• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün alırsan akşam bile yapsan çıkar canım ben ilk hamilelikte regl olmam gereken gün akşam geç saatte yapmıştım silik çıkmıştı. Ben heyecan yaptım valla al da yap 😂

Akıntım yok ama Kasık ağrım var anlayamadım valla noluyo
Aldim eve gelirken ama yapasim yok daha once 3 kez doktora 4 5 kez de kendim yaptim megatifti hep bu kez dogru zamanda yapayim yoksa da ya nasip diyecegim

Aldim eve gelirken ama yapasim yok daha once 3 kez doktora 4 5 kez de kendim yaptim megatifti hep bu kez dogru zamanda yapayim yoksa da ya nasip diyecegim
2 gün gecikti ya ondan demiştim ama sende gecikme oluyosa normalde de ona bişi diyemem

ÖERh
Ilk cocugumda da degismemisti benimki hatta yerlesme kanamasi da olmamisti
Aynen benimde bir kızım var ve hiç bir belirtim olmamıştı.
Bu arada kızlar bende iki aydır ovu testi ile deniyorum ama tık yok kızım hemen olmuştu.
Şimdi çörekotu bal tarçın kürüne başladım bakalım bu ay ne olacak

herkese merhaba arkadaşlar. yaşım 31. bir oğlum var 5 yaşında. evlendikten 6 ay sonra sürpriz oldu bize. o yüzden belirti falan bilmedim. 2. bebiş için 4 aydır ufak ufak çalışmalar yapıyoruz :) bu ay bütün belirtileri yaşadım. ince ince sızı gibi kasık bel ağrısı. bacaklarım ağrıdı. ara ara tek taraflı kasık batmaları. çok fazla akıntı. sivilce. gaz. hazımsızlık. hafif mide bulantısı. sinirlilik. mide yanması. (ilk gebelikte de sürekli mide yanması olmuştu.) adetten birkaç gün önce ovulasyon testinde koyu t çizgisi. adet döngüm 26-27 gün en fazla 28 gün olmuştu birkaç kez. fakat bu ay 28.gün oldu hala bişi yok. dedim tamam hiç uzamazdı kesin bu ay oldu. test yaptım negatif. ve maalesef 29. gün oldum. bu ay karar verdim. kafama takmıcam. test falan yok. yumurtlama takip yok. bakalım akışına bırakıp görelim. bu arada BAT 23 ya da 24 ekim. beni de eklerseniz sevinirim.

Bat tarihimiz aynı bu ay bize hayırlar getirsin inşallah 🤗

Canım benimde BAT 2kasım yaz cnm ama senin değiminle eski düzenime göreyse 29 ekim yaz :)

Canım benimde BAT 2kasım yaz cnm ama senin değiminle eski düzenime göreyse 29 ekim yaz :)
Canım sen beni yanlış anlamışsın ben dedim ki döngün kaç gün ise normade ona göre değerlendir hani sen 5 gün geciktim dedin ya 31 gün olan döngün 36 oluyor ya düzenli adet oluyosan her zaman 36 gün olmaz demek istedim. Şimdi 31 günlük döngünde 15.gün yumurtlarsın tahmini ama o gecikmiş olduğun ay tahminen 20.günü yumurtlamışsın. O yüzden dedim 36 güne göre değerlendirme diye ❤😊 2 kasım yazıyorum

Kese için 6 haftalık olması lazım sanırım canım o zaman gözükür ben de iki hafta sonra ayın 21inde gidecem bakalım inşallah o zaman kalp atışı nın da duyulması lazım 🤲
Öncelikle tebrik ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah 🙏🏻 bişey soracaktım. Benim sadece pik günü ilişki oldu inşallah tutmustur diğer aylardan farklı olarak çok aşırı akıntı var sizde de olmus muydu bugun 10.gün pik gününden itibaren.. Kasık batması da var ama akıntı çok fazla

Benim bat 18 ekimdi. İlk sy daki listede 4ü diye yazdığını fark ettim en son, şu an tarihi geçtiği için yok. Neyse benim adetime daha 1 hafta var ama dün peçeteye açık pembe gibi şeffaf bişey geldi. Çok az. Ondan sonra gün bitene kadar her gidişimde kahverengi leke geldi peçeteye. Bu arada karnımın alt bölgesi hafif ağrıyo. Bu sabah kalktığımda peçeteye kahverengi vişne çürüğü rengi karışımı bişey geldi ama dünküden biraz daha fazla sayılır. Korktum biraz. Neden olabilir acaba ya:KK57: Bi ihtimal yerleşme kanaması ama en sonuncusunu anlamadım. Adet mi olucam acaba başka bişey mi oldu

kirmizi puantiye kirmizi puantiye 🤦‍♀️kuzum k bakma sanırım eklerken karışıklık yapmışım hemen ekliyorum. Bu arada yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çünkü da 1 hafta adetine güzel haberler alırsın inş. Tekrar özür dilerim canım 😊

Back