oldum. Yerleşme kanaması gibi başladı adete döndü.

Takip etmeye çalışmıştım ama aksilik hesapladığım o 1-2 günde ilişki olmamıştı belki ucundan yakalamıştır diye düşünmüştüm 48 saat hesabıyla. Ama olmadı. Üstüne erken adet oldum. Yerleşme kanaması gibi başladı adete döndü.
Spermin yumurta çatlamadan içeride olması daha iyi sen yumurta çatladıktan sonra ki 48 saatten bahsediyosan canım tabi ihtimal ama düşük bi ihtimal. Birde muhtemelen hesapladığın tarihten önce çatlamış yumurtan yani adet bitimine yakın. Bişey daha söylemek istiyorum evlenince adet döngüm hiç değişmedi ama adet kanamam 7 gün sürerken üstelik ilk iki günü çok yoğun geçerken bir anda 4 güne düştü ve yoğunluğu azaldı merak edip dr a gitmiştim adetin 2 güne kadar normal olduğunu söyledi dr yoğunluğunu muhtemelen anlatamadığım için test yaptı hamile değildim 24 gün sonra hamile kalmıştım. Evlendikten sonra bu tür şeyler normal yumurtanın erken çatlaması gibi çünkü hormonlar değişiyo

Ya kızlar 2 gün önce bitti benim adet .ama kasık ağrım akıntım var yumurtlamadaki gibi sanırım dönemdeyim yada ayda iki defa yumurtluyom ben .önerebileceğiniz test var mı .

Ya kızlar 2 gün önce bitti benim adet .ama kasık ağrım akıntım var yumurtlamadaki gibi sanırım dönemdeyim yada ayda iki defa yumurtluyom ben .önerebileceğiniz test var mı .
İnnovita ya da bir gebenin günlüğü sayfasındaki testlerden alabilirsin

düzenli olsa da

ben de şu an o duruma gelmiş olmaktan korkuyorum. Ben de 2 aylık evliyim. Çok istiyoruz. Ama çok düşününce de olmuyo hakkaten galiba
Bende 2 aylık evliyim ama genç kizligimdan beri hayalim anne olmak yaşımiz 32 eşimle o yüzde o kadar tanıyorum ki adetim de tam gününde geliyor özellikle yumurtlama haftası ve öncesi sonrası degerlendryrim ama tık yok artık bu ay da umudum yok

Spermin yumurta çatlamadan içeride olması daha iyi sen yumurta çatladıktan sonra ki 48 saatten bahsediyosan canım tabi ihtimal ama düşük bi ihtimal. Birde muhtemelen hesapladığın tarihten önce çatlamış yumurtan yani adet bitimine yakın. Bişey daha söylemek istiyorum evlenince adet döngüm hiç değişmedi ama adet kanamam 7 gün sürerken üstelik ilk iki günü çok yoğun geçerken bir anda 4 güne düştü ve yoğunluğu azaldı merak edip dr a gitmiştim adetin 2 güne kadar normal olduğunu söyledi dr yoğunluğunu muhtemelen anlatamadığım için test yaptı hamile değildim 24 gün sonra hamile kalmıştım. Evlendikten sonra bu tür şeyler normal yumurtanın erken çatlaması gibi çünkü hormonlar değişiyo
Benim de geçen ay 1 gün eksik oldu adetim, 1 gün de geç başladı. Bu ay tam bi hafta erken başladı. Kaç gün sürecek bilmem artık. Raydan çıkmış gibi göründüğüne göre yumurtlama falan takip edesim de kalmadı. Düzenli diye uygulamayla bakıyodum.
Bi de sanki bu adetim normalden biraz daha koyu renk. Acaba tutunamamış bi embriyoyu mu atıyorum şu an. Ama öyle olsa adetin gecikmesiyle olurdu değil mi

Benim de geçen ay 1 gün eksik oldu adetim, 1 gün de geç başladı. Bu ay tam bi hafta erken başladı. Kaç gün sürecek bilmem artık. Raydan çıkmış gibi göründüğüne göre yumurtlama falan takip edesim de kalmadı. Düzenli diye uygulamayla bakıyodum.
Bi de sanki bu adetim normalden biraz daha koyu renk. Acaba tutunamamış bi embriyoyu mu atıyorum şu an. Ama öyle olsa adetin gecikmesiyle olurdu değil mi
Gecikme olmasa bile adet gününde olurdu

Özellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
Takınca da olmuyomuş. Düğümlemeye çalışcam buraya da girmiycem. Hobi falan edineyim düşünce zamanlarım için bari.

Özellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
Canım bende 32 yaşındayım kimsenin sözünü aldırış etme bi defa oldu düşük yaptım bi defa daha olur hep umudum var tabi her ay canımız sıkılıyo ama Allahın bildiği bişey var elbet

Canım bende 32 yaşındayım kimsenin sözünü aldırış etme bi defa oldu düşük yaptım bi defa daha olur hep umudum var tabi her ay canımız sıkılıyo ama Allahın bildiği bişey var elbet
Öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyor ne kadar zaman beklenmeli bilmiyoruz zaman acımasız geciyor

Arkadaşlar içinde gebelik yumurtlama gibi konuların olmadığı başka bi konu başlığı açsak bu ekiple sohbet etsek mesela sorunlarımız hobiler güzellik falan filan aklınıza ne geliyosa arada bat ları da bekleriz elbet ufak konuşmalar takıldığımız sormak istediğimiz konular olur konuşuruz ama böyle sırf bebek odaklı konuşma olunca bizi strese sokuyo sanırım takıntı haline getiriyoruz. başka konu başka uğraş bulmuş oluruz hem ne dersiniz. Evet birsürü konularda açılmış başlıklar var isteyen oraya gidip takip edebilir ama ben bu ekip güzel diye biz yapalım diyorum

Back