- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Cansinsenn
- #1.041
düzenli olsa daCanım bozma moralini yumurtlama gününü tam biliyomuydun belki hemen adet bitiminde yumurtan çatlamıştır o yzden erken gelmiştir. Bak benim temmuz ayında adetimin 6.günü yumurtam 23ml di dr o gece iğne yaptırdı muhtemelen iğneden önce çatlamış 36 saat sonra aşılama yapıldı 9 gün önce adet oldum
ben de şu an o duruma gelmiş olmaktan korkuyorum. Ben de 2 aylık evliyim. Çok istiyoruz. Ama çok düşününce de olmuyo hakkaten galibaCanım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir